اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور،جرخ و شنی برای ربات امدادگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور،جرخ و شنی برای ربات امدادگر

اقا حسن ممنون از عکس هاتون ولی یه زنجیرهایی توی بازار هست بهش میگن زنجیر شاخک دار دیگه نیازی به زرد جوش برا نصب اون ورق نیست خودش جا برا نصب لاستیک داره چرخ دنده اماده هم هست جنس اهنش ارزونه دوشنبه همین هفته با قطر 20 سانتیش رو حدودا 15 تومن گرفتم .

دیدگاه

راستش اگه بخوای وسیله های Roboeq رو بخری میشه با یه سری سوراخکاری جزیی هم خودت بسازیش
      یه عکس از اون رباتم با وسیله آماده دارم میزارم
      اگه داری میگیری شاسی آلومینیوم 3 میل بگیر
      ولی دیگه اصطحکاک با زمین نداره .سر سطح شیبدار صاف سر میخوره
      راستی شمام مثل من شب قدر رو شب زنده داری میکنین با رباتاتون :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hassan_Emperor
        در حالت با بار حدودا 8 تا 10 آمپر میکشه
        یه موتور توی دانشگاه داریم زورش از این بیشتره دوتاش زیر بار کمتر از 4 امپر میکشه .

دیدگاه

آره خوب یه موتور داریم 500 هزار تومن یه موتور داریم 15 تومن اونم دست دو . :mrgreen:
          البته اون زنجیرهارم دیدم .اون موقع ها که من داشتم کار میکردم خیلی گرون بود .من جفت زنجیر هام که حدودا 2 متری میشه 10 هزار تومن با جوشکاریش واسم آب خورد

اضافه شده در تاریخ :
          البته یه چیزی رو یادم رفت بگم من این موتورا رو خودم سیمپیچی کردم. :redface: در حالت عادی که از مغازه میخری کمتر جریان میکشه

دیدگاه

راستش اگه بخوای وسیله های Roboeq رو بخری میشه با یه سری سوراخکاری جزیی هم خودت بسازیش
            یه عکس از اون رباتم با وسیله آماده دارم میزارم
            اگه داری میگیری شاسی آلومینیوم 3 میل بگیر
            ولی دیگه اصطحکاک با زمین نداره .سر سطح شیبدار صاف سر میخوره
            راستی شمام مثل من شب قدر رو شب زنده داری میکنین با رباتاتون :mrgreen:
            شما که میگید اصطکاک نداره ٰ منظورتون اون تسمه هایی هست که ROBOEQ داره میفروشه؟ ربطی که به شاسی آلومینیوم 3 میل نداره؟

در ضمن اون تسمه هایی که ROBOEQ داره میفروشه با اون زنجیر چرخ های شما خیلی تفاوت داره.

من از اون زنجیر چرخ هایی که دقیقا مثل تانک ها هستش میخوام.

مثل این عکس که برای آتش نشان هست.

ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yusef12
              اقا حسن ممنون از عکس هاتون ولی یه زنجیرهایی توی بازار هست بهش میگن زنجیر شاخک دار دیگه نیازی به زرد جوش برا نصب اون ورق نیست خودش جا برا نصب لاستیک داره چرخ دنده اماده هم هست جنس اهنش ارزونه دوشنبه همین هفته با قطر 20 سانتیش رو حدودا 15 تومن گرفتم .
              داداش عکسی ازش داری؟
              یه زنجیر یا تسمه پهن با پولی الومینیومی عریض که بینش پولی های کوچیک باشه یه سیستم ایده ال میشه کاملا شبیه تانک ولی تو مقیاس کوچیک

دیدگاه

تسمه های فروشگاه Roboeq که من دیدم(عکس زیر) تسمه تایمه ولی عکسی که شما نشون دادی زنجیر شاخکداره که مثل من روش پلاستیک پیچ کرده که اون پلاستیکه اصطکاکش خوبه.منظورم از آلومینیوم برای شاسیش بود که فکر کنم این رباتم شاسیش آلمینیومی باشه

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط mahdi.7
                داداش عکسی ازش داری؟
                یه زنجیر یا تسمه پهن با پولی الومینیومی عریض که بینش پولی های کوچیک باشه یه سیستم ایده ال میشه کاملا شبیه تانک ولی تو مقیاس کوچیک
                یه تسمه دیدم در حد المپیک بود ولی خیلی گرونه تسمه تایم دوطرفه یعنی از هردوطرف دنده دندس و پولی هم براش هست یکی از پولی های ماشین حدودا عرضش 8 سانته البته تسمه ای که من دیدم هم عرضش 10 سانتی بود

اضافه شده در تاریخ :
                اقا به این عکسها یه نگاه بندازی بد نیست.این ربات هم خیلی باحال بود یادش بخیر :smile:

دیدگاه

یه چیزی شبیه این اما پهــــــــــن تر!!
                  این ربات چی بوده؟

دیدگاه

تسمه های فروشگاه Roboeq که من دیدم(عکس زیر) تسمه تایمه ولی عکسی که شما نشون دادی زنجیر شاخکداره که مثل من روش پلاستیک پیچ کرده که اون پلاستیکه اصطکاکش خوبه.منظورم از آلومینیوم برای شاسیش بود که فکر کنم این رباتم شاسیش آلمینیومی باشه

ببخشید ٰ این تسمه تایم ها را نمیشه ٰ طولش رو کم و زیاد کرد؟

دیدگاه

رباتش با پردازش تصویر کار میکرد .از تصویر هوایی که میگرفت میرفت سراغ مکان خاصی در تصویر
                      این تسمه هم ابعاد مختلف داره از من تا سه برابر پهن تر از اینم دیدم
                      اون تسمه تایم هم اندازه های مختلف داره تو سایت هم نوشته .البته فکرکنم 1سانت 1 سانت بزرگتر میشه

دیدگاه

اقا به این عکسها یه نگاه بندازی بد نیست.این ربات هم خیلی باحال بود یادش بخیر :smile:

این عکس هایی که گذاشتین ٰ همان پولی دوطرفه هستن؟

دیدگاه

سلام
                          لاستیک پرخ اسکیت یا هر چرخی دیگه بگیر دو طرف چرخ دو زنجیر عبور بده بعد دو زنجیر دو طرف چرخ رو باهم با قوطی یا هر چیز دیگه چند سانت سانت به زنجیز پیچ مهره کن. بعد روی قوطی روکش پیچ کن. همین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
                            این عکس هایی که گذاشتین ٰ همان پولی دوطرفه هستن؟
                            تسمه دوطرفه نه پولی دوطرفه !

دیدگاه

موتور تو عکسو از لاندا گرفتم ولی موتور برف پاکن خیلی خوبه در حد همینه
                              اونم میتونین از این استوک هاش تو مغازه های لوازم ماشین بگیری قیمتش هم الان که من دو تا گرفتم دونه ای 18000 تومن بود
                              قسمت کنترلش خیلی راحته .مدارشو میزارم ببینین
                              راستی امسال هم شرکت کردم تو آتشنشان .مسیریابم اگه اسپارسش اوکی شد شرکت میکنم

سلام پس مدارش کو؟

دیدگاه

سلام دوستان بحثتون عالیه
                                من یه ماهه دارم دنبال محاسبه و انتخاب شنی می گردم اما با کمال تعجب با این که خیلی انگلیسی هم سرچ کردم هیچ جواب کامل و روشنی پیدانکردم :sad:
                                اما این بحث،مهندسی به روش ایرانیه و کار رو راه میدانزه :nice:
                                من یه ایده دارم می خواهم شما هم نظر بدین.اگه از تسمه تایم استفاده کنیم و خوب کشش درش ایجاد کنیم و بعد بیرونش رو با خمیر دوقلویی جلاسنج یا این ضدیخ های خمیری،خودمون دندانه ایجاد کنیم به شکل و هندسه این که میخواهیم،به نظرتون جواب میده؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X