اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرخش 360 درجه میله L شکل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چرخش 360 درجه میله L شکل

سلام

یه معکب تو خالی الومینیومی دارم که باید حول محور X چرخش 360 درجه داشته باشه.
    الان موندم این بنده خدا رو چطوری بچرخونم.
    محدودیت هایی که داریم یکی هزینه هست و دیگری وزن.
    نمی دونم حقیقتا منظورم رو واضح گفتم یا نه در هر صورت از کسانی که اطلاع دارن ممنون میشم کمک کنن. خودم راه حل هایی دارم ولی زیاد به نظرم جالب نیست.

از همراهیتون ممنونم
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

پاسخ : چرخش 360 درجه میله L شکل

:mrgreen: حقیقتاً منظورتون رو اصلاً نگفتید!!
    با این همه توضیحات جواب اینه: خو مکعب رو وصل می کنی به شفت یه موتور و میچرخونیش.
    الآن ممکنه شما بگید "خو هر کسی بلده اینو! چه کمکی به من می کنه مگه من خودم نمی دونم؟!" و اونجاست که من می گم: "اگه شما می دونستید، پس چرا یه جوری سوال کردید که انگاری اصاً تو باغ نیستید!"
    بگذریم. اگه می شه اصلِ پروژه رو معرفی کنید. مثلاً بگید "می خوایم یه میز یک درجه آزادی چی چی برای تست چی چی بسازیم". دوم اینکه ابعاد، جرم، جنس قطعه یا قطعات (که البته گفتید آلومینیم) و فضایی که برای چرخش در اختیار دارید رو بگید. همچنین سرعت چرخش. آیا سرعت مهمه براتون، یا موقعیت (زاویه چرخش)؟
    سوم، محل اتصال قطعه به محور دوران یا همون شفت موتور چه جوریه؟ یا اصاً جورِ خاصی نیست و می تونید هر جوری که بخواید وصلش کنید؟
    بعد می ریم سراغ یه مکانیزم ساده و کم هزینه برای این کار. ممکنه یه استپر یا سروو کارتون رو راه بندازه. ممکنه نیاز به طراحی مکانیزم باشه.
    بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

پاسخ : چرخش 360 درجه میله L شکل

سلام محمد جان

ممنون از جوابی که دادی.

من بالا عرض کردم که اگه توضیحم کافی نیست تا بیشتر توضیح بدم دیگه چرا تیکه می ندازی برادر

در هر صورت مشکل بخش مکانیکی حل شده.
      بازم از کمکتون ممنونم.

موفق باشید
      چرا ناراحتی پاتریک!
      + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
      - از دیدنش ناراحت شدی؟
      + نه
      پس چی ناراحتت کرده
      + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
      تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
      محصولات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X