اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال تصویر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال تصویر

سلام دوستان. من قبلنا یه ربات بیسیم ساختم که یه دوربین و بازو داره. برای کنترل کردنش از uart میکرو کنترلر avr استفاده کردم،به کمک ماژول رادیو کنترل...دوربینی که روی ربات گذاشتم از نوع بیسیمjmkبود که تو بازار فراوان هست!!! ولی مشکلی که پیش اومد این بود که دوربین با این که توی کاتالوگ نوشته بود 30-50 متر،کمتر از 10متر برد داره!!!که در مقابل برد ماژول رادیو کنترل اصلا به حساب نمییاد!!!یعنی بعد از 10 متر با چشمان بسته راندن هنر ماست! :icon_razz: میخواستم بدونم راه حلی داره که من بتونم برد دوربین رو افزایش بدم؟اگه نه...کلا چطوری میشه که تصویر رو به مسافتهای نسبتا دور فرستاد؟؟؟؟ :eek: میشه از همون ماژول رادیو کنترل 433مگا استفاده کرد؟من تو بازار تبریز دوربین های cmos دیدم.اگه دیتای این دوربین ها رو با uart بفرستم چجوری میتونم اون ور خط دیتا رو تبدیل به تصویر کنم؟؟؟؟ oo: :angry: :angry: :angry:

http://roboeq.com/img_s/1205001.gif
    long time ago,people who sacrificed their sleep,family,food,laugher and other joys of life
    were called SAINTS
    NOW,they are called
    ENGINEERS

پاسخ : ارسال تصویر

بابا یه ندایی بدین!!!!حداقل یه لنگه کفشی چیزی بندازین اینجا...پکیدیم از بس منتظر موندیم
    long time ago,people who sacrificed their sleep,family,food,laugher and other joys of life
    were called SAINTS
    NOW,they are called
    ENGINEERS

دیدگاه

آنتن خود دوربین رو تقویت کنید ببینید جواب میده
      البته اصولی تقویت کنید
      ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a.zeresh
        سلام دوستان. من قبلنا یه ربات بیسیم ساختم که یه دوربین و بازو داره. برای کنترل کردنش از uart میکرو کنترلر avr استفاده کردم،به کمک ماژول رادیو کنترل...دوربینی که روی ربات گذاشتم از نوع بیسیمjmkبود که تو بازار فراوان هست!!! ولی مشکلی که پیش اومد این بود که دوربین با این که توی کاتالوگ نوشته بود 30-50 متر،کمتر از 10متر برد داره!!!که در مقابل برد ماژول رادیو کنترل اصلا به حساب نمییاد!!!یعنی بعد از 10 متر با چشمان بسته راندن هنر ماست! :icon_razz: میخواستم بدونم راه حلی داره که من بتونم برد دوربین رو افزایش بدم؟اگه نه...کلا چطوری میشه که تصویر رو به مسافتهای نسبتا دور فرستاد؟؟؟؟ :eek: میشه از همون ماژول رادیو کنترل 433مگا استفاده کرد؟من تو بازار تبریز دوربین های cmos دیدم.اگه دیتای این دوربین ها رو با uart بفرستم چجوری میتونم اون ور خط دیتا رو تبدیل به تصویر کنم؟؟؟؟ oo: :angry: :angry: :angry:

http://roboeq.com/img_s/1205001.gif
        سلام
        حجم داده ای بسیار زیاد به صورت دیجیتال و با ماژولهای باند ISM زمان بسیار زیادی برای انتقال یک فریم می برد(چه برسد برای یک ثانیه).
        بهتره اگر قصد ارسال تصویر رو دارین از دوربین های تحت شبکه و یک access point برای این مورد استفاده کنین و در سمت گیرنده هم با کامپیوتر به راحتی می تونین مانیتور کنین
        (یادتان باشد ارسال تصویر در باند بدون مجوز غیر قانونی است به جز باند ISM و اون هم با برد کمتر از 200 متر)
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

آهان! ببخشید من نگرفتم چی شد! منظور از تقویت اصولی چیه؟ :question:

ارتباط با کامپیوتر که خیلی باحال میشه!ولی من می خوام رو یه lcdکه ورودیavداره تصویرو داشته باشم!

راهی بلدین مهندسا؟تو نت یه جور ماژول پیدا کردم که رسما واسه ارسال تصویر ساخته شده. ولی نمیدونم اونی هست که من می خوام یا نه! لطفا HELP ME!!!!! :bye

http://www.kavirelectronic.ir/eshop/category.php?id_category=30
          were called SAINTS
          NOW,they are called
          ENGINEERS

دیدگاه

سلام
            ماژول ارسال صوت و تصویر:

TX6729 is within the 2414-2468MHz ISM band FM audio and video receiver demodulation module. Module, the chip

The application of this module simply connect the power supply, a single audio cable, video cable, connect the antenna can receive the music, the image signal

در توضیحات ماژولهای موجود بخونین ، این ماژولها گیرنده هستند نه فرستنده ، در سایت لفظش را به فارسی اشتباه نوشته است
            هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

مرسی! ولی عکس ها رو دیدم یکی روش نوشته tx و روی اون یکی rx با رنگ بنفش نوشته اگه دقت کنین.
              البته الان دیدم که یکی رو زده ناموجود!!!! شانسو ببین تو رو خدا!
              were called SAINTS
              NOW,they are called
              ENGINEERS

دیدگاه

ارسال تصویر روی باند 2.4 گیگاهرتز و 5.8 گیگاهرتز آزاده !

یعنی همون باند رادیو های وایرلس !

اما یه چیزی قیمت تقریبی یه دوربین تحت شبکه حداقل ارزون ترین مدل 450 هزار تومنه ! در ضمن هم یه اکسس پوینت برای فرستنده و هم یه استیشن برای گیرنده لازم هستش ! که حداقل اینا 500 تومن میشه !

تصمیم با خودته ! اگر این روش رو می خوای بگو تا کل ماجرا رو بگم !

موفق باشی
                میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نه بابا!!!!من بچه مایه دار نیستم! :sad: شما اون ماژول ها رو که تو لینک زیر معرفی کرده برای کار من تایید می کنید؟؟؟ :question:

http://www.kavirelectronic.ir/eshop/category.php?id_category=30
                  were called SAINTS
                  NOW,they are called
                  ENGINEERS

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X