اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شرکت در تیم رباتیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شرکت در تیم رباتیک

ro man gam hesab ****d :nice:

دیدگاه

سلام
      تمی دونم چرا این تاپیک هنوز فعاله چون تقریبا مطمئنم تمام کسانی که روزی فکر می کردند این طوری می شه تیم تشکیل داد، تا حالا فهمیدند که نمی شه oo:
      باور کنید که برای تشکیل یه تیم باید چند روز در هفته جلسه حضوری داشت. :angry:

دیدگاه

سلام دوستان.
        به نظر من اینطوری شما به جایی نمیرسید. بهتره یک نفر به عنوان مدیر پروژه این پروژه را به پروژه های کوچکتری تقسیم کنه و اونارو به اعضا پیشنهاد بده.

برای این منظور بهتره چند استاندارد داشته باشیم :

هر پروژه هم قسمت نرم افزاری دارد و هم سخت افزاری و نیاز هست که این دوتا توسط یک نفر انجام بشه. در ضمن برای ما مهم نخواهد بود که در قسمت سخت افزاری چگونه باشد و تهنا گرفتن جواب مهم است.

نرم افزار : bascom

سخت افزار : atmega32

چون میدونیم تعداد پورتهای I/O این پردازنده محدود هست برای هر پروژه تنها چند پایه/پورت اختصاص بدیم.

خروجی نرم افزار هر شخص نیز باید بصورت یک تابع یا زیر برنامه باشد.

سخت افزار نیز بایستی به طور کامل توسط افرادی که بر روی پروژه کار می کنند ساخته شود.

برای ربات تعقیب خط یا هر ربات دیگری ابتدا نیاز به یک شاسی داریم که بتواند فرمانهای حرکت به جلو و عقب و توقف و گردش درجا به راست و چپ و به اندازه n درجه و چرخش منحنی وار در حال حرکت را انجام دهد. نام تابع () move مب باشد و ورودیها به ترتیب یکی از اعداد 1 تا 7 و مقدار درجه و سرعت چرخش می باشد.

برای قسمت سنسور بایستی حداقل دو سری سنسور در جلو و عقب شاسی قرار بگیرند که بتوانند با اندازه گیری محل خط در جلو و عقب زاویه تقریبی خط با محور شاسی را سنجیده و خروجی ای بر حسب درجه و جهت انحراف تولید کنند. این قسمت بایستی قابلیت تشخیص پیچهای تند و شکسته را نیز داشته باشد و در صورتی که نیاز به بررسی بیشتر بود فرمانی جهت توقف صادر کند.

قسمت دیگری نیز مورد نیاز است که بتواند با گرفتن اطلاعات فوق سیستم را راهبری کند.

خب لطفا نظراتتون رو راجع به این سه قسمت بگید. شاید من چیزی رو از قلم انداخته باشم. راهکارهای خودتون رو هم برای انجام هر قسمت خصوصا قسمت سخت افزاری بگید.

دلا یاران سه قسمند ار بدانی
        زبانی اند و نانی اند و جانی
        به نانی نان بده از در برانش
        محبت کن به یاران زبانی
        و لیکن یار جانی را به دست آر
        به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

من هم هستم :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

اول از همه باید یک نفر مدیریت پروژه رو قبول کنه. متاسفانه کسی نیست.
            دلا یاران سه قسمند ار بدانی
            زبانی اند و نانی اند و جانی
            به نانی نان بده از در برانش
            محبت کن به یاران زبانی
            و لیکن یار جانی را به دست آر
            به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

سلام بیایید برای مسابقات اوردیبهشت ماه یک تیم تشکیل دهیم آدرس سایت مسابقات در این وبلاک موجود می باشد

http://autodoor-installing.blogfa.com

دیدگاه

سلام بر همگی
                آقا خیلی خوبه
                ولی من موندم شماها دراین همه مدت هنوز شروع نکردید
                در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

دیدگاه

راستی کی مسابقات رباتیک دانشگاه آزاد قزوین را دید
                  به نظر من جالب بود ولی مدیریت ضعیفی داشت
                  واز بین ربات ها ، ربات های انسان نما از همه بهتر بود
                  در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

دیدگاه

سلام دوست جونا...
                    میگم اگه تیم قراره تشکیل بشه و قراره یه ربات بسازیم. میگم بیایم یه امداد گر بسازیم.
                    یا یه ربات نظافت چی. من تو مسابقات ایران اپن قزوین شرکت کردم. خیلی توپه
                    آقا اینو ول نکنین دنبالش رو بگیریم خیلی با حال میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lym
                      سلام دوست جونا...
                      میگم اگه تیم قراره تشکیل بشه و قراره یه ربات بسازیم. میگم بیایم یه امداد گر بسازیم.
                      یا یه ربات نظافت چی. من تو مسابقات ایران اپن قزوین شرکت کردم. خیلی توپه
                      آقا اینو ول نکنین دنبالش رو بگیریم خیلی با حال میشه
                      سلام
                      آقا ما هم همین را میگوییم ، ولی کسی جدی نمی گیره
                      راستی چی درست کردی ، جزو کدوم تیم بودی

دیدگاه

سلام.

ما که منتظریم. اما تا برنامه ریزی نباشه، همینجوری وقت می گذره و کاری انجام نمی شه. :sad:

نوشته اصلی توسط ocsillator
                        اول از همه باید یک نفر مدیریت پروژه رو قبول کنه. متاسفانه کسی نیست.
                        ocsillator جان میشه شما خودت این زحمت رو بکشی و مدیریت رو قبول کنی؟ :question:

در ضمن اگه بشه همزمان با Bascome با Codevision یا AVRStudio هم کار کرد عالی می شه. موازی با هم پیش بره.
                        من آماده هستم واسه اینکه استارت کار رو بزنیم.
                        اگه هستین، یا علی . . . :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط افشین راجی
                          سلام.

ما که منتظریم. اما تا برنامه ریزی نباشه، همینجوری وقت می گذره و کاری انجام نمی شه. :sad:

ocsillator جان میشه شما خودت این زحمت رو بکشی و مدیریت رو قبول کنی؟ :question:

در ضمن اگه بشه همزمان با Bascome با Codevision یا AVRStudio هم کار کرد عالی می شه. موازی با هم پیش بره.
                          من آماده هستم واسه اینکه استارت کار رو بزنیم.
                          اگه هستین، یا علی . . . :applause:
                          خیلی عالیه
                          به نظر من هم کار با codvision و feranclin هم خوبه

دیدگاه

سلام
                            ما می تونیم در این زمینه ها ربات بسازیم
                            1) ربات های فوتبالیست در دو بخش (سایز کوچک و بزرگ) ،
                            2)ربات های خانگی
                            3)رباتهای انسان نما
                            4)ربات های امدادگر
                            5)مسابقات تعقیب خط
                            به نظر شما ها کدومش بهتره

دیدگاه

به نظر من چون تعداد اعضا زیاده و همه می خوان کمک کنن یه رباتی رو شروع به ساخت کنیم که حجم کارش زیاد باشه !!
                              من با Middle Size یا Small Size موافق ترم ... بعدشم امدادگر ...
                              ¸.•`¯`•.¸¸. S.A.E.I.D .¸¸.•`¯`•.¸
                              ~~ ~~> M~S~K <~~ ~~

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_moh
                                به نظر من چون تعداد اعضا زیاده و همه می خوان کمک کنن یه رباتی رو شروع به ساخت کنیم که حجم کارش زیاد باشه !!
                                من با Middle Size یا Small Size موافق ترم ... بعدشم امدادگر ...
                                این خوبه ولی همه اعضا در اون حد اطلاعات ندارن که با یک کار بزرگ شروع کنند ( مثل خودم) . . . من پیشنهاد می دم که با یک ربات مسیر یاب ساده کار رو شروع کنیم و بعد به ربات های پیچیده تر بپردازیم.
                                اما موضوعی که هست اینه که ما همچنان فقط داریم حرف می زنیم و عمل نمی کنیم. :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X