پاسخ : ساخت ربات تعقیب کننده صدا
الگوریتمی رو که من میگم با اونی که شما تو ذهنتونه فرق میکنه . رباط لازم نیست بچرخه تا هر کجا شدت صدا بیشتر شد به اون طرف بره .
اگه یادتون باشه چند سال پیش که موبایل تازه مد شده بود ، توی گوشیها virtual barber shop که یک سلمانی مجازی بود . فقط صدا بود . ولی وقتی اونو با هدفون گوش می کردی فکر می کردی انگار مثلا طرف داره پشت سرت به این طرف اون طرف میر ه.
این هم همین طور . من میگم یعنی با اندازه گیری شدت صدا ی دریافتی از سنسورها و مقایسه اونها جهت منبع صدا رو پیدا کنه .
نه فکر کنم بد تر میشه. در هر حالت فکر کنم حتی اگه با 4 تا هم باشه بازم بهتره برای الگوریتم ربات اول بگیم کمی در جای خودش حرکت کنه و از سیگنال ها نمونه برداری بشه و در نهایت ماکزیمم شدت سیگنال پیدا بشه و بعدش باید به سمتی بچرخه تا سیگنال دریافتی به اندازه ماکزیمم برسه در این حالت ربات قطعا روبروی هدف قرار داره
اگه یادتون باشه چند سال پیش که موبایل تازه مد شده بود ، توی گوشیها virtual barber shop که یک سلمانی مجازی بود . فقط صدا بود . ولی وقتی اونو با هدفون گوش می کردی فکر می کردی انگار مثلا طرف داره پشت سرت به این طرف اون طرف میر ه.
این هم همین طور . من میگم یعنی با اندازه گیری شدت صدا ی دریافتی از سنسورها و مقایسه اونها جهت منبع صدا رو پیدا کنه .
دیدگاه