اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از چه سنسوری استفاده کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : از چه سنسوری استفاده کنم؟

نوشته اصلی توسط mechaboy
    این پیچ ها در ابعاد بزرگ و با نوع رزوه های مربعی شکل و ذوزنقه ای ساخته می شودند.این پیچ ها به دو صورت می توانن کار کنند:1.این که پیچ به موتور متصل باشه و مهره آن به جسم متحرک که در اکثر موارد به این شکل به کار میرود مثل دستگاه های تراش و جک ماشین

2.مهره به موتور متصل است و پیچ به جسم متحرک متصل است.
    این پیچ ها رو با تراشکاری تولید می کنندو قابلیت هایی بالایی دارند مثلا درجک اتومبیل با یک گشتاور 2N.m که با دست تامین می شود یک وزنه 300kgرو بلند کرد.مثل این که بانیرو دو کیلویی یک وزنه سیصد کیلویی رو بلند کرد!این وسیله از معجزات مکانیک است!
    برای دستگاه شما میشه موتور رو به پیچ متصل کرد و یک قطعه که قرار اون قطعات 12متری رو جابه جا کنه به مهره متصل باشه.اینکودر هم به سردیگر پیچ متصل است که دور هایی که پیچ میزنه رو بشمره.

خیلی خیلی ممنون
    واقعا عالی توضیح دادید
    شماره پیچ چند باشد که بتونه 30 کیلو بار را تحمل کند

دیدگاه

سلام
      اول فکر می کنم که به این پیچ و مهره می گویند بال اسکرو البته در اصل مهره معمولی نیست و از ساچمه استفاده شده است.

دوم دقت تعیین فاصله به چه میزان است um mm cm M
      سوم با چه سرعتی می خواهی اندازه گیری کنی.
      چهارم تا چه میزان می خواهی خرج کنی
      پنجم اگه می خواهی از بال اسکرو استفاه کنی حواست باشه که در 12 متر قطعا از حالت صاف و یکنواخت در خواهد امد.

جواب سوال ها رو بدم تا راهنمایی دقیق تر کنیم.

دیدگاه

خواهش می کنم عزیزم
        همون طور که مهدی کربلایی عزیز گفتن باید اون اطلاعات رو بدی تا بشه یک پیچ مناسب رو انتخاب کرد.
        اما این که ای بال اسکرو است،بله من درسته که راجع به پیچ حرف زدم اما این عکس هارو پیدا کردم که برای دوستمون بزارم تا تجسم خوبی داشته باشند.
        تا اونجایی که من در کتاب های درسی و مهندسی دیدم به این نوع پیچ و مهره،پیچ انتقال قدرت یا انتقال حرکت می گویند چون هم هندسه رزوه هاش و هم ابعاد و کاربردش با سایرپیچ و مهره ها فرق میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کربلایی
          سلام
          اول فکر می کنم که به این پیچ و مهره می گویند بال اسکرو البته در اصل مهره معمولی نیست و از ساچمه استفاده شده است.

دوم دقت تعیین فاصله به چه میزان است um mm cm M
          سوم با چه سرعتی می خواهی اندازه گیری کنی.
          چهارم تا چه میزان می خواهی خرج کنی
          پنجم اگه می خواهی از بال اسکرو استفاه کنی حواست باشه که در 12 متر قطعا از حالت صاف و یکنواخت در خواهد امد.

جواب سوال ها رو بدم تا راهنمایی دقیق تر کنیم.
          سلام ممنون
          میزان دقت نیم سانتی متر باشه فعلا کار میکنه
          سرعت نه زیاد باشه نه کم
          با مدار و وسایلش بیشتر از 500 نشه خوبه
          منظورت از حالت صاف و یکنواحت خارج میشود چیه؟
          ما میتوانیم قطعه را بکشم بجای بلند کردن

دیدگاه

شما باید فرایند تولید رو کامل شرح بدی تا بشه تجسم دقیقی از خواسته های شما داشته باشیم.
            مثلا طولی که باید قطعات رو جابه جا کرد(طول کورس) چقدره؟
            این قطعات چطوری جلوی این پیچ قرار می گیرد؟یعنی چطور به این قسمت منتقل می شوند؟
            :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mechaboy
              شما باید فرایند تولید رو کامل شرح بدی تا بشه تجسم دقیقی از خواسته های شما داشته باشیم.
              مثلا طولی که باید قطعات رو جابه جا کرد(طول کورس) چقدره؟
              این قطعات چطوری جلوی این پیچ قرار می گیرد؟یعنی چطور به این قسمت منتقل می شوند؟
              :question:
              سلام
              ممنون
              روند کار ما بر این اساس هست که یکسری عملیات با اهن ، چوب و پلاستیک انجام میدهیم که قطعه اماده میشود
              این قطعات از نظر طول با هم فرق میکنند ولی حداکثر 12 متر میباشند(فعلا تا اینجا دستی انجام میدهیم)
              در این مرحله قراره روی این قطعه کارای خاص مثل برش رنگ کاری خم زدن سمباده زنی انجام گیرد
              این قطعات روی هم در یک جا قرار دارند
              فعلا ما این قطعه را روی یک سطع صاف میگذاریم که یک سر قطعه روی نقطه ای که به عنوان مبدا اندازه گیری هست قرار میگیرد حال میخاهیم که که با وارد کردن عدد قطعه به اندازه که خاستیم جلو برود و در جلوی دستگاه مورد نظر قرار گیرد
              میتوانیم بلندش کنیم یا بکشیم (هل بدهیم) تا اون مکان مورد نظر جلوی دستگاهای ما قرار گیرد

ایا میشود با این پیچ و مهره دقت یک میلیمتر هم ایجاد کرد؟
              ممنون

دیدگاه

ببین دوست من طول کورس حرکتی که این پیچ باید تامین کنه رو هم باید حساب کنی و به من بگی .مثلا قراره این قطعات 12متری رو در طول کل فرایند چند سانت جابه جا کنه؟
                اما راجع به دقت یک میلیمتر،بستگی به موتوری داره که به کار می بری.اگر سروو موتور که کنترلش خیلی دقیقه رو به کارببری می تونه خیلی موثر باشه که البته باید با اینکودر فیدبک بگیره تا دقیق باشه .اما شاید بازهم یک میلیمتر رو با خطا بده که باید اونوقت کنترلت فیدبک های بشتری بگیره و از سنسور های بیشتری باید استفاده کنی.
                خود پیچ حرکت دقیقی داره چون نسبت دور به گام پیچ خیلی ظریفه و با دقت ساخته میشه.
                یک چیزه دیگه این که قطعات باید با یک فیکسچر کاملا ثابت باشند تا اصلا سر نخورند یا این ور و اون ور نرندتا بشه حرکت رو کامل پیشبینی کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mechaboy
                  ببین دوست من طول کورس حرکتی که این پیچ باید تامین کنه رو هم باید حساب کنی و به من بگی .مثلا قراره این قطعات 12متری رو در طول کل فرایند چند سانت جابه جا کنه؟
                  اما راجع به دقت یک میلیمتر،بستگی به موتوری داره که به کار می بری.اگر سروو موتور که کنترلش خیلی دقیقه رو به کارببری می تونه خیلی موثر باشه که البته باید با اینکودر فیدبک بگیره تا دقیق باشه .اما شاید بازهم یک میلیمتر رو با خطا بده که باید اونوقت کنترلت فیدبک های بشتری بگیره و از سنسور های بیشتری باید استفاده کنی.
                  خود پیچ حرکت دقیقی داره چون نسبت دور به گام پیچ خیلی ظریفه و با دقت ساخته میشه.
                  یک چیزه دیگه این که قطعات باید با یک فیکسچر کاملا ثابت باشند تا اصلا سر نخورند یا این ور و اون ور نرندتا بشه حرکت رو کامل پیشبینی کرد.
                  سلام
                  کورس حداکثر 3.5متر هست
                  ایا میشود از 3تا موتور با یک نوار نقاله به طول 1 متر کار کنیم به این ترتیب که یک موتور برای حرکت میلیمتر یکی برای حرکت 10 سانتی متر و یکی برای حرکت یک متر
                  مثلا دومتر بیست سانتی متر و 6 میلیمتر : دومتر را موتور مربوط به متر و بیست سانتی متر را موتور مربوط ده سانتی و 6 میلی را با موتور مربوط به میلی متر به نوار نقاله اعمال کنیم؟

دیدگاه

سلام
                    خب این طول کورس خوبیه میتونی از بال اسکرو استفاده کنی.
                    این سیستم نسبت به تسمه نقاله چند تا حسن داره
                    1.تعداد موتور هاش کمتره
                    2.قابلیت اطمینان بیشتری داره
                    3.کنترلش راحت تره
                    4.اندازش کوچکتره
                    5.کانوایر ممکنه در طول زمان دقتش بیاد پایین اما پیچ همیشه ثابته
                    شما برای این کارت چون وزنه قطعاتت 30 کیلو ییه میتونی از بیشتر بال اسکرو ها استفاده کنی و میتونی از پیچ با گام مثلا 2mm یا 4mm استفاده کنی .
                    اگر یه سر بری سعدی یا توپ خونه و اون طرفا می تونی راحت یک بال اسکرو خوب انتخاب کنی و موتور و اینکودر هم بخری و بیای یه برنامه راحت رو plcبنویسی و کارت راه بیفته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mechaboy
                      سلام
                      خب این طول کورس خوبیه میتونی از بال اسکرو استفاده کنی.
                      این سیستم نسبت به تسمه نقاله چند تا حسن داره
                      1.تعداد موتور هاش کمتره
                      2.قابلیت اطمینان بیشتری داره
                      3.کنترلش راحت تره
                      4.اندازش کوچکتره
                      5.کانوایر ممکنه در طول زمان دقتش بیاد پایین اما پیچ همیشه ثابته
                      شما برای این کارت چون وزنه قطعاتت 30 کیلو ییه میتونی از بیشتر بال اسکرو ها استفاده کنی و میتونی از پیچ با گام مثلا 2mm یا 4mm استفاده کنی .
                      اگر یه سر بری سعدی یا توپ خونه و اون طرفا می تونی راحت یک بال اسکرو خوب انتخاب کنی و موتور و اینکودر هم بخری و بیای یه برنامه راحت رو plcبنویسی و کارت راه بیفته.
                      سلام
                      ممنون
                      از چند بال اسکرو استفاده کنم؟
                      در مورد خرید هم من شهرستان هستم
                      چرا plc نمیشود با avr این کار را انجام داد؟
                      حدود قیمت قطعات نمیدونید چند هست؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                        به نظر من یه بال اسکرو می تونه کافی باشه
                        دیروز یه ایده برای کارت زد به سرم.این که یه میز که دارای یک فیکسچر هستش رو به مهره بال اسکرو وصل کنی وبا اون قطعات رو جابه جا کنی.این طوری عملیات با دقت و اطمینان بیشتری انجام میشه.
                        بله میشه با AVRهم انجامش داد.من فکر کردم تو کارخونتون PLCدارید یا میتونید تهیه کنید.چون اکثرا کارخونه دارا به میکرو اعتماد ندارن و PLCرو می پسندد .یه جورایی هم حق دارند چون PLCهم نویز نمی گیره و هم خیلی قابل اطمینانه.
                        قیمت هارو نمی دونم .به فروشنده های این سایت یه سر بزن .برای شهرستان ها هم دارهhttp://www.cnckaran.com/Device/mecha...lscrowpage.asp
                        یه شرکت زنجانی هم هست که تو نمایشگاه صنعت دیدم بال اسکرو تولید می کردن اسمش بال اسکرو سازی زنجانه. :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mechaboy
                          سلام دوست عزیز
                          به نظر من یه بال اسکرو می تونه کافی باشه
                          دیروز یه ایده برای کارت زد به سرم.این که یه میز که دارای یک فیکسچر هستش رو به مهره بال اسکرو وصل کنی وبا اون قطعات رو جابه جا کنی.این طوری عملیات با دقت و اطمینان بیشتری انجام میشه.
                          بله میشه با AVRهم انجامش داد.من فکر کردم تو کارخونتون PLCدارید یا میتونید تهیه کنید.چون اکثرا کارخونه دارا به میکرو اعتماد ندارن و PLCرو می پسندد .یه جورایی هم حق دارند چون PLCهم نویز نمی گیره و هم خیلی قابل اطمینانه.
                          قیمت هارو نمی دونم .به فروشنده های این سایت یه سر بزن .برای شهرستان ها هم دارهhttp://www.cnckaran.com/Device/mecha...lscrowpage.asp
                          یه شرکت زنجانی هم هست که تو نمایشگاه صنعت دیدم بال اسکرو تولید می کردن اسمش بال اسکرو سازی زنجانه. :biggrin:
                          سلام ممنون
                          فیکسچر چی هست در نت زیاد مطلب خوندم ولی متاسفانه درست متوجه نشدم
                          در م.رد یک بال اسکرو که گامش 4 میلی متر هست مشکل در اجرای یک میلیمتر داریم و برای 3 متر مشکل در طول اینجور نیست؟
                          هدفم اینه اونجا ثابت کنم avr هم خوبه

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                            فیکسچر یه وسیله ای مثل گیره ی کارگاهی که وظیفه اش فیکس نگه داشتن قطعه در حین انجام فرایند تولیده وانواع خیلی متنوعی داره.من برای این که تولیدتون کاملا اتومات و دقیق و راحت باشه استفاده ازش رو پیشنهاد می کنم.همون اول قطعه رو با اون ثابت و فیکس می کنی و آخر کار بازش میکنی.

من توی یک کتاب مربوط به مکاترونیک خوندم که با یک بال اسکرو دقیق با گام 10 میلیمترو یک سنسور زاویه ای(اینکودر)با 10000 پالس الکتریکی در هر دور میشه به قدم های جابه جایی 10mm/10000=1micrometerیا همون 1میکرون خودمون دست پیدا کرد.یعنی دقت 1/1000میلیمتر!البته باید با سروو موتور هم کار کنه تا بشه در هر وضعیتی که دوست داری با دقت بالا اون رو متوقف کرد و دوباره راه اندازی کرد.
                            دیگه فکر نکنم برای اجرای دقت 1 میلیمتر مشکلی باقی بمونه. :biggrin:
                            اگه باز هم سوال داری بپرس :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mechaboy
                              سلام دوست عزیز
                              فیکسچر یه وسیله ای مثل گیره ی کارگاهی که وظیفه اش فیکس نگه داشتن قطعه در حین انجام فرایند تولیده وانواع خیلی متنوعی داره.من برای این که تولیدتون کاملا اتومات و دقیق و راحت باشه استفاده ازش رو پیشنهاد می کنم.همون اول قطعه رو با اون ثابت و فیکس می کنی و آخر کار بازش میکنی.

من توی یک کتاب مربوط به مکاترونیک خوندم که با یک بال اسکرو دقیق با گام 10 میلیمترو یک سنسور زاویه ای(اینکودر)با 10000 پالس الکتریکی در هر دور میشه به قدم های جابه جایی 10mm/10000=1micrometerیا همون 1میکرون خودمون دست پیدا کرد.یعنی دقت 1/1000میلیمتر!البته باید با سروو موتور هم کار کنه تا بشه در هر وضعیتی که دوست داری با دقت بالا اون رو متوقف کرد و دوباره راه اندازی کرد.
                              دیگه فکر نکنم برای اجرای دقت 1 میلیمتر مشکلی باقی بمونه. :biggrin:
                              اگه باز هم سوال داری بپرس :agree:
                              سلام و ممنون بابت این همه راهنمایی
                              فیکسچر را باید دستی باز و بست کرد؟
                              تصویری ازش ندارید کامل ببینم چطور کار میکند(البته متوجه منظورتان شدم)
                              این قسمت سرو موتور را متوجه نشدم میشه یکم بیشتر بازش کنید؟
                              یعنی همون موتور که به بال اسکرو وصل هست باید سرو موتور باشد؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                                خواهش میکنم
                                فیکسچر همون طور که گفتم خیلی تنوع داره.هم دستی میشه بازو بسته بشه هم میتونه برقی،هیدرولیکی،پنوماتیکی یا با هر نیرویی اون رو بازو بسته کرد.

بله یعنی بال اسکرو رو با سروو موتور حرکت بدی.
                                سروو موتور یه موتوریه که از موقعیت حرکتی که ایجاد کرده فیدبک می گیره واون رو با مقدار مورد نیازش مقایسه میکنه تو اگر درست نبود اصلاحش می کنه و میتونه در هر درجه از360درجه دوران خودش فیدبک بگیره(حتی با ابعاد ریزتر از درجه!)و حرکت رو چک کنه.خلاصه هر جا حرکت خیلی دقیق لازمه از سرووموتور استفاده میشه.
                                باز هم اگه سوالی داشتی بپرس.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X