با سلام خدمت همه اساتید و تشکر از سایت بسیار مفیدتون،من به نقشه مدار یک فرستنده و گیرنده مادون قرمز احتیاج داشتم،منظورم یک مدار ساده که وقتی یک مانع در مقابلش قرار میگیره بوق بزنه،البته من این مدار رو به صورت تک میخوام برای روبات نمیخوام،اگه کمک کنید ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سنسور فرستنده وگیرنده مادون قرمز
Collapse
X
-
پاسخ : سنسور فرستنده وگیرنده مادون قرمز
نوشته اصلی توسط siyamak90با سلام خدمت همه اساتید و تشکر از سایت بسیار مفیدتون،من به نقشه مدار یک فرستنده و گیرنده مادون قرمز احتیاج داشتم،منظورم یک مدار ساده که وقتی یک مانع در مقابلش قرار میگیره بوق بزنه،البته من این مدار رو به صورت تک میخوام برای روبات نمیخوام،اگه کمک کنید ممنون میشم
اگر فاصله کم باشد با همون گیرنده ی معمولی می توند کارت را راه بندازددکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.
-
سلام گیرندش ترانزیستوری هستش
http://www.maximintegrated.com/app-notes/index.mvp/id/4017دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.
دیدگاه
-
سلام به همه دوستان عیدتون هم مبارک
ی سوال دارم، من سنسور خریدم اما به مغازه دار گفتم مشخصات سنسور چیه گف نمیونم، گفتم بسشتو داری گف نه، حالا موندم چطوری دیتاشیتششو پیدا کنم، راه حلی دارید آیا؟
خوش باشید وموفقآدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط darkknightroboسلام به همه دوستان عیدتون هم مبارک
ی سوال دارم، من سنسور خریدم اما به مغازه دار گفتم مشخصات سنسور چیه گف نمیونم، گفتم بسشتو داری گف نه، حالا موندم چطوری دیتاشیتششو پیدا کنم، راه حلی دارید آیا؟
خوش باشید وموفقدکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
دیدگاه
-
سلام رفیق. من همک این مدار رو پیشنهاد می دم می تونی ازش استفاده کنی با این مزیت که با پیچوندن پتانسیومتره هم می تونی حساسیت گیرنده رو کم و زیاد کنی و هم اینکه از یه حدی که بیشتر تغییر بدی پتانسیومتر رو بپرخونی خروجی پ امپ تاگل میشه. یعنی مثلا اگه در حالت عادی خروجی پ امپ صفره در صورت قطع نوری که به گیرنده میرسه خروجی پ امپ یک میشه حالا می تونی با پیچوندن پتانسیوممتر تا یه حد مشخص بر عکس کنی قضیه رو یعنی در حالت عادی خروجی یک و با قطع ارتباط گیرنده و فرستنده خزوجی صفر بشه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط 011فکر می کنم اگر بتونی عکسش را بذاری بهتر بشود راهنماییتون کرد
آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hata6417سلام رفیق. من همک این مدار رو پیشنهاد می دم می تونی ازش استفاده کنی با این مزیت که با پیچوندن پتانسیومتره هم می تونی حساسیت گیرنده رو کم و زیاد کنی و هم اینکه از یه حدی که بیشتر تغییر بدی پتانسیومتر رو بپرخونی خروجی پ امپ تاگل میشه. یعنی مثلا اگه در حالت عادی خروجی پ امپ صفره در صورت قطع نوری که به گیرنده میرسه خروجی پ امپ یک میشه حالا می تونی با پیچوندن پتانسیوممتر تا یه حد مشخص بر عکس کنی قضیه رو یعنی در حالت عادی خروجی یک و با قطع ارتباط گیرنده و فرستنده خزوجی صفر بشه.
1. تغذیه ی 5 ولت را بدون هیچ مقاومتی به گیردنده و فرستنده داده اید.
2.معمولا تا انجایی که من سواد دارم دیود گیرنده ی مادون قرمز را به صورت معکوس بایاس می کنند.
3.تغذیه ی مدار و ...
---------------------------------------------
البته بعضی چیزها بدیهی به نظر می رسد ولی برای اینکه بخواهیم به کسی راهی را نشان دهیم باید سعی کنیم تا تمام جزئیات کار را نیز بگوییم چون بازدید کننده زیاد است و معلوم نیست هر کدام چقدر از این مسائل سردر می آورند که بخواهیم هیمنجوری یک شماتیکی را ارائه دهیم.
امیدوارم از بنده دلخور نشوید. :bye
دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط 011مدار پیشنهادی شما خیلی مشکل فنی دارد.
1. تغذیه ی 5 ولت را بدون هیچ مقاومتی به گیردنده و فرستنده داده اید.
2.معمولا تا انجایی که من سواد دارم دیود گیرنده ی مادون قرمز را به صورت معکوس بایاس می کنند.
3.تغذیه ی مدار و ...
---------------------------------------------
البته بعضی چیزها بدیهی به نظر می رسد ولی برای اینکه بخواهیم به کسی راهی را نشان دهیم باید سعی کنیم تا تمام جزئیات کار را نیز بگوییم چون بازدید کننده زیاد است و معلوم نیست هر کدام چقدر از این مسائل سردر می آورند که بخواهیم هیمنجوری یک شماتیکی را ارائه دهیم.
امیدوارم از بنده دلخور نشوید. :bye
دیدگاه
دیدگاه