اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظرتون در مورده این دستگاه چیه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظرتون در مورده این دستگاه چیه ؟

:applause: بزن دست قشنگرو به افتخارش
    نوشته اصلی توسط gh-m
    دوستان لطف کنن نظراتشون رو بزارن ببینم کارمون بچه بازیه یا نه ! آخه بابام بهم میگه این کارا چیه دنبال نون باش که خربزه آبه ، تا حدی هم راست می گه ، ما این همه زحمت کشیدم یه عالمه از این کارا یاد گرفتم (از طراحی تابلو های برق صنعتی گرفته تا طراحی مدارهای الکترونیکی و ربات) ولی الان به علت سن تقریبا پایین هیچ کس مارو قبل نداره و همه می گن بی تجربه ایم درصورتی که کارایی می کنیم که این به حساب باتجربه ها حتی فکرشم نمی تونن بکنن ، بعد از یه عمر زحمت هنوز به هیچ جایی نرسیدم والا .
    ایول من نتونستم دانلود کنم (اوضاع کامپیوترم غاراش میشه ) ولی همین توضیحاتشم که خوندم معلومه که یه چیزی ساختی در حد تیم ملی
    ضمنن من که از این عرضه ها نداشتم یه چیزی بسازم که به درد بخوره ولی اگه شما که اینقد پشتکار داری یه چیزی بسازی که حسابی نیاز جامعه باشه اولین هزار تومانی که از پول همون دستگاه بیاری خونه نظر بابات هم تغییر می کنه و به توانایی هات ایمان پیدا می کنه
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

پاسخ : نظرتون در مورده این دستگاه چیه ؟

خیلی جالب بو د دستت دردنکنه وقتی انشاثبت اختراع شد یک فیلم ازش بذا ر برای استفادهاش و کاربردش میشه کارهایی کرد ممنون انشا موفقیتهای بعدی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X