اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ضد آب کردن موتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ضد آب کردن موتور

نوشته اصلی توسط bstar2

لطفا درباریه روش کار اهنربا توضیح فرمایید ؟
    شفت و تمام تجهیزات شما توی یه جعبه پلاستیکی قرار میگیره و سر شفت یه آهنربا قرار میگره و آهنربامیچرخه خیلی نزدیک به دیواره پلاستیکی اونطوف توی آب هم یه پروانه یا همر چیزی که میخاین رو به یه آهنربای نظیر همونی که اونطرف وصل کردید کوپل کنید و اینجوری نیرو منتقل میشه.

دیدگاه

این روش روش بسیار زیرکانه و خلاقانه ایست
      همانند به حرکت در امدن براده های اهن بر روی کاغذ توسط اهن ربا از زیر کاغذ
      اما جناب اروین این طرح به نظر من در این مورد دارای ایراداتی میباشد که نمیتواند مورد استفاده قرار گیرد
      با تشکر
      خواستن توانستن است !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bstar2
        این روش روش بسیار زیرکانه و خلاقانه ایست
        همانند به حرکت در امدن براده های اهن بر روی کاغذ توسط اهن ربا از زیر کاغذ
        اما جناب اروین این طرح به نظر من در این مورد دارای ایراداتی میباشد که نمیتواند مورد استفاده قرار گیرد
        با تشکر

چه ایرادی؟ بیشتر توضیح میدید؟ این روش موتورهای سنکرون هستش چیز شناخته شده ایه ولی نمیدونم کجای مغزم بود. توی ساعتها ازش استفاده میکنن که نیاز به یه دور دقیق هست

دیدگاه

کوپلینگ مغناطیسی چیست ؟
          این محصول معمولاً در پمپ های خاص که جهت انتقال مواد خاص اسیدی ، قلیایی ، مواد منفجره و به طور کلی موادی که تست آنها برای افراد و محیط زیست مضر بوده به کار می رود .
          این پمپ ها به پمپ های Seal less معروف بوده و با انتقال گشتاور توسط میدان مغناطیسی و حذف Seal مکانیکی، آب بندی سیال با محیط بیرون به صورت 100% انجام می شود و از نشت آن به طور کامل جلوگیری می کند.
          مزایا:
          1 : آببندی کامل پمپ
          2 : تعمیر و نگهداری ساده
          3 : محافظت افراد و محیط زیست در برابر سیالهای خطرناک
          معایب:
          1 : شاید به اندازه شفت فوق نتوان کوپلینگ مغناطیسی پیدا نمود .
          2 : باعث ایجاد شاسی جدا برای قسمت پروانه خواهد نمود .
          خواستن توانستن است !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bstar2
            کوپلینگ مغناطیسی چیست ؟
            منظورم همون اتصال محور بود که توسط مغناطیس اینجام میشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
              من یک موتور براشلس دارم با RPM حدود 13200 دور در دقیقه و یک موتور DC با RPM حدود 1000 دور در دقیقه میخواهم این 2موتور را ضد آبشون کنم به خصوص براشلس رو
              تا عمق مثلا 3 متر زیر آب بتونه کار کنه
              روشی هست ?
              سلام
              موتور براشلس شما که RPM اسمی آن 13200دور هست فقط دارای سرعت بالایی هست
              هیچ قدرتی نخواهد داشت
              حرارت زیادی تولید خواهد کرد

اول اینکه به هیچ عنوان موتور های دستگاه های پروازی در درون آب کاربردی ندارند
              با این تفاصیر باید عرض کنم که نمیتونید از این موتور در فضای بسته و بدون تهویه استفاده کنید
              دلیل بعدی هم اینکه قدرت موتور کم هست و توان موتور صرف سرعت اون میشود

اگر آن را درون آب قرار دهید با فرض اینکه ضد آب هم شده باشد
              موتور قادر به تحمل فشار روی گشتاور خود نخواهد بود
              مثلا 13200دور نامی شما تبدیل به کمتر از 100دور در درون آب خواهد شد ( با پره )

با این وجود در ظرف مدت کوتاهی موتور با ارزش و گران قیمت خود را ازدست خواهید داد

برای جلوگیری از این موارد باید از موتورهای قطعات دستگاه های آبی مانند شناور یا زیردریایی استفاده کنید که دارای قدرت و سرعت و واترپرو هستند
              موفق باشدید
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام

خیلی خیلی ممنون از پاسخ دوستان
                من جوابم رو گرفتم از راهنمایی هایتان تشکر فراوان

با سپاس
                http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

سلام دوست عزیز من خودم ربات زیردریایی ساختم و موتور رو هم با کاسه نمد آب بند کردیم و راحت جواب داد.
                  اما برای این که باتوجه به دور بالای موتور و گشتاور پایینی که داری و حتما تو عمق 3یا4 متری دورش حساب پایین میاد،من پیشنهادم اینه که یه گیربکس بهش وصل کنی وشفت اونرو باکاسه نمد آب بند کنی که اگه آب هم نفوذ کرد موتور نسوزه.گیر بکس اگه مخروطی یا ساده باشه با دو تا چرخ دنده هم خوبه.ولی باید ببینی تو بازار هست یا نه.این گیر بکس ها خودشون محفظه دارن و معمولا تا حد زیاد آب بنده. :smile:

دیدگاه

از موتور شیشه شور ماشین استفاده کن.من ازش جواب گرفتم

دیدگاه

دوست عزیز این موتوری که شما دارید موتور سرعت بالای ملخ دار هوایی نیست؟!!!!
                      خب باید به این مسئله دقت کنی که دانسیته ی هوا با آب خیلی فرق داره
                      مثل این که موتور رو با دستت نگه داری و جلوی حرکتش رو بگیری در نتیجه گشتاور مناسب رو بهت نمیده و داغ می شه
                      شاید دوستان بگن خب تو اب خنک میشه ولی باید در نظر بگیری که بدنه خنک میشه ولی هسته خیلی داغ میشه
                      برای موتور ابی باید از نوع موتورهای قطب بالا مثلا 6 قطب استفاده کنی که قدرتشون زیاده نه سرعتشون یا از گیر بکس استفاده کنی
                      در نتیجه این موتور اصلا به درد آب نمیخوره
                      حالا اگه میخوای استفاده کنی و خودت تجربه کنی من چندین بار شده موتو رو همینجوری گذاشتم تو اب خوبم کار کرد البته بعد یه مدت دیگه باید بندازیش دور که با توجه به عدم انتخاب صحیح موتور در صورت ابندی خیلی خوبم باز باید بعد از یه چند وقت بندازیش دور پس فرقی نمی کنه
                      از مکانیکال سیل هم می تونی استفاده کنی ولی تو این ابعاد باید بگردی ببینی پیدا میشه
                      می نوتی یه ظرف استوانه ای برداری سرش و سوراخ کنی شفت موتور رو با مکانیکال سیل یا کاسه نمد یه یه عالم گریس نسوز ضد اب از سوراخ بدی بیرون حتما جواب میده من تست کردم ولی هر دفه باید گریس بزنی
                      موفق باشی
                      لبخند بزنید تا زندگی برایتان لذت بخش گردد

دیدگاه

آره منم موافقم از اندازه موتورت به نظر میاد گشتاور کم بیاره .
                        موتور گیربکسی بهتره می تونه باشه.

دیدگاه

خب بیاین یه کم فنی تر صحبت کنیم! :biggrin:
                          شما اول باید ببینید سیستمتون چقد تراست میخواد
                          از اونجا باید پروانه، دور موتور و گشتاور موتور رو محاسبه کنید.
                          به کمک این پارامترها میتونید توان و گشتاور و دور موتورتون رو به دست بیارید و موتور مناسب رو انتخاب کنید
                          زندگی یعنی لذت یاد گرفتن و یاد دادن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X