اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در برنامه ربات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در برنامه ربات

سلام
    من رباتمو ساختم همه چیز آماده کردم.
    تنها چیزی که مونده برنامه برای سنسور هاست نمیدونم چی کنم واقعا کلافه شدم واسه روباتم تا الان حدود500 تومن خرج کردم ولی یه برنامه ندارم
    :cry2:
    یه سوال:
    واسه تغذیه ربات حتما باید منبع تغذیم حداقل 2آمپر باشه یا نه ؟ چون من اومدم با 12 ولت حدود 100 میلی آمپر راش بندازم روشن شد ولی موتورش حرکت نمیکرد؟(توپوروتوس چرخ حرکت کرده بود)
    شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
    [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
    [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

پاسخ : مشکل در برنامه ربات

با سلام
    در مورد سنسور :
    شما سنسورها رو مستقیم دادین به ADC یا با opamp خروجی ها شو صفر و یک می کنین ؟
    حداقل شماتیکتون رو قرار بدین.
    درمورد تغذیه :
    دوست عزیز اینکه منبع باید چند ولت و چند آمپر باشه مدار رباتت تعیین می کنه . مثلا من یه ربات ساختم با 8 ولت یک آمپر کار می کرد اما یکی دیگه با 12 ولت 2 آمپر. این مقادیر رو موتورهای مورد استفاده و نحوه تغذیه مدار مشخص می کنه و طوری نیست که بگین حتما باید 12 ولت 2 آمپر باشه.
    اگه تغذیه ات کم باشه موتور به جای چرخیدن یه صدای وز وز کردن ازش میاد.
    بازم سوالی بود در حد توان در خدمتم.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

اینکه می فرمایید نمیدونم چکار کنم یعنی دقیقا کجاشو مشکل دارید؟
      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

من الان 16 سنسور دارم به شکل 8 بستم و ازشون 0و1 میگیرم ولی متوجه این نمیشم که چطور باید موانع تشخیص بدم

شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
        [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
        [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

فایل زیر یه PDF که در مورد ربات های مسیریاب اموزش داده. اون رو بخونی یاد می گیری چطور موانع رو تشخیص بدی.
          اینم لینک دانلود : http://eca.ir/sharing/uploads/13418707011.rar
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          محصولات

دیدگاه

چون فرمودید می خواهید موانع را تشخیص بدید 2 راه حل دارید 1- استفاده از مالتی پلکسر(1*16) و سپس ارتباط با میکرو 2- اتصال مستقیم خوروجی اپ امپ ها به میکرو (به بیان خیلی مبتدیانه :هر وقت مثلا فلان پورت شد 1 یعنی مانع جلو اون سنسوریه که به اون پورت وصله دیگه)
            گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
            همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X