اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسوری برای سنس کردن آتش؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسوری برای سنس کردن آتش؟

با عرض سلام وخسته نباشید .
    من دارم یه ریات آتش نشان میسازم ولی نمی دونم از چه سنسوری برای سنس کردن آتش استفاده کنم . یه عده میگن مادون قرمز و یه عده میگن نوری ولی مادون قرمز تا یک متر به زور جواب میده و من میخوام بیشتر از 1 تا 2 مترو جواب بده و نوری هم که نمی دونم چه نوعش خوبه که بتونه این کارو انجام بده .
    و سوال دوم اینکه آیا MQ9 میتونه تو این زمینه برای هشدار و اعلام حریق کمکم کنه ؟

خواهش میکنم اگه کسی تو این زمینه میتونه کمکم کنه اسم سنسور و نحوه راه اندازیشو بهم بگه . مرسی :

پاسخ : سنسوری برای سنس کردن آتش؟

سلام
    شنیدم راحت ترینش اینه که از سنسور مادون قرمز استفاده میکنن که تو لوله خودکار میذارنش و دورشو سیاه میکنن
    اما فکر کنم از سنسور هایی مثل MQ7 و NIS09 هم خوبه استفاده کنی
    حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
    خام بودم - پخته شدم - سوختم

دیدگاه

به نطر من توی روبات یه راه ساده که متوسط جواب بده خیلی بهتر از یه راه مشکله که به سختی ولی خوب جواب بده (این بارها بهم اثبات شده)
      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

ممنونم . شما چی پیشنهاد میکنید ؟ همون مادون قرمز؟

دیدگاه

سلام .

دوستم یه روبات آتش نشان با استفاده از همین سنسورهای گیرنده مادون قرمز ساخته بود که خوب جواب میداد .

موفق باشید .
          [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

بله همون مادون قرمز مناسبه ببینید برای اینکه حساس تر اش کنید می تونید مستقیم با ADC سنسور را بخونید (شاید اگه اپ امپ بگذارید تا برد 1 متر به بالا رو جواب نده) ازمون و خطا کار را تنظیم میکنه
            البته اگه گرمای اتش زیاد باشه و شعله هم نزدیک باشه ترموکوبل هم خوبه
            گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
            همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام دوست عزیز من خودم تا الان تو 4 تا مسابقات آتشنشان شرکت کردم به نظظر من سنسور مادون قرمز بهترین هستن فقط باید 5میلیمتری رو تهیه کنی که حسابی به درد کارت میخوره.
              در ضمن من خودم به یه نتیجه رسیدم اینکه این سنسور ها از سمت یه پایشون (ground,vcc) زاویه ای عمل میکنند و اگر تعداد زیاد بگیری و تست کنی (منظورم از تعداد زیاد 10 تا 15 تا بود) حتما 5 یا 6 تا سنسور پیدا میکنی که حتی حرارت شمع رو از 2.5 متری تشخیص میدن فقط یه توصیه دیگه اینکه از مقاومت 39ن اهم استفاده کن برای مدار سنسورت.
              بیابان را سراسر مه گرفته

دیدگاه

برای برد بیشتر بهت پیشنهاد می کنم به عنوان گیرنده مادون قرمزت از گیرنده های چشمی پارس (توی تلویزوین ها و برای مدارات RC5 استفاده میشن) استفاده کنی و بعد هم یه مدار کوچیک تقویت کننده! در این زمینه RC5 رو گوگل کن، از RC5 برای کنترلهای مادون قرمز استفاده میشه، از مدار گیرنده می تونی یه استفاده هایی بکنی.
                در ضمن گیرنده های 3 و 5 میل با دقت بالا هم هست، فقط توسط وارنیش سعی کن از محیط اطراف ایزولش کنی!
                استفاده از ADC هم معقول و کارساز به نظر میرسه!

موفق باشی

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

ببین از سنسور های مادون قرمز 3 پایه یا همون پارس استفاده کن !
                  فکر کنم بتونی از سنسور pir استفاده کنی !
                  موفق باشی
                  میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X