سلام
من قصد دارم برای پروژه کارشناسی (الکترونیک) یه روبات بازو خوب( اگه بشه عالی ) درست کنم .خوب برای این کار یک سال وقت دارم بخاطر
همین قصد دارم اول اطلاعات کاملی در مورد روبات های بازو و نحوه عملکرد شون رو پیدا کنم و بعد اقدام به تهیه قطعات و ساختشون بکنم .
از دوستان می خواهم که تو همین تاپیک به من کمک کنند تا یه کار خوب ازش در بیاد .
خیلی از تاپیک های سایت رو خوندم اطلاعات زیادی به من دادند ولی بازم خیلی کمه .
برام فرقی نداره از چه میکرویی استفاده کنم .( بعد از تحقیقات نسبت به امکانات و سرعتی که احتیاج دارم با یکیشون کار می کنم)
خوب زبان برنامه نویسی هم فعلا خیلی مهم نیست (C،C++،Basicیا اسمبلی )
برای شبیه سازیش از نرم افزار webots می خواهم استفاده کنم .
برای طراحی قطعات مکانیکی از نزم افزار solidwork استفاده می کنم .
اما حالا اطلاعتی که لازم دارم در مورد موتور های که باید استفاده کنم ، جنس بازو ها و طرحی که در حین اینکه خوب عمل می کنه سبک وباشه که باعث مصرف کم
بازو بشه ( در کل هر عملی که به بهتر شدن وضعیت عملکرد ومصرف توانش بشه ).
ممنون می شم اگه به من کنید .
من قصد دارم برای پروژه کارشناسی (الکترونیک) یه روبات بازو خوب( اگه بشه عالی ) درست کنم .خوب برای این کار یک سال وقت دارم بخاطر
همین قصد دارم اول اطلاعات کاملی در مورد روبات های بازو و نحوه عملکرد شون رو پیدا کنم و بعد اقدام به تهیه قطعات و ساختشون بکنم .
از دوستان می خواهم که تو همین تاپیک به من کمک کنند تا یه کار خوب ازش در بیاد .
خیلی از تاپیک های سایت رو خوندم اطلاعات زیادی به من دادند ولی بازم خیلی کمه .
برام فرقی نداره از چه میکرویی استفاده کنم .( بعد از تحقیقات نسبت به امکانات و سرعتی که احتیاج دارم با یکیشون کار می کنم)
خوب زبان برنامه نویسی هم فعلا خیلی مهم نیست (C،C++،Basicیا اسمبلی )
برای شبیه سازیش از نرم افزار webots می خواهم استفاده کنم .
برای طراحی قطعات مکانیکی از نزم افزار solidwork استفاده می کنم .
اما حالا اطلاعتی که لازم دارم در مورد موتور های که باید استفاده کنم ، جنس بازو ها و طرحی که در حین اینکه خوب عمل می کنه سبک وباشه که باعث مصرف کم
بازو بشه ( در کل هر عملی که به بهتر شدن وضعیت عملکرد ومصرف توانش بشه ).
ممنون می شم اگه به من کنید .
دیدگاه