اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور های DC در آب !!! (موتور جانسون)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور های DC در آب !!! (موتور جانسون)

mohele پیشنهاد خوبی داد فقط زاویه پروانه داخل آب زیاد جالب نمیشه و ته قایق رو به بالا می کشد
    بهترین کار به نظر من همون تسمه یا زنجیره که از شافت موتور به پروانه وصل بشه
    برای اینکه با آب برخورد نداشته باشه می شه یه قاب براش درست کرد که مشکلی پیش نیاد

دیدگاه

من اینکارو قبلا کردم ته قایق بلند نمیشه ولی به نسبت اینکه پروانه دقیقا موازی سطح اب باشه خب خیلی جالب نیست.
      در مورد قاب برای تسمه هم ساخت قاب برای تسمه سخت تر از اینکه یه قاب برای موتور درست کنیم.
      مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
      یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

سلام
        پرفسور تو که همه چیو امتحان کردی دو تا قاشق چای خوری نمک به اب اضافه کن بعد ازمایشت رو امتحان کن اگه جواب داد بعد مهندسی رو به چالش بکش

دیدگاه

شما خودتون... من کی مهندسی رو به چالش کشیدم؟ ادعا داری نشون بده!
          [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Sede
            چی شد ؟ دیگه چی؟
            نظرات؟ :nice:
            سلام .آقا زمانی که مدرسه میرفتم با چوب بستنی و قوطی خالی نوشمک و 2 تا موتور Dc مدلای مختلف میساختم .اما من موتورو بیرون آب میزاشتم و با مغزی خالی خودکار بیک یه شفت 15 سانتی درست میکردم یه سرش شفت آرمیچر یه سرشم پروانه .البته اگه زیاد بلند بگیری با عث لرزشو لنگی میشه . فقط یادت باشه تا اونجا که میتونه سایز پروانتو کوچیک بگیر باعث میشه با سرعت بیشتری تو آب بچرخه که البته اونم حدی اره که با چند بار امتحان کردن آمارش دستت میاد .

بد جوری منو بردی به اون روزا دارم وسوسه میشم دوباره دست بکار بشم یه چیزی سر هم کنم :agree:
            یادش بخیر با همین چیزای پیش پا افتاده چقدر ذوق میکردیم تکون خوردیم 30 سالمون شد .آی جوونا قدر سنو سالتونو بدونید که دیگه گیرتون نمیاد
            خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
            If you want to go far, go together"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X