اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روبات بازو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روبات بازو

سلام

من قصد دارم برای پروژه کارشناسی (الکترونیک) یه روبات بازو خوب( اگه بشه عالی ) درست کنم .خوب برای این کار یک سال وقت دارم بخاطر
    همین قصد دارم اول اطلاعات کاملی در مورد روبات های بازو و نحوه عملکرد شون رو پیدا کنم و بعد اقدام به تهیه قطعات و ساختشون بکنم .

از دوستان می خواهم که تو همین تاپیک به من کمک کنند تا یه کار خوب ازش در بیاد .
    خیلی از تاپیک های سایت رو خوندم اطلاعات زیادی به من دادند ولی بازم خیلی کمه .

برام فرقی نداره از چه میکرویی استفاده کنم .( بعد از تحقیقات نسبت به امکانات و سرعتی که احتیاج دارم با یکیشون کار می کنم)
    خوب زبان برنامه نویسی هم فعلا خیلی مهم نیست (C،C++،Basicیا اسمبلی )
    برای شبیه سازیش از نرم افزار webots می خواهم استفاده کنم .
    برای طراحی قطعات مکانیکی از نزم افزار solidwork استفاده می کنم .
    اما حالا اطلاعتی که لازم دارم در مورد موتور های که باید استفاده کنم ، جنس بازو ها و طرحی که در حین اینکه خوب عمل می کنه سبک وباشه که باعث مصرف کم
    بازو بشه ( در کل هر عملی که به بهتر شدن وضعیت عملکرد ومصرف توانش بشه ).

ممنون می شم اگه به من کنید .

پاسخ : روبات بازو

از دوستان می خواهم بپرسم برای این کار بهتره از چه نوع موتوری استفاده بشه .و چرا؟
    هر موتور چه وزنی رو می توانه روی خودش تحمل کنه ؟مصرف توانش چقدره؟ کدامش تو ایران پیدا می شه ؟ قیمتشون چنده ؟ و .....
    و اصلا به چه پارامتر های دیگه ای باید توجه بشه .
    سوال بعدیم اینه که چطوری باید موتور ها رو بازو ها نصب کرد ؟لولا های بین بازو چطوری باشه بهتره ؟فقط از چرخ دنده استفاده کنم یا از تسمه و چرخ دنده .
    خلاصه با قسمت مکانیکش مشکل دارم چون می خواهم اون رو در نرم افزار solidwork طراحی کنم تا ببینم نحوه عملکردش چطوریه و اطلاعاتی زیاد دیگه ای که این نرم افزار و نرم افزار webots بده بتونم استفاده کنم . تا هم روبات خوبی باشه و هم اینکه هزینه ها م خیلی بالا نره . می خواهم خیلی از روش سعی و خطا استفاده نکنم . برای همین کلی وقت گذاشتم تا نرم افزار های شبیه سازی رو یاد بگیرم ( که البته هنوز زمان زیاد دیگه ای رو هم می طلبه )

از دوستان که الان دارن روی این نوع روبات کار می کنن یا قبلا این کارو کردن می خواهم لطف کنند و تجربیاتشون رو در اختیار من قرار بدن .

ممنون .

دیدگاه

پاسخ : روبات بازو

سلام
      شرکت داینامیکسل یه سری موتور هایی طراحی کرده که میشه انواع بازو هارو باهاش ساخت و به راحتی با هم دیگر لینک میشن یه کیفیت و گشتاور و سرعت فوق العاده ای دارند و تمام اتصالات مربوط به خودشون رو برای ساختن انواع بازو ها هم خودشون تولید کردند برای اطلاعات و توضیحات بیشتر این جارو ببینید:
      http://pishrobot.com/products/dynamixel.htm

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X