سلام دوستان یه سوال دارم اگه کسی چیز در این مورد میدونه میتونه راهنماییم کنه؟
من یه موتور دی سی دارم که میخوام اون رو کنترل کنم یعنی این موتور دی سی با چند تا چرخ دنده وصل یه محوری میشه و اون رو به حرکت در میاره
حالا برای اینکه من بدونم دقیقا موقعیت این موتور کجاست و چند دور زده اومدم از یه سنسور اثر هال استفاده کردم (hall300) و روی شفت این موتور دی سی یه آهنربا گذاشتم که هر دور که میچرخه یه پالس تولید میکنه
سنسور اینجور کار میکنه که اگه چپ گرد باشه 1/3s پالس روشن هست و 2/3 پالس خاموشه
واگه راست گرد باشه 1/3sپالس خاموش هست و 2/3 پالس روشنه
این طرز کار مدار من بود
دوستانی که با موتور دی سی کار کردن میدونن که وقتی دستور قطع موتور رو میدیم تا موتور از حرکت بایسته یه زمانی میگیره که این زمان باعث چرخش بیشتر چرخدنده ها و خارج شدن محور از رگلاژ :angry: :angry: :angry:
کسی کسی راهی سراغ داره که دقیقا این موتور دی سی رو بتونم تو نقطه ای که میخوام بایستونم؟
یا مقدار خطا رو تشخیص بدم و اون رو برگردونم به حالت اصلی خودش؟
اگه راه کاری به غیر از استفاده از پالس pwmدارید بیزحمت برام توضیح بدید
از الان هم از همکاریتون تشکر میکنم :applause: :applause: :applause:
من یه موتور دی سی دارم که میخوام اون رو کنترل کنم یعنی این موتور دی سی با چند تا چرخ دنده وصل یه محوری میشه و اون رو به حرکت در میاره
حالا برای اینکه من بدونم دقیقا موقعیت این موتور کجاست و چند دور زده اومدم از یه سنسور اثر هال استفاده کردم (hall300) و روی شفت این موتور دی سی یه آهنربا گذاشتم که هر دور که میچرخه یه پالس تولید میکنه
سنسور اینجور کار میکنه که اگه چپ گرد باشه 1/3s پالس روشن هست و 2/3 پالس خاموشه
واگه راست گرد باشه 1/3sپالس خاموش هست و 2/3 پالس روشنه
این طرز کار مدار من بود
دوستانی که با موتور دی سی کار کردن میدونن که وقتی دستور قطع موتور رو میدیم تا موتور از حرکت بایسته یه زمانی میگیره که این زمان باعث چرخش بیشتر چرخدنده ها و خارج شدن محور از رگلاژ :angry: :angry: :angry:
کسی کسی راهی سراغ داره که دقیقا این موتور دی سی رو بتونم تو نقطه ای که میخوام بایستونم؟
یا مقدار خطا رو تشخیص بدم و اون رو برگردونم به حالت اصلی خودش؟
اگه راه کاری به غیر از استفاده از پالس pwmدارید بیزحمت برام توضیح بدید
از الان هم از همکاریتون تشکر میکنم :applause: :applause: :applause:
دیدگاه