اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موس لیزری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

موس لیزری

سلام به همگی مدتیست که تو بخشی از یک پروژه گیر کردم :angry:
    می خاستم بدونم چطور میشه حرکات محور x - y رو از روی سی ان سی خوند :eek:
    البته برد من کاملا جدا و هیچ ربطی به برد سی ان سی نداره
    یعنی می خام بدونم سنسوری و یا چیزی هست که این حرکات میلیمتری رو پردازش کنه
    مثلا میشه از یه موس لیزری استفاده کرد - یا اگر میشه داستان موس به چه شکله
    ممنون میشم
    oo:

پاسخ : موس لیزری

نوشته اصلی توسط 128 homauon
    سلام به همگی مدتیست که تو بخشی از یک پروژه گیر کردم :angry:
    می خاستم بدونم چطور میشه حرکات محور x - y رو از روی سی ان سی خوند :eek:
    البته برد من کاملا جدا و هیچ ربطی به برد سی ان سی نداره
    یعنی می خام بدونم سنسوری و یا چیزی هست که این حرکات میلیمتری رو پردازش کنه
    مثلا میشه از یه موس لیزری استفاده کرد - یا اگر میشه داستان موس به چه شکله
    ممنون میشم
    oo:
    موس لیزری واسه اینکار خوب نیست
    چون اگه دستگاه به یه نقطه ای سریع حرکت کنه و راه برگشت رو آروم برگرده به نقطه اول. خروجی سنسور همون عدد اولی رو نشون نمیده. در واقع چون موس با پردازش تصویر x , y رو در میاره. توی حرکت با سرعت زیاد یه سری تصویر هارو جا میندازه ولی توی حرکت آهسته نه
    نه اینکه بگم سرعت باید خیلی زیاد بشه تا اشتباه کنه. تغییرات سرعت در حد کمی هم باعث خطا میشه
    میتونی اینکار رو با موس کامپیوتر هم انجام بدی. موس رو با سرعت به یه طرف حرکت بده و با حرکت آهسته تری همون مسیر رو برگرد. میبینی که وقتی موس برمیگرده سر نقطه اولش نشانگر سرجای اولش نیست!!
    AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
      موس لیزری واسه اینکار خوب نیست
      چون اگه دستگاه به یه نقطه ای سریع حرکت کنه و راه برگشت رو آروم برگرده به نقطه اول. خروجی سنسور همون عدد اولی رو نشون نمیده. در واقع چون موس با پردازش تصویر x , y رو در میاره. توی حرکت با سرعت زیاد یه سری تصویر هارو جا میندازه ولی توی حرکت آهسته نه
      نه اینکه بگم سرعت باید خیلی زیاد بشه تا اشتباه کنه. تغییرات سرعت در حد کمی هم باعث خطا میشه
      میتونی اینکار رو با موس کامپیوتر هم انجام بدی. موس رو با سرعت به یه طرف حرکت بده و با حرکت آهسته تری همون مسیر رو برگرد. میبینی که وقتی موس برمیگرده سر نقطه اولش نشانگر سرجای اولش نیست!!

خیلی ممنون از راهنمایی تون
      خب پس موس دقت بالایی رو در این تحرکات ظریف نداره ،
      و یعنی چیزی هم نمی تونه این حرکات رو پر دازش کنه
      راستشو بخاید ساختمونی که در ذهنم بود کمی فرو ریخت :NO:
      دستگاه من 2 درایو برای 2 استیپ موتور x - y داره و من دارم روش یه چیزی پیاده می کنم
      که باید با حرکات 2 محور هما هنگ باشه خب از روی 2 درایو چیزی نمیشه فهمید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 128 homauon

خیلی ممنون از راهنمایی تون
        خب پس موس دقت بالایی رو در این تحرکات ظریف نداره ،
        و یعنی چیزی هم نمی تونه این حرکات رو پر دازش کنه
        راستشو بخاید ساختمونی که در ذهنم بود کمی فرو ریخت :NO:
        دستگاه من 2 درایو برای 2 استیپ موتور x - y داره و من دارم روش یه چیزی پیاده می کنم
        که باید با حرکات 2 محور هما هنگ باشه خب از روی 2 درایو چیزی نمیشه فهمید ؟
        این رو از روی همون دوتا درایور میتونید بفهمید البته اگه درایور هارو خودتون درست کنید و تعداد دندانه های شمرده شده رو بدونید.و الا باید روتاری انکودر بذارید روی هر محور (x و y) تا یه x داشته باشید یه y و نقطه رو بدست بیارید. و از روی مجموع نقاط میتونید به مسیر حرکت پی ببرید که ماتریس انتقال میخواد
        اگه فقط نقطه رو میخواید که راحته
        AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
          این رو از روی همون دوتا درایور میتونید بفهمید البته اگه درایور هارو خودتون درست کنید و تعداد دندانه های شمرده شده رو بدونید.و الا باید روتاری انکودر بذارید روی هر محور (x و y) تا یه x داشته باشید یه y و نقطه رو بدست بیارید. و از روی مجموع نقاط میتونید به مسیر حرکت پی ببرید که ماتریس انتقال میخواد
          اگه فقط نقطه رو میخواید که راحته
          ممنون ولی قیمت هر کدوم از این درایوها 3 میلیون هست و من جرات دستکاریشون رو ندارم oo:
          البته چند ماه پیش بر اثر باز و بسته کردن یکی از درایوها مشکل جدی برام پیش اومد
          ازطرفی کار من ارزششو داره و از طرفی حرف شما دلگرمم کرده
          اما خب اگه شما بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
          با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط human600
            ممنون ولی قیمت هر کدوم از این درایوها 3 میلیون هست و من جرات دستکاریشون رو ندارم oo:
            البته چند ماه پیش بر اثر باز و بسته کردن یکی از درایوها مشکل جدی برام پیش اومد
            ازطرفی کار من ارزششو داره و از طرفی حرف شما دلگرمم کرده
            اما خب اگه شما بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
            با سپاس
            پس نمیخواد دست کاریش کنی :mrgreen: چون با این قیمت احتمالا استپر پنتاگونه و نمیتونید دست کاریش کنید
            پس شما اگه بتونید روی محور ها انکودر بذارید میتونید چرخش رو تشخیص بدید. البته روتاری انکودر اپتیکال دو کاناله میخواید
            یه عکس اگه بتونید از cnc بذارید خوبه!
            AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
              پس نمیخواد دست کاریش کنی :mrgreen: چون با این قیمت احتمالا استپر پنتاگونه و نمیتونید دست کاریش کنید
              پس شما اگه بتونید روی محور ها انکودر بذارید میتونید چرخش رو تشخیص بدید. البته روتاری انکودر اپتیکال دو کاناله میخواید
              یه عکس اگه بتونید از cnc بذارید خوبه!
              راستشو بخای می تونم اطلاعات فنی رو راجع به دستگاهم بدم ولی شبیه به سی ان سی هست ولی نیست
              درواقع بسیار گرونتر و ...
              دلم نمی خاد بگم چیه چون همه می فهمند چیه و سر و ته من در میاد
              دشمن دارم و ترس ازفاش شدن پروژه
              شاید باور نکنی که تو یکی از پروژه های قبلی که زیاد هم پیچیده نبود ولی تحولی بود وقتی متوجه شدن من چیکار کردم تا چند ماه گرفتاری داشتم و آب خوش از گلوم پایین نمی رفت
              و اگه کمکم کنی علی یارت و اگه نه چندتا منبع معرفی کن
              :read:بسیار سپاسگذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط human600
                راستشو بخای می تونم اطلاعات فنی رو راجع به دستگاهم بدم ولی شبیه به سی ان سی هست ولی نیست
                درواقع بسیار گرونتر و ...

الان من چطوریی شما رو کمک کنم؟؟؟؟؟؟؟
                AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza

الان من چطوریی شما رو کمک کنم؟؟؟؟؟؟؟
                  خب ، اول اینکه ممنون از توضیحاتتون ؛ :nice:
                  بعد اینکه روی انکودر تحقیق کردم و تو نت گفته شده بود که فقط برای نقطه گرفتن خوب و بسیار دقیقه ولی من دنبال نقطه نیستم ،
                  یک مربع متحرک رو در نظر بگیرید ، یک استپر محور x و یک استپر هم محور y
                  در واقع هر دو محور کاملا متحرک هستند ، فرض کنید هر دو محور در حالت صفر هستند
                  و توسط این دو استپر ، دو محور ، حرکتی دایره ایی انجام می دهند
                  من می خام بتونم حرکات این دو محور رو بخونم ، یعنی از نقطه صفر به سمت + و یا - رفت ، رو پردازش کنم
                  لطفاا اگه فکر می کنید انکودر جواب میده یکی از مدل هاش رو معرفی کنیدتا روش کار کنم
                  یا اگه مناسب نیست کمی در رابطه با شتاب سنج توضیح بدید ، آیا میشه ؟
                  با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط human600
                    خب ، اول اینکه ممنون از توضیحاتتون ؛ :nice:
                    بعد اینکه روی انکودر تحقیق کردم و تو نت گفته شده بود که فقط برای نقطه گرفتن خوب و بسیار دقیقه ولی من دنبال نقطه نیستم ،
                    یک مربع متحرک رو در نظر بگیرید ، یک استپر محور x و یک استپر هم محور y
                    در واقع هر دو محور کاملا متحرک هستند ، فرض کنید هر دو محور در حالت صفر هستند
                    و توسط این دو استپر ، دو محور ، حرکتی دایره ایی انجام می دهند
                    من می خام بتونم حرکات این دو محور رو بخونم ، یعنی از نقطه صفر به سمت + و یا - رفت ، رو پردازش کنم
                    لطفاا اگه فکر می کنید انکودر جواب میده یکی از مدل هاش رو معرفی کنیدتا روش کار کنم
                    یا اگه مناسب نیست کمی در رابطه با شتاب سنج توضیح بدید ، آیا میشه ؟
                    با سپاس
                    شما با مجموع نقاط میتونید مسیر حرکن رو در بیارید. فکر کنم با ماتریس اینکار رو میکنن
                    به هر حال هر چی که بذاری اول باید نقطه رو بدست بیاری و از روی نقطه هایی که داری مسیر رو مشخص کنی
                    در مورد شتابسنج واسه کار شما اطالاعاتی ندارم. من شتابسنج رو واسه اندازه گیری زاویه های حول محور دوران استفاده کردم نمیدونم همین شتابسنج ها میتونه شتاب خطی رو هم اندازه بگیره یا نه . و اگه نه بازم نمیدونم شتابسنجی هست که اینکار رو بکنه یا نه
                    ولی به فرض این که بشه هم شما باز با شتابسنج نقطه رو داری.پس انکودر خیلی بهتره
                    دنبال روتاری انکودر بگردید
                    اکثر مدلهاش 2 تا خروجی داره. در واقع دوکاناله هست. که هم میشه باهاش میزان چرخش هم جهت چرخش رو تشخیص داد
                    AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X