اجناسی رو اضافه میکنیم که
1- تقاضای معقولی براش باشه
2- منبع مناسبی برای تهیش رو پیدا کنیم. یعنی یا خودمون بتونیم واردش کنیم یا تولید کننده اصلی رو پیدا کنیم و یا به طور مشارکتی با یکی از وارد کننده های اصلی در مورد اون محصول بتونیم کار کنیم.
3- زمینه کاری در مسیر کلی فروشگاه باشه.
درسته که خیلیا کتاب های خودشون رو اینترنتی میخرند ولی این مستلزم این هست که ما بریم با ناشرین قرارداد ببندیم و .....
اینکه صرفا بریم از بازار بخریم و بعد بفروشیم بسیار بسیار ملال آور خواهد بود.
همونطور که گفتم این خدمات باید در مسیر حرکتی سایت باشند که خرید و فروش کتاب آنچنان در این مسیر نیستند.
البته اگر انتشاراتی پیشنهاد بده حتما این کار رو میکنیم.
یه چیز دیگه
پک های رباتیک چی؟؟؟ از اینایی که توش همه چی داره
حتی خودتون هم می تونید تولید کنید از این پک ها
همین سازه هایی که تو فروشگاه هست با یه باطری و موتور و .... رو تو جعبه بذارید و بفروشید
ها؟ چطوره؟؟؟
سلام واقعا از کاری شروع کردی خیلی خوشحالم :wow:
ما ربات زیر دریایی می سازیم اما هیچی براش تو ایران پیدا نمی شه :sad:
قطعاتی مثل پره های سه تیغه پلاستیکی،محفظه برای موتورها که هم موتور توش ثابت باشه هم آب بند بشه(عکسش تو اینترنت هست)،دسته موتور های محکم ،گیر بکی مخروطی با نسبت1:1که کارش تغییر 90درجه ای شفت رو برای انتقال قدرت انجام میده،بدنه خود ربات هم یک شکل استاندارد داره که همش پلاستیکیه و با قالب راحت می شه ساخت،شکل این ها رو خواستی راجع به قطعات ROVسرچ کنی پیدا می شه کرد.اگه ابهام یا سوالی داشتی خودم در خدمتتم :job:
سلام دوستان در رابطه با سازه های اماده به نظر بنده یک وسلیه زیباست که بچه ها درد سر زیاد نکشن که از رباتیک دل نکن واسه سختیهاش و یه سوالم این هست آیا همیچن سازهای می تواند در مسابقات شرکت کنه ؟؟؟
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
سلام دوستان در رابطه با سازه های اماده به نظر بنده یک وسلیه زیباست که بچه ها درد سر زیاد نکشن که از رباتیک دل نکن واسه سختیهاش و یه سوالم این هست آیا همیچن سازهای می تواند در مسابقات شرکت کنه ؟؟؟
در بسیاری از مسابقات حتی مسابقات جهانی هم قابل استفاده هستش. اما در نهایت برای آموزش هستند و قطعا نمیشه باهاشون کار حرفه ای کرد
دیدگاه