اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار فلزیاب با برد حدود 10 سانت!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار فلزیاب با برد حدود 10 سانت!

میگم تو مدارهای مختلف مثلا فلزیابا نویزی که قسمت های مختلف خود مدار تولید میکنن هم روی عملکرد مدار میتونه تاثیر منفی داشته باشه؟؟؟
    NEVER NEVER NEVER give up

دیدگاه

اون دسته از فلزیاب هایی که القای بالایی در سیم پیچ دارن درصد کمی نویز هم در محیط پخش میکنن.ولی این نوز در کار شما تاثیر نداره
      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

سلام آقای mkb میشه سوال مارو هم جواب بدید
        AYRIC

دیدگاه

قبلا داده بودم
          نوشته اصلی توسط MKB
          نه این اشتباه هست باید مثل حلزون سیم رو بپیچی.
          البته لازم نیست مثل عکس سیم پیچ رو درست کنی میتونی دور یه استوانه به قطر 20 تا 30 سانت سیمی با نمره 040 به تعداد دور 30 تا 45 دور بپیچی این سیمپیچ میتونه اجسام فلزی کوچیک رو تا شعاع 70 سانتی تشخیص بده
          دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
            همیشه با این فلز یاب ها بی اعتماد بودم.

میشه یکم در مورد نحوه کارش توضیح بدین؟ چطوری فلز رو میشناسه؟ بهم ریختگی میدان مغناطیسی رو شناسایی میکنه؟

و اینکه سیم پیچ شعاع دید رو چطوری تعیین میکنه؟
            lمیشه این سوالا رو هم جواب بدین

دیدگاه

درمورد سوال اول باید بگم که با تولید سیگنال کوتاه ولی قوی یک میدان مغناطیسی توسط سیم پیچ ایجاد میشه .این میدان بر روی فلزات اطراف سیمپیچ تاثیر میزاره وفلزات در زمان قطع میدان باعث تغییر در میرا شدن میدان میزارن.این سگنال ها توسط یک تقویت کننده تقویت میشن بعد از تقویت توسط اون ای سی های 7555 از زمان مرگ میدان تا ایجاد یک پالس مجدد سیگنال رو برش میدن تا اون قسمتی که نیاز داریم رو انتگرال بگیریم .پس از انتگرال گیری خروجی به وسیله یک ترانزیستور تقویت و یه صورت صوت به ما خروجی داده میشه.
              و اینکه سیم پیچ شعاع دید رو چطوری تعیین میکنه؟
              سیم پیچ های حلقه ای هرچه فلز به خود سیم پیچ نزدیک باشه بهتر تشخیص میده تا مرکز سیمپیچ برای همین در فلزیاب های حرفه ای سیمپیچ به صورت دیسکی و حلزونی ساخته میشه.
              شعاع دید فلزات هم بسته به نوع سیمپیچ ، قدرت دستگاه و ایجاد میدان های قوی و ریز در سیمپیچ و قدرت تفکیک و البته جهت تولید میدان هم تاثیر داه.
              دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                مرسی
                این سیم پیچ های تخت چیطورین فکر کنم بشه اونو بین دوتا صفحه پلکسی که فاصله کمی از هم دارند مثلا 2mm درست کرد که اینطوری سیم ها میاد روی هم دیگه و فاصله بین دو تا پلکسی رو پر میکنه به نظرتون این بهتره یا همون حلزونی که گفتین
                نمیشه فقط زیرشو سنس کنه؟ چون اینجوری موتورا و دیگر اجزای روبات رو هم سنس میکنه

راستی در مورد جامپر ها نهایتا درست گفتم دیگه؟
                منظورم این سوالا بود که جواب بدین
                مرسی
                AYRIC

دیدگاه

1- اگه حلزونی بشه بهتره ولی اونجورکه شما هم گفتید میشه
                  2-تمامی مینیاب ها دارای بازوی بلند هست که سیمپیچ رو جلوتراز خودشون قرار داده با این روش فلزات خود مینیاب کمتر تاثیر میزاره.بعد شما میتونید کالیبره کنید دستگاه رو یعنی فلزات روبات رو ناده بگیره و از این به بعد هرچی بود برای ما مهم هست.
                  در مورد جامپر ها هم درست گفتید.
                  :angry:
                  دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

مرسی از پاسخ هاتون
                    مخصوصا در مورد جامپر ها :biggrin:
                    AYRIC

دیدگاه

باز سلام من میخوام یه pcb واسه این مدار بزنم شماتیکش رو دقیق یه نگاه انداختم و چند تا سوال برام پیش اومد:
                      1-به جای ic1 که mc33269 هستش نمیشه lm317 گذاشت؟ چون اولی گیرم نیومد
                      2-پایه خروجی ic1 رو به زمین وصل کرده این زمین کجاست ؟ همون زمین اصلی مداره روباتم میتونم وصلش کنم یا به پایه منفی همون باتری 12 ولت کدومش؟
                      3-خروجی مدار رو باید از پایه 3 ic11 بگیرم یا از جای دیگه؟
                      4- برای speaker میتونم بازر بذارم یا از همین پیزو ها باید بذارم؟
                      AYRIC

دیدگاه

1-میتونی به جای این ای سی از 1117A یا 7810 استفاده کنی.اگه از 7810 استفاده کردی اون مقاومت هارو حذف کن.
                        2-اون زمان فرضی مدار هست اگه میخوای ولتاژِی رو با میکرو حساب کنی باید منفی مدار میکرو به منفی باتری وصل بشه
                        3-اگه میخوای سیگنال بگیری از پایه 6 ای سی 10 و گه هم میخوای فرکانس داشته باشی از پایه 3 ای سی 11
                        4-یه بلند گو 32 اهمی کافیه
                        دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

مرسی
                          از همین lm7810 استفاده میکنم ولی موندم چرا با رگولاتور متغییر 10 ولت رو درست کرده oo:
                          AYRIC

دیدگاه

حتما بحث ثابت نگه داشتن 10 ولت رو داشته
                            دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

یه سوال ( اینو وقتی شروع کردم pcb زدن اومد تو ذهنم )
                              این که اگه به جای خازن های تانتالیوم از الکترولیت استفاده کنیم خیلی توی عملکرد روبات تاثیر داره؟ اگه تاثیر داره لطفا اسم فوت پرینت خازن های 1uf و 10uf تانتالیوم رو توی پروتئوس بهم بگید.و اینکه برای خازن های 100n از همین عدسی ها بزارم خوبه؟

AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                                یه سوال ( اینو وقتی شروع کردم pcb زدن اومد تو ذهنم )
                                این که اگه به جای خازن های تانتالیوم از الکترولیت استفاده کنیم خیلی توی عملکرد روبات تاثیر داره؟ اگه تاثیر داره لطفا اسم فوت پرینت خازن های 1uf و 10uf تانتالیوم رو توی پروتئوس بهم بگید.و اینکه برای خازن های 100n از همین عدسی ها بزارم خوبه؟
                                من با Proteus کار میکنم
                                برای خازن های تانتال میتونی از ELEC-RAD10
                                و برای خازن های MKT از CAP20 استفاده کنی
                                اگه به جای خازن های تانتال از الکترولیت استفاده کنی تاثیر زیادی نداره اما احتمال ورود نویز در تغذیه ها به وجود میاد.ولی صد در صد باید از همون خازن های MKT استفاده کنی.
                                دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X