اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشکیل تیم برای ساخت کشتی جنگی هوشمند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشکیل تیم برای ساخت کشتی جنگی هوشمند

تو این نمونه ای که من ساختم چون موتورش الکتریکی هست پس از باتری استتفاده کردم
    در مورد موشک هم چون می خوام به واقعیت نزدیک تر باشه می خوام که از موشک های گوگردی استفاده کنم
    ولی در مورد رادار پیشنهاده خوبی بود ولی برد آلتراسونیک فکر نکنم بیش از 7 متر جواب بده

دیدگاه

ok
      در مورد باتری میدونید چی مناسبه؟آیا اطلاعاتی دارید؟ من در مورد باتری ها و بخصوص لیتیومی اطلاعات ناچیزی دارم ولی الانها سرم بد شلوغه.خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.
      جانم به فدای ائمه اطهار
      می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

اطلاعات مختصری دارم
        خوشحال میشم در این مورد اطللاعات مفیدی بدی

دیدگاه

اگر فرستنده گیرنده قوی بزارین می تونین از 7 متر بیشترم جواب بگیرین. البته فرستنده گیرنده آلتراسونیک قوی تو ایران وجود خارجی ندارد!!!
          شایدم بشه از یک بلند گو با فرکانس بالا استفاده کنین. یک بلند گو با آمپلی فایر و یک لوله بلند جاذب امواج صوتی.
          از همین بلند گو ها که برای پخش فرکانس ریز استفاده می شود.
          مثلا یک بلند گو 5 سانتی متری با یک لوله 20 سانتی متری به قطر 3 سانتی متر برای فکوس صوت.
          یک گیرنده خوب هم لازمه. فکر کنم اینطوری تا 30-40 متر هم برد داشته باشه البته اگر صوت از حالت خطیش باز نشه.
          موشک گوگردی منظورتون چیه؟ گوگرد که هم سوختنش سمیه هم کم انرژی. منظورتون باروت سیاهه؟
          موشک با باروت سیاه معمولی کار نمی کنه... باید یک کاتالیزگر داشته باشه. فکر کنم اکسید یا خود یک فلر کاتالیزگرش باشه یادم نیست.
          دیگه سوخت باروت سیاه تو موشکای ترقه هم منسوخ شده الان همشون با نیتروسلولز کار می کنند یا باروت بدون دود.
          می تونین از این موشک سوتی ها استفاده کنین فقط یکم باله بهشون اضافه کنین و باید فیتیلشونو با یک چاشنی عوض کنین. یک چاشنی مثل فندک. البته همین سیستم چاشنی برای شما کلی دردسر خواهد داشت.
          ولی مسئله اصلی تشخیص اصابته موشکه. اگر می شد یک کلاهک انفجاری به موشک اضافه کنین از مدل صوتی اونوقت با یک گیرنده صوتی می شد تشخیص اصابت داد. برای ماده منفجره صوتی یک دستور عمل ساخت دارم ولی نه خودم تاحالا ساختم نه موادش گیر میاد.
          من توصیه می کنم موشکو از طرحتون حذف کنین چون به اندازه خود طرحتون دردسر داره. در ضمن موشک در ابعاد کوچک ساختش خیلی سخته فکر کنم.چ
          من یک ایده دارم که اینم به درد نمی خوره : شما به جای موشک توپ ریل گان یا توپ الکترو مغناتطیسی بزارین بهتره. احتیاج به یک سری خازن گنده دارین و یک لوله 2 تیکه مثل خیار که از وسط 2 نصفش می کنند. یک تعداد گلوله و یک سیستم بارگزاری گلوله. یک سیستم پمپ ولتاژ و یک سیستم تخلیه خازن. یک سمت لوله به مثبت و سمت دیگر به منفی وصل می شود و ولتاژ خازن ها باید حدود 1000-2000 ولت باشد که یکم هوای داخل لوله را بشکند تا نیازی به این نباشد که گلوله کاملا به لوله بچسبد.
          وقتی گلوله در لوله باشد و یکم جلو تر از اول لوله قرار داشته باشد و خازن تخلیه شود با یک محاسبه ساده جهت نیرو رو به بیرون لوله خواهد شد و گلوله به سرعت پرتاب می شود. اکر بتونین گلوله انفجاری کلاشینکوف گیر بیارین می تونین کشتی خودتونو با یک شلیک منهدم کنین

دیدگاه

سلام

من هم تاجایی که بتونم کمکتون می کنم .

فقط دوتا نکته :

1- اولین مشکل اینه که اگه بخواید موشک رو از زیر آب (همانند اژدر در زیر دریایی) شلیک کنید و صحت برخورد اون با کشتی مقابل رو با سنسور آلتراسونیک چک کنید باید بگم که امواج صوتی تولید شده توسط این سنسورهای آلتراسونیک توانایی عبور از آب رو نداره . در اصل باید از سونار برای این کار استفاده کنید که در ایران در دسترس نیست .

شلیک رو سطحی و رهگیری اون هم بسیار کار مشکل تری هست . چون برای هدف گیری و کنترل دقیق نیاز به محاسبات پیچیده برای این کار دارید .

اما یک روش بسیار ساده برای تشخیص برخورد موشک با هدف وجود داره و اون هم استفاده از یک پوش باتون در سر موشک (یا جفت فرستنده گیرنده مادون قرمزی که در ربات های مسیریاب از اون ها استفاده میشه) هست . پس از تشخیص برخورد توسط پوش باتون یا سنسور اطلاعات رو توسط یک ماژول ارسال دیتای یک طرفه به کشتی پرتاب کننده موشک بفرستید . (البته باز هم محاسبات پیچیده هدف گیری و کنترل موشک در سر جای خودش هست .) .

2- استفاده از باتری های لیتیومی در شناور کار بسیار خطرناکی هست . علت اون هم این هست که لیتیوم به شدت با آب یا حتی رطوبت واکنش نشون میده و امکان انفجار اون وجود داره .

تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

من خودم برای موشک می خواستم از موشک سوتی که به صورت اماده هست استفاده کنم... مشکل اصلیش چاشنیش بود که با فدک نتونسم جواب بگیرم الان هم میخام با لیزر ابی که باروت رو اتیش میزنه استفاده کنم ولی هنوز تست نکردم مشکل اصلیش قیمت لیزر ابی هست که گرونه
              در مورد سنس کردن برخورد موشک به کشتی هم اگه از موشک های سوتی استفاده کنیم میتونیم از سنسورای حساس به ضربه استفاده کنیم که با برخورد اونا به کشتی حساس میشن و یه پیام به میکرو داخلی میفرسن
              در مورد رادار هم میتونیم از رادارهای که از lnb ساخته میشن استفاده کنیم ولی به جای اینکه رو کشتی نصب بشه رو جزیرهای ساختگی نصب بشن
              و تیم ها با تسخیر جزیره ها از رادار های اون بخش استفاده کنند

دیدگاه

اگه شما بخواین از سنسور تشخیص زربه مثل سنسور جیوه یا از اون مدل که قطع و وصل می شه استفاده کنین باید در نظر بگیرین که موشک سوتی انرژی زیادی برای ضربه نداره. به یک موشک قوی تر نیازه.
                برای چاشنی موشک می تونین یک کپسول گاز با یک سری شیر و جرقه زن بزارین که یک فندک گنده بسازین ته موشکو آتیش بزنه.
                اصلا یک راه بهتر هست.
                یک کپسول کوچیک پلاستیکی حاوی بنزین _گازویل_الکل یا هر ماده آتش زای خوب که هوا به اندازه کافی درش باشه و شما یک آند کاتد داخل کپسول بزارین و با یک ولتاژ بالا جرقه بزنین تا کپسول بسوزه البته کپسول باید شل باشه که منفجرنشه فقط بسوزه. برای این می گم کپسول که این مواد آتش زا همه فررارن.
                یک بار هم جرقه رو روی فیتیله موشک سوتی امتحان کنین بد نیست شایت یک جرقه قوی روشنش کنه. یک جرقه 10000 ولتی با شوکریچیزی.

شما چطور با LNB رادار می سازین؟
                همون سونیک رادار بهتره. با بلند گوی قوی یک رادار می شه ساخت. با فرکانس حدود 20000 هرتز خوب می شه. بچه های انجمن هم در ساخت لوازم صوتی و آمپلی فایر تجربه زیادی دارن.

دیدگاه

شما میتونی رو موشک و چاشنیش کار کنی؟
                  البته بگم محدودیت جا و وزن هم داریما

دیدگاه

من متاسفانه دارم رو یک پروژه سنسور مادون قرمز فاصله یاب کار می کنم... فقط برای رفع خستگی و کنکور هم دارم درس می خونم پس نمی تونم روی پروژه هایی که اطلاع و ابزار و تجربه ای ندارم کار کنم. فقط ایده دادم شاید شما از این حرفای من یک ایده خوب بیاد تو ذهنتون.
                    یک موشکایی هست که بردشم زیاده . نمی دونم بهش چی میگن...منور یا یه همچین چیزی.
                    اندازش 10-12 سانتی متره و می زارن عمودی پرواز کنه که تا 100-200 متر میره بالا.(چون که صدای سوتش حدود 3-4 ثانیه شنیده می شه و سرعتش خیلی زیاده)
                    فکر کنم بتونه ضربه خوبی وارد کنه ولی گرونه فکر کنم هر کودوم تو بازار سیاه ترقه 2-5 هزار تومن باشه. البته کشتی شما باید سبک باشه که خوب ضربه روش تاثیر بزاره.
                    یک فیتیله داره. سوختشم فکر کنم همون نیتروسلولزه. اکثر ترقه های غیر سیگارت نیتروسلولزن.
                    وزنش حدود 20 گرم پر و 10 گرم خالی. حدود 10 گرم نیتروسلولز می شه انرژی شیمیایی حدود 40 کیلو ژول که می شه گفت با 100 ژول انرژی ضربه میزنه. معادل رها کردن یک جسم یک کیلویی از 10 متر. ولی اگر خوب شتاب بگیره. یعنی فاصلش 100-200 متر اینا باشه. در ضمن لحظه برخورد با کشتی ممکنه فقط 10% انرژیشو ضربه بزنه و پرتاب بشه عقب. یعنی میزان الاستیسیته هم خیلی مهمه. که این موشک بدنش پلاستیکیه.
                    در کل من توصیه می کنم موشکو بزارین کنار خیلی دردسر داره. :

دیدگاه

چند تا عکس از کشتی مدلی که خودم ساختم میزارم تا دوستان ببینند
                      اینم بگم که این یه مدل اولیه هست برای شهر بازی
                      http://www.up.lianportal.com/images/98627052310149893167.jpg
                      http://www.up.lianportal.com/images/94252626868061067941.jpg
                      http://www.up.lianportal.com/images/42495792806929345575.jpg

اضافه شده در تاریخ :
                      دوستان من چند بخش مشخص می کنم اگه کسی خواست رو این موضوعات کار کنه لطفا با من هماهنگ کنه تا اطلاعات بیشتری در اختیارش بزارم
                      سیستم پیش ران ( موتور....)
                      بدنه
                      کنترل . هدایت و ریموتینگ
                      موشک انداز
                      سنسورها
                      رادار
                      ....
                      ممنون از همکاریتون

دیدگاه

سلام .
                        من توی رباتیک آبی یه سررشته هایی دارم .
                        شما باید اول سازه بسیار مطمئنی داشته باشید . یعنی اول باید از پایداری هیدرواستاتیکی و هیدرودینامیکی اون کاملا مطمئن باشید بعد رو بقیه کار بحث کنیم . ضمن اینکه یادمون باشه توی رباتهای آبی محدودیت فضا یکی از مهمترین فاکتورهاییه که باید در نظر گرفت .
                        من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها می بینم ,
                        و ندایی که به من می گوید , گر چه شب تاریک است ,دل قوی دار سحر نزدیک است .

دیدگاه

به نظر من چون شما نمی تونی خیلی مینیاتوری کار کنی و از طرف دیگه تجهیزات زیادی می خوای داخل کشتیت بزاری بهتره که ابعاد کشتی را بزرگتر کنی. برای موتور هم بهتری از موتور های سوختی مخصوص اسباب بازی های مدل استفاده کنی.ذ قدرتش بیشتره. حجم سیستمت نسبت به الکتریکی با همون توان کمتر میشه. مشکل برق و حرکت و .... هم کلی حل میشه.
                          منم کمکی ازم بر بیاد در خدمتم. مهندسی کامپیوتر- نرم افزار خوندم. کمی راجع به اسباب بازی های مدل و مواد منفجره و avr اطلاعات دارم.
                          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                          3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X