سلام دوستان. یه سوال داشتم. من دارم روی یک ربات مسیریاب حرفه ای کار میکنم. من قبلا برای دیجیتال کردن سنسور مادون قرمز از op amp استفاده میکردم. اما الان دارم سعی میکنم مدار ربات کوچک باشه و با حداقل امکانات بسازمش. تصمیم دارم از adc میکرو atmega8 استفاده کنم. ایا بازم باید برای سنسور ها ای سی بافر 74244 استفاده کنم یا نیازی نیست؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوال در مورد ای سی بافر
Collapse
X
-
پاسخ : سوال در مورد ای سی بافر
نوشته اصلی توسط alireza.rezayi45سلام دوستان. یه سوال داشتم. من دارم روی یک ربات مسیریاب حرفه ای کار میکنم. من قبلا برای دیجیتال کردن سنسور مادون قرمز از op amp استفاده میکردم. اما الان دارم سعی میکنم مدار ربات کوچک باشه و با حداقل امکانات بسازمش. تصمیم دارم از adc میکرو atmega8 استفاده کنم. ایا بازم باید برای سنسور ها ای سی بافر 74244 استفاده کنم یا نیازی نیست؟بیایید با Google آشتی کنیم!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط alireza.rezayi45دوست عزیز منظورم اینه برای وصل کردن سنسور به adc میکرو ایسی بافر برای تقویت سیگنال نیاز هست یا نه.
و نیازی هم به تقویت نیست. و الا باید با ترانزیستوری چیزی تقویت میکردیدAYRIC
دیدگاه
-
سلام دوستان
ببخشید سوالم رو اینجا می پرسم نخواستم تاپیک جدید بزنم
می خواستم ببینم بافر مشابه 74245 چی هست من فقط به یک بافر نیازم دارم حالا دوتا هم شد ایرادی نداره فقط می خوام عملکردش دقیقا مثل 74245 باشه چون می خوام واسه مسیر یاب استفاده کنم
یعنی زیر 2.4 رو صفر و بالای 2.5 رو 5 بده بیرون
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط 马吉德سلام دوستان
ببخشید سوالم رو اینجا می پرسم نخواستم تاپیک جدید بزنم
می خواستم ببینم بافر مشابه 74245 چی هست من فقط به یک بافر نیازم دارم حالا دوتا هم شد ایرادی نداره فقط می خوام عملکردش دقیقا مثل 74245 باشه چون می خوام واسه مسیر یاب استفاده کنم
یعنی زیر 2.4 رو صفر و بالای 2.5 رو 5 بده بیرون
شرمنده
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط 马吉德...یعنی زیر 2.4 رو صفر و بالای 2.5 رو 5 بده بیرون
با توجه به حرفی که زدی و اطلاعات محدودی که من دارم و در صورتی که اشتباه نکنم () !!!
درسته که میتونید از adc استفاده کنید ولی نیازی به این کار نی! شما میتونید با استفاده از atmega8l این کارو راحت تر انجام بدین، تو این سری ولتاژ کاریش بین 2.7 تا 5.5 ولته، که این برای شما خیلی خوبه اینجوری با وصل کردن سنسوراتون به هر پایه ای از میکرو که بخواین، بدون استفاده از هیچ قطعه ی اضافی دیگه ای میتونید این کارو به راحتی انجام بدید
دوستان عزیز اگه اشتباهی در صحبت هام هست خوشحال میشم بشنوم! (:
ایشاا... که کارتون راه بیوفتهآدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...
دیدگاه
دیدگاه