سلا م دوستان من دو تا موتور برای ربات دارم که جفتشون 12 ولت که هرکدام حدود 5 آمپر جریان میکشند .لطفا در انتخاب درایور با ماسفت و برنامه ریزی pwm با برنامه بیسکام برای کنترل سرعت کمک کنید.مرسی
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
راهنمایی درباره ی درایور با ماسفت
Collapse
X
-
پاسخ : راهنمایی درباره ی درایور با ماسفت
نوشته اصلی توسط 4717سلا م دوستان من دو تا موتور برای ربات دارم که جفتشون 12 ولت که هرکدام حدود 5 آمپر جریان میکشند .لطفا در انتخاب درایور با ماسفت و برنامه ریزی pwm با برنامه بیسکام برای کنترل سرعت کمک کنید.مرسییکیه .
AYRIC
-
از IRF3708 استفاده کن.
درایور هم لازم نیست.
فت های سری irf
به این فت ها ، فت های استاندارد می گویند که دو ویژگی اصلی دارند
1- ولتاژ آستانه ای بیش از 5 ولت دارند. معولا 7 ولت است
2- ولتاژ کاری آن (سوئیچ) معمولا 10 ولت است.
این دو ویژگی سبب می شود که نتوان این فت ها را مستقیم به میکرو وصل نمود و حتما بایستی مدارات واسط استفاده کرد
فت های سری irl
به این فت ها ، فت های منطقی می گویند یعنی مخصوص کار در ولتاژ 5 ولت است که دو ویژگی اصلی زیر را دارند
1- ولتاژ آستانه ای زیر 2.7 ولت دارند معمولا بین 1 تا 2.5 است
2- ولتاژ کاری آن (سوئیچ) معمولا 4.5 ولت است
این دو ویژگی باعث می شود که بدون نیاز به هیچ گونه مدار اضافی بتوان آن را مستقیم گیت آن را به پایه میکرو وصل نمود و آز آن به عنوان یک سوئیچ ایده آل استفاده نمود
IRL2505
IRL1004
IRL3103
IRL3713
IR چیست
این دو حرف اول کلمات
International Rectifier
است
F از کلمه FET گرفته شده است
L از کلمه logic به معنی منطقی گرفته شده است
استثنا
به طور اتفاقی دیتاشیت فت IRF3708 را نگاه می کردم از روی نمودار های آن فهمیدم که مخصوص کار های منطقی است و حتی از سری IRL هم بهتر جواب می دهد.
بنابراین برای کلید زنی سعی کنید از این فت استفاده نمایید.این فت می تواند ولتاژ تا 30 ولت را قطع و وصل نماید. همچنین می تواند از آن 62 آمپر عبور کندهرکه را اسرار حق آموختند
مهر کردند و دهانش دوختند
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط roborezaماسفت های هایساید رو میخواید چکار کنید؟oo:
اگر بخواهد در دو جهت کنترل کند ولی تغییر جهت بسیار کم باشد و ناگهانی نباشد با اضافه کردن رله مشکل حل می شود.
اما اگر بخواهد در یک جهت کنترل سرعت کند نه به رله نیاز است نه به پل H و نه درایور ماسفت و نه ....
یعنی به تهنایی کافی است (الته مقاومت همیشه لازم است)
سری که در نمی کند را دستمال نمی بندند. کسی هم که فقط می خواهد سرعت را در یک جهت کنترل کند نیاز به دستمال! ندارد
هرکه را اسرار حق آموختند
مهر کردند و دهانش دوختند
دیدگاه
-
سلام من ماسفت IRF3708 اصلی از چین تهیه کردمو خودم 20 آمپر بصورت مداوم ازش عبور دادم :eek:
حتی گرم هم نشد . :wow: :wow: منبع با جریان بیشتر نداشتم ولی فکر اگر مستقیم به میکرو وصل کنید تا 25 آمپر رو راحت بتونید ازش بکشید . :applause: :applause: :applause: :wow: :applause: :applause:
اگر به این ماسفت نیاز داشتید با من تماس بگیرید . :job: :job:
m.elect@live.com
دیدگاه
دیدگاه