اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ضربه زن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ضربه زن

نوشته اصلی توسط Soodi
    سلام

ولتاژ مدار 12 ولت هست و قدرت رو هم والا نمیدونم چقدر باشه ، شما اینطوری در نظر بگیرید که یه تسمه داره میچرخه و به شافت این سنولوئید یه لنت ترمز متصله ، حالا میخام این لنت بتونه به این تسمه بچسبه و ترمز بگیره (این چسبیدن باید یه قدرتی داشته باشه دیگه) من دقیقا یه چنین قدرتی نیاز دارم که البته این مثالی بود برای قدرت
    ولتاژم هم باطری هست و DC هست
    خوب برادر عزیز من چرا از اوتوماتیک استارت استفاده نمیکنی؟ دیگه بهتر از این که پیدا نمیشه. فقط کافیه اهرمش هم بهش وصل کنی و حول یک محور ثابتش کنی.چون خود اوتوماتیک عقب میکشه. تو این عکس میتونی اوتوماتیک و اهرم رو ببینی که چه جوری چرخ دنده استارت رو میبره به سمت چرخدنده فلایویل.تازه میتونی از تعمیرگاها مجانی هم گیرش بیاری چون معمولا کنتاکتور داخلیشون خراب میشه میندازن دور که شما هم به اون نیازی نداری! توان مصرفیش هم مدل 24 ولتش یه بار اندازه گرفتم 13 وات بود. که فکر کنم 12 ولتیش کمتر هم باشه.

اینم یه عکس دیگه. اون shift lever همون اهرمشه که مینونی خودت هم بسازیش

لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
      سلام

ولتاژ مدار 12 ولت هست و قدرت رو هم والا نمیدونم چقدر باشه ، شما اینطوری در نظر بگیرید که یه تسمه داره میچرخه و به شافت این سنولوئید یه لنت ترمز متصله ، حالا میخام این لنت بتونه به این تسمه بچسبه و ترمز بگیره (این چسبیدن باید یه قدرتی داشته باشه دیگه) من دقیقا یه چنین قدرتی نیاز دارم که البته این مثالی بود برای قدرت
      ولتاژم هم باطری هست و DC هست
      اگه فقط میخای بچسبه که میتونیم یه کار ساده تر کنیم
      اما اگه میخای مثل یه پیستون بالا و پایین بره باید همون کار رو که گفتم انجام بدی
      لنت ترمز چقدره(اندازش)؟
      اگه میتونی یه توان بر حسب وات بده تا کار محاسبات نسبی تعداد دور و قطر سیم پیچ رو بشه انجام داد
      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
      الکترونیک قدرت
      الکترونیک آنالوگ
      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
      ---------------------BMCELEC@-------------------
      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
      ---------------www.bmc-elec.com--------------
      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام

تشکر از همه
        لنت مثل لنت های دوچرخه هست و قراره این لنت بچسبه به اون تسمه و ترمز بگیره ، دقیقا یه نیرویی مثل لنت و ترمز دوچرخه میخام
        این مکانیزم های پیشنهادیتون درسته ولی من میخام سرعتش خیلی بالا باشه ، یعنی در هر ثانیه چندین بار بره داخل و بیاد بیرون
        http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

منبع 12 ولت شما
          تا چند آمپر میتونه به ما بده (مستمر و لحظه ای هر دو رو بگین)
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

سلام

یه باطری 2A لیتیوم آیونی 11.7 ولت هست که جریان لحظه ایش رو نمیدونم ولی فکر کنم از جریان نامی بتونه 1 آمپر بیشتر بده ، ظرفیت تخلیه هم 5C هست که میشه حدود 5 آمپر مستمر ازش بگیرم برای نیم ساعت

دیدگاه

یه لوله بگیر به قطر حدود 5mm بعد وصلش کن به دریل بعد 20متر سیم نمره 0.125 (میتونی از سیم 0.13 یا 0.12 هم استفاده کنی) رو دورش بپیچ بعد یه میخ حتما فولادی رو بزار وسطش
              بعد وصل کن به 12 ولت باید یه پرش نسبتا قوی بزنه
              چون باتریت 2 آمپر بود گفتم حدود 0.5 آمپر واسه ضربه زن گرفتم
              1.5 امپر دیگه هم برا بقیه ی مدار
              اینطوری با حساب تلفات حدود 5 وات بهت قدرت میده
              میخ یا میله ی فولادی هم حتی الامکان با سیم پیچ کیپ باشه
              الکترونیک قدرت
              الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

سلام
                از مگنت استفاده کنید.
                خیابون لاله زار داره انواع محتلف در سایز ها و ولتاژها و توان های محتلف.
                برای 3 سانت کورس من 7 کیلوییشو دیدم.یعنی شفتش نیروی 70 نیوتون وارد میکرد.
                اگر نیروی بیشتری میخوای بهترین راه همون مکانیزم بازوی لنگه که در صفحه اول یکی از دوستان گفت.
                مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید محمد جعفری
                  سلام
                  از مگنت استفاده کنید.
                  خیابون لاله زار داره انواع محتلف در سایز ها و ولتاژها و توان های محتلف.
                  برای 3 سانت کورس من 7 کیلوییشو دیدم.یعنی شفتش نیروی 70 نیوتون وارد میکرد.
                  اگر نیروی بیشتری میخوای بهترین راه همون مکانیزم بازوی لنگه که در صفحه اول یکی از دوستان گفت.
                  سلام

تشکر از همه دوستان
                  این مگنت چی هست ؟؟؟ از چه مغازه هایی میشه تهیه کرد و در کجا کاربرد داره ؟؟؟ ولتاژش ؟؟؟ اندازه و شکلش ؟؟؟

دیدگاه

مگنت شبیه موتوره تقریبا ظاهرش، یه شفت داره که یا مستطیلیه م یا دایره ای، یه نمونش در باز کن ایفون خونه هاست، بدنش هم، هم مکعب مستطیل هست هم استوانه.
                    از توپخونه 400 متر میای بالا تو لاله زار یه مغازه هست اسمش مگنت ه،نبش کوچست.
                    مگنت همون بوبین ه که دوستان گفتن فقط آمادس دیگه نمیخواد با میخ و اینجور چیزا سرهم کنی.
                    ولتاژش هم معمولا 12 ولته، 24 هم داره.

دیدگاه

خیلی تشکر
                      فقط سرعتش چقدره ؟؟؟ میشه خیلی سریع (چندبار در ثانیه) بیرون و داخل بره ؟؟؟
                      من الان برای اینکار (طبق مثال هایی که زدم) چه قدرتیش رو باید بخرم ؟؟؟
                      قیمتش رو اطلاع ندارید ؟؟؟

دیدگاه

- تا 4 یا 5 بار در ثانیه میتونه بزنه، به خیلی عوامل بستگی داره سرعتش، اگر سرعت خیلی زیاد میخوای کلا دنبال روش های مغناطیسی نرو، جواب نمیده.(وقتی سرعت تغییر جهتت بالا باشه جریان خیلی زیادی هم میکشه)
                        اینجور که من فهمیدم دنبال یه چیزی شبیه abs هستی. بهترین روش برا abs که قدرت و سرعت بالایی داشته باشه همون هیدرولیکه قطعا ولی پیاده سازیش زمان و هزینه و حجم و... زیادی میبره برات.
                        نگه داشتن تسمه هم اگر حامل نیروی زیادی باشه به این راحتیا که فکر میکنی نیست.سعی کن با فشار دست نگهش داری، بعد همون فشارو تقریبا به یه ترازو وارد کن با دست ببین حدودا چقدره.
                        اگر سرعت و نیروی زیادی بخوای فقط بازو لنگ جواب میده(روش های دیگه هم هست ولی هزینه نامعقول داره)

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                          ببین سلونوید یا بوبین یا مگنت برای نیروی زیاد یا تعداد دفعات زیاد حرکت ساخته نمیشن.اونها رو می تونی به راحتی در شیرهای برقی هیدرویکی و پنوماتیکی ببینی که فقط یه نیروی کم برای جابه جا کردن یک میله نازک و فشردن فنر به کار می رن و من شنیدم تو پرینتر هم هستش.اما اینها برای ضربه زدن یا نیروی زیاد ساخته نشدن.
                          بهترین کاری که می تونی شما انجام بدی همون مکانیزم لغزنده لنگ هستش که می تونه نیرو و ضربه زیاد و با سرعت خیلی زیاد تا هر وقت که بخواهی ایجاد کنه فقط کافیه با گشتاور موتور و قطر لنگ،میزان قدرت خطی رو تنظیم کنی.هرچی قطر لنگ بیشتر باشه ضربه قوی تری زده میشه.
                          اما یک نکته هست اگر بخواهی مثل ترمز ثابت بمونه تا دستور برگشت رو بدی با این روش باید موتورت توی بار بمونه که آمپر می کشه و در نهایت ول می کنه و ترمز رها میشه.برای حل این مشکل اگر از یک گیر بکس حلزونی استفاده کنی خیلی خوبه چون اگر هم موتور خاموش بشه تسمه نمی تونه ترمز رو عقب برونه و تا خودت دستور بازگشت لنت رو ندی هموجا می مونه.
                          اگر سوالی داشتی بپرس

دیدگاه

سلام

این چند وقته خیلی درگیر امتحانات بودم که خدارو شکر تموم شد
                            پس کلا این بحث مغناظیس رو رها کنم و برم سر همون لنگ
                            الان موتور دم دست که شگتاور زیاد داشته باشه یدونه دارم ولی اندازه های اون لنگری رو فعلا برای آزمایش چند بگیرم خوبه ؟؟؟ که بتونه نیروی لازم من رو (که توی مثال هایی پست های قبل ذکر کردم) ایجاد بکنه ؟؟؟ راستی نیازی نیست که سرجاش بمونه پس یعنی نیازی به گیربکس حلزونی و ... نیست

دیدگاه

سلام
                              ببین همین طوری و با حرف نمیشه هیج نظری داد باید بدونی که چه نیروی می خواد وارد کنه یا چه ضربه این نیاز داره منظورم اینه که باید عدد بدست آورد. :-?
                              اگر می تونی مساله رو روشن تر تعریف کن تا بتونم کمکت کنم.
                              پس نیازی نیست بمونه و فقط می خواهی هی ضربه بزنه و برگرده؟

دیدگاه

سلام
                                دقیقا مثل سیستم ترمز ABS ماشین که قراره ضربه بزنه
                                یعنی لنت باید با سرعت زیاد بچسبه به اون چرخ و دوباره بیاد عقب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X