اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل مسیر موتور dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل مسیر موتور dc

من از یک موتورdc گریبوکس دار استفاده کردم که سرعت موتور را به خوبی پایین و قدرت آن را بالاتر برد و با کامپایلر codevision سعی در کنترل موقعیت و مسیر طی شده آن آن کردم اما دقت کافی در حد یک درجه را برای کار ما ندارد چه کاری بهتر است انجام دهم؟

ضمنا این سوال را به گونه دیگر قبلا در قسمت انجمن رباتیک مطرح کرده ام و دوستان عزیز پاسخ هایی داده اند اما روشن نیست و به اندازه کافی بازدید کننده نداشت؟!!

پاسخ : مشکل در کنترل مسیر موتور dc

سلام
    شما از حرکت موتور فیدبک هم گرفتید؟ با چی؟
    یه شرح مختصری از کارایی که انجام دادید بفرمایید
    و اینکه آیا میخواید با همین سخت افزار کار کنید یا نه؟!!
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

سلام سال نو بر شما هم مبارک.

به نظر من برای این به دقت بالا برسی باید از یه Shaft Encoder استفاده کنی.

چون موتور dc رو نمیشه مثل استپ و یا سرو موتور کنترل کرد.
      Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

با عرض سلام و تبریک سال نو .امیدوارم سال موفقی در پیش رو داشته باشید .پیرو درخواستهای قبلی دوستم راجع به استفاده از موتورها در

بازوی ربات سوال خود را اینگونه بیان می کنم : من یک بازوی ربات با سه درجه آزادی می خواهم بسازم که

500 گرم را بلند کرده که در آن آرنج بازو حدود 80 1درجه به طرفین(افقی) و90درجه در راستای بالا و پایین حرکت و مچ نیز کمتر از 45 بالا و پایین حرکت کند. سوال من از شما ان است که برای ان کار از موتور dc گیربکس دار استفاده کنم یا از سرو موتور.ضمنا هزینه

موتور و یا درایور و سرعت آن مهم نیست ولی دقت آن مهم است.لطفا در مورد درایور سرو هم توضیح بدهید. ممنون

دیدگاه

پاسخ : کنترل مسیر موتور dc

من هم تقریبا همین مشکل را دارم اگر دوستان چیزی به ذهنشان میرسه بگویند

دیدگاه

ببین اگر بخوای از شفت انکودر استفاده کنی قیمتت خیلی میره بالا و باز هم نمی تونی دقیقا تو نقطه ایی که میخوای موتور رو Stop کنی.
            میتونی از موتور های انکودر دار دار استفاده منی که به تعداد پالسی که بهشون میدی بهت دور میدن و یا سرو.
            من سرو رو توصیه میکنم از خیلی جهات
            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

باسلام
              بهترین راه استفاده از stoper motor است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X