اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جابجایی طولی زماندار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جابجایی طولی زماندار

من ذهنم خرابه!!!
    اون قسمتی که تجسم میکنه متلاشی شده!
    یکی میخواد نقشه خونش رو برام بگه...هیچی نمیفهمم!!!

اگه میشه یه عکسی کلیپی چیزی بزارید تا بگیرم چی به چیه....ممنون میشم

دیدگاه

اگر از استپر موتور استفاده کنید و موتور انتخاب شده دارای گشتاور کافی باشد و شتاب صحیح برای حرکت و توقف موتور اعمال شود، بدون فیدبک مکان هم می توانید از سیستم جواب بگیرید. در همین رابطه حتی بسیاری از انواع cnc با استفاده از استپر موتور و بصورت Open loop عمل می کنند.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

از چه درایوری میشه استفاده کرد؟

فکر نکنم کل وزنی که قراره جابجا بشه 2 کیلوگرم بشه....طول کل هم نهایتاً 6 متر خواهد بود.

دیدگاه

با سلام
          اگر دقیقا بگید که می خواید چیکار کنید میشه طرح های متفاوت مطرح کرد .مثلا چرا از مکانیزم دریچه متحرک ( شیر) استفاده نمی کنید ؟

این که شما درخواست کرده اید خیلی مشکوکه . فکر کنم این مکانیزم بیشتر بدرد مسلح کردن اتوماتیک توپ و تانک بخوره .

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

این سیستم برای خوراک دهی هستش...داخل لوله ها وعده غذایی هستش....هر 4 لوله مخصوص یک قفس هستش...عکسش رو هم که کشیدم.
            دریچه متحرک هزینش بیشتر نمیشه؟
            من میخوام ارزون و سریع باشه...برا همین از مکانیزم جابجایی و سوراخ استفاده میکنم!

تانک و توپم کجا بود !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cyrus2012
              تانک و توپم کجا بود !!!
              آقا ببین شما به ما اعتماد کن . راستشو بگو . پروژه نظامیه ؟ به سفارشه کیه ؟ :nerd:

این سیستم برای خوراک دهی هستش...داخل لوله ها وعده غذایی هستش....هر 4 لوله مخصوص یک قفس هستش...عکسش رو هم که کشیدم.

تا سوراخ بیاد جلوی لوله و برگرده اینطوری که در اولین بار غذای کل لوله تخلیه میشه . مگه از مکانیزم جک پنو ماتیک که مثلا 70 متر برثانیه سرعت داره استفاده کنی

اما اگه این طرح خودت رو بخوای ادامه بدی مسلما ارزان ترین راه یک صفحه جوش خورده به چرخ و ذنجیر موتور سیکلت یا دو چرخه یکم گرون تر تسمه تایم متری است

دیدگاه

ساعت 8 صبح تایمر دستور وصل برق رو میده و نوار حرکت میکنه و سوراخ روش هم حرکت میکنه....میاد زیر لوله اول و میمونه دیگه حرکت نمیکنه....در این وضعیت محتویات لوله اولی ها تخلیه میشه که هدف هم همینه....این جوجه ها صبحانه رو میخورن.
                بعد تایمر سر ساعت 12 دوباره دستور وصل میده و برق میاد و نوار ما حرکت میکنه و سوراخ میاد زیر لوله دوم و همه لوله دومیها تخلیه میشن و جوجه ناهارشون رو میخورن ...بعد ساعت 16 دوباره لوله سومها تخلیه میشن و ساعت 20 لوله چهارمی ها تخلیه میشن و جوجه ها شامشون رو میخورن و میخوابن.

ما نوار رو برمیگردونیم سر جای اول و لوله ها رو پر از غذا میکنیم تا فردا روز از نو ....

تایمری که میخوام استفاده کنم شیوا امواج هستش که حداقل زمان وصلش یک دقیقه هست...یعنی من کمترین زمانی که میتونم برقدار باشم یک دقیقه هستش و نمیتونم مثلاً 10 ثانیه موتور رو برقدار داشته باشم...حداقل یک دقیقه ای به موتور برق میرسه...مگر اینکه از سایر سیستمهای الکترونیکی استفاده بشه که نمیخوام استفاده بشه...میخوام بیشتر مکانیکی باشه تا الکترونیکی.

مشکل من کشیدن دقیق سوراخ زیر لوله هستش....با استپ موتور حتماً نیاز به درایور دارم؟
                اگه میشه تصویری توضیح بدید....ممنون میشم

دیدگاه

اگر بخوای همین رو کاملا مکانیکی ادامه بدی شما فقط و فقط به 4 تا میکرو سوئیچ و 2 تا تایمر و 2 تا رله نیاز داری . تایمر اول بعد 4 ساعت با تغییر خروجی تا زمانی که میکرو سوئیچ بسته بشه یعنی سوراخ برسه به جلوی اولین لوله - مکانیزم رو میکشه جلو و خودش رو خاموش میکنه ( با لچ رله ای ) و تایمر دوم رو روشن میکنه . و تایمر دوم تایمر اول رو روشن میکنه و همینطور تا میکرو سوئیچ 4 کل مجموعه رو خاموش میکنه

دیدگاه

اینم ایده خوبیه...

این برای کنترل توقف زیر لوله ها هستش....خوب حرکت نوار رو چجوری کنترل کنم؟با چی نوار رو حرکت بدم که با میکروسوئیچ متوفقش کنم؟

دیدگاه

شما بهتر دنبال ساخت همچین چیزی باشی . فرض کن اون کفشک های زرد هر کدام یک پیاله است

که خیلی راحت با پیاله پلاستیکی و زنجیر دوچرخه و یک موتور دیسی قابل انجام است .

دیدگاه

من دو تا متغییر دارم....زمان t و طول جابجایی l که این دو تا رو باید کنترل کنم.
                        این دستگاه برای سیکل ثابت خوبه...اون سر یه چیزی رو پر کنه....این طرف خالی کنه....مثلاً تو ساختمان سازی....کارگر اون پایین آجر و ملات و شن و .... میریزه....این ور تخلیه میشه !

زمان t1 باید در محور x ها به انداز L1 تغییر مکان داشته باشم....

دیدگاه

این دستگاه برای سیکل ثابت خوبه...اون سر یه چیزی رو پر کنه....این طرف خالی کنه....مثلاً تو ساختمان سازی....کارگر اون پایین آجر و ملات و شن و .... میریزه....این ور تخلیه میشه !
                          به قول معروف what
                          شما چهار تا کاسه بزار رو زنجیر به ترتیب در طول روز یکی کی میاد پایین زنجیر

دیدگاه

من همچنان فکر مکینم که تصویر پست اول راحت ترین سیستم اجرایی هستش.

آیا میشه از میکروسوئیچ برای متوقف کردن سوراخ زیر لوله استفاده کرد؟
                            از خاصیت آهن ربایی چطور؟
                            ایده ای برا این دو مورد دارید؟

دیدگاه

این موتور میتونه کار منو راه بندازه؟

موتور گیربکس 1.5 دور TYZ-49 | 220VAC
                              220VAC - 4W - 50/60Hz
                              گشتاورش هم فکر کنم حدود 15 کیلوگرم در سانتی متر باشه.

دیدگاه

خب خدا رو شکر مشکل حل شد و دستگاه تو مرحله تست قرار داره.

از تمامی دوستانی که وقت گذاشتند تشکر میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X