اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از چه سنسوری استفاده کنم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : از چه سنسوری استفاده کنم؟

نوشته اصلی توسط mechaboy
    سلام دوست عزیز
    فیکسچر یه وسیله ای مثل گیره ی کارگاهی که وظیفه اش فیکس نگه داشتن قطعه در حین انجام فرایند تولیده وانواع خیلی متنوعی داره.من برای این که تولیدتون کاملا اتومات و دقیق و راحت باشه استفاده ازش رو پیشنهاد می کنم.همون اول قطعه رو با اون ثابت و فیکس می کنی و آخر کار بازش میکنی.

من توی یک کتاب مربوط به مکاترونیک خوندم که با یک بال اسکرو دقیق با گام 10 میلیمترو یک سنسور زاویه ای(اینکودر)با 10000 پالس الکتریکی در هر دور میشه به قدم های جابه جایی 10mm/10000=1micrometerیا همون 1میکرون خودمون دست پیدا کرد.یعنی دقت 1/1000میلیمتر!البته باید با سروو موتور هم کار کنه تا بشه در هر وضعیتی که دوست داری با دقت بالا اون رو متوقف کرد و دوباره راه اندازی کرد.
    دیگه فکر نکنم برای اجرای دقت 1 میلیمتر مشکلی باقی بمونه. :biggrin:
    اگه باز هم سوال داری بپرس :agree:
    میتونم نام کتابتون را بدونم
    در مورد بال اسکرو بیشتر توضیح بدهید گیچ شدم چطور باهاش باید کار کنم
    اگر دقت را با اینکودر یک میلی متر در نظر گرفتیم برای طول 3.5 متر باید مهره تا اخر پیچ برود
    حالا بخاهیم قطعه بعدی را برای حرکت اماده کنیم باید موتور عقب گرد بچرخد تا مهره به اول پیچ برسد بشود کار کرد

دیدگاه

اسمه کتابه مکاترونیک کاربردی ترجمه ویرایش 9مرجع آلمانی انتشارات نشر طراح.خیلی کتابه خوبیه.
      سوالتو روشن تر وبا جزییات بیشتر مطرح کن
      مهره باید تا جایی که قطعه لازمه بره،حرکت کنه و اگر 3.5 باید قطعه جابه جا بشه ،خب ایرادی نداره باید جابه جا بشه.
      بله اگر دوباره بخواهی سیکل حرکتی شروع بشه باید مهره بیاد سر جایه اولش با برنامه می تونی دور رو در برگشت زیاد کنی تا کار سریع پیش بره.
      باز هم سوالی بود بپرس :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mechaboy
        اسمه کتابه مکاترونیک کاربردی ترجمه ویرایش 9مرجع آلمانی انتشارات نشر طراح.خیلی کتابه خوبیه.
        سوالتو روشن تر وبا جزییات بیشتر مطرح کن
        مهره باید تا جایی که قطعه لازمه بره،حرکت کنه و اگر 3.5 باید قطعه جابه جا بشه ،خب ایرادی نداره باید جابه جا بشه.
        بله اگر دوباره بخواهی سیکل حرکتی شروع بشه باید مهره بیاد سر جایه اولش با برنامه می تونی دور رو در برگشت زیاد کنی تا کار سریع پیش بره.
        باز هم سوالی بود بپرس :biggrin:
        ممنون
        ایا میشود بجای بال اسکرو سه و نیم متر بیایم از یک بال اسکرو و اینکودر استفاده کنیم که طول پیچ کوچک بشود ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X