اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور سرعتی با ولتاژ کم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

موتور سرعتی با ولتاژ کم

سلام !
    میخوام یه پمپ درست کنم ! نیاز به یه موتور دارم که ولتاژ کم و سرعت ( دور موتور ) زیاد داشته باشه !!!
    بهترین موتوری که میتونید بهم معرفی کنید چیه!!! با ولتاز کم دور موتور (سرعت) زیاد بهم بده!!! یعنی ولتاژ هرچی کمتر بهتر و سرعت هرچی بیشتر بهتر !!!!

پاسخ : موتور سرعتی با ولتاژ کم

متور های براشلس خوبه برای این کار
    ولی راه اندازیش یکم سخته

متور پله ای هارد دیسک هم مناسبه
    فقط باید یکم avr بلد باشید
    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نه اینجوری نه !!! Avr یه خورده بلدم !!! اما پیچییدگی زیاد به کارم نمیاد !!! یه چیز ساده !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b2km
        نه اینجوری نه !!! Avr یه خورده بلدم !!! اما پیچییدگی زیاد به کارم نمیاد !!! یه چیز ساده !!!
        میتونی از همون براشلس با درایور آماده استفاده کنی
        درایور های اماده توی بازار با یه pwm با فرکانس 50 هرتز کنترل میشن و میشه باهاشون سرعت رو کنترل کرد
        AYRIC

دیدگاه

نهایت سرعتش چند دور در دقیقس ؟

دیدگاه

بستگی به موتورش داره مثلا موتور cf2805 توی بی باری به 20 هزار هم میرسه اما مدل cf2822 بزرگتره قدرت بیشتری داره ولی حدود 10 هزار دور میزنه
            AYRIC

دیدگاه

اها !!! ینی یه موتور براشلس + راهندازش ؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b2km
                اها !!! ینی یه موتور براشلس + راهندازش ؟؟؟؟
                بله دیگه
                AYRIC

دیدگاه

موتور ساده با سیم لاکی کلفت تر خیلی خیلی سریع و دور بالایی داره...+قدرت بالا.
                  ((( البته بجای ولتاژ بالا، باید آمپر بالا باشه)))
                  یه موتور اسباب بازی رو در نظر بگیرین: با 12 ولت 200mA میشه 100دور در دقیقه(مثلا)
                  با سیم کلفت تر همون موتور با باتری موبایل(3.7 ولت 800mA) میشه 250 دور در دقیقه

شما بگردین دنبال موتور (جارو برقی دستی)
                  اینایی که گفتم خودم آزمایش کردم
                  عاشق سبز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عقیل
                    موتور ساده با سیم لاکی کلفت تر خیلی خیلی سریع و دور بالایی داره...+قدرت بالا.
                    ((( البته بجای ولتاژ بالا، باید آمپر بالا باشه)))
                    یه موتور اسباب بازی رو در نظر بگیرین: با 12 ولت 200mA میشه 100دور در دقیقه(مثلا)
                    با سیم کلفت تر همون موتور با باتری موبایل(3.7 ولت 800mA) میشه 250 دور در دقیقه

شما بگردین دنبال موتور (جارو برقی دستی)
                    اینایی که گفتم خودم آزمایش کردم
                    بیشتر توضیح بدین ؟؟؟؟

دیدگاه

آقا رضا و آقا پدرام !!! شما هم میشه در مورد موتور براشلس بیشتر توضیح بدین!!!؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b2km
                        آقا رضا و آقا پدرام !!! شما هم میشه در مورد موتور براشلس بیشتر توضیح بدین!!!؟؟؟
                        توی موتور های معمولی سیم پیچ یا رتور میچرخه اما توی این موتور براشلس ها بدنه که آهنربای ثابت هستش میچرخه و نوع خاص سیم پیچی که داره جریان زیائی میکشه و قدرت زیادی هم داره
                        براشلس های rc عین همین cf2822 چون برای پرواز استفاده میشن سرعت بالایی دارن
                        بخاطر طراحی خاصی که دارن و جاروبک نداشتنشون باید حتما براشون درایور درست کرد. برای این که کار شما راحت بشه من گفتم از درایورهای آماده استفاده کنید
                        این یه نمونه فیلم از این موتور. البته درایورش رو خودم درست کردم
                        http://www.aparat.com/v/NH195
                        AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                          توی موتور های معمولی سیم پیچ یا رتور میچرخه اما توی این موتور براشلس ها بدنه که آهنربای ثابت هستش میچرخه و نوع خاص سیم پیچی که داره جریان زیائی میکشه و قدرت زیادی هم داره
                          براشلس های rc عین همین cf2822 چون برای پرواز استفاده میشن سرعت بالایی دارن
                          بخاطر طراحی خاصی که دارن و جاروبک نداشتنشون باید حتما براشون درایور درست کرد. برای این که کار شما راحت بشه من گفتم از درایورهای آماده استفاده کنید
                          این یه نمونه فیلم از این موتور. البته درایورش رو خودم درست کردم
                          http://www.aparat.com/v/NH195
                          میشه شماتیک مدارشو با توضیح بذارین!!!!البت اگه دوست دارین به کسی چیزی یاد بدین!!!درضمن میشه بگین این موتوری که توی فیلم بود تغذیه ش چند ولت و آمپره؟؟؟؟واسمش چیه؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X