سلام به اساتید و دوستان گرامی. یه کلاس روباتیک گرفتم برای بچه های دبستان حدود 7 تا 12 سال. جلسه اولشو برگذار کردم اونارو با لامپ و باتری و موتور و استفاده از کلید و اینکه چگونه جهت چرخش موتور رو با تغییر قطب عوض کنیم آشنا کردم. به خودشون هم دادم که ببندن البته نه رو برد بورد
. قراره آخر کار یه روبات ماز هم براشون بسازم. متاسفانه به دلیل بالا بودن هزینه بسته های آموزشی که حدود 50 تومن درمیاد نمیشه که تک تک بچه ها داشته باشن.
حالا از اساتید و دوستان عزیز انجمن میخوام بپرسم که چه مباحث ساده ای رو پیشنهاد میکنید براشون بگم که درخور سن و سالشون باشه و بازدهی آموزش رو بالا ببره؟ ازشون پرسیدم تا حالا با باتری لامپ روشن کردید؟ همه گفتن نه! این بچه ها با همین چیزای ساده کلی ذوق کرده بودن! یه موتورگیربکس چرخدار آوردم روشنش که میکردیم سفره رو میز رو جمع و جور میکرد. بهش میگفتن سفره جمع کن.
. خلاصه این بچه ها با کار عملی خیلی بیشتر حال میکنن تا این که بخوای رو تابلو براشون سخنرانی کنی.
به نظر خودم تو این 10 جلسه نمیتوم حتی اونارو با ترانزیستور هم آشنا کنم. فوقش مقاومت. فکر میکنم بهتر باشه با قطعات ساده و پلاستیکی و موتور گیربکس های پلاستیکی باهاشون کار کنیم و این که چطور با این قطعات شکل های مختلفی رو بسازیم. در نهایت هم یه ماز براشون میسازم.
حالا منتطر نظرهای اساتید و دوستان گرامی هستم. صمیمانه پذیرای پیشنهادات شماییم :mrgreen:
اگه فایلی هم داشتید اگه امکانش هست بذارید.
از پاسختون پیشاپیش بی پایان سپاسگذارم -O<

حالا از اساتید و دوستان عزیز انجمن میخوام بپرسم که چه مباحث ساده ای رو پیشنهاد میکنید براشون بگم که درخور سن و سالشون باشه و بازدهی آموزش رو بالا ببره؟ ازشون پرسیدم تا حالا با باتری لامپ روشن کردید؟ همه گفتن نه! این بچه ها با همین چیزای ساده کلی ذوق کرده بودن! یه موتورگیربکس چرخدار آوردم روشنش که میکردیم سفره رو میز رو جمع و جور میکرد. بهش میگفتن سفره جمع کن.

به نظر خودم تو این 10 جلسه نمیتوم حتی اونارو با ترانزیستور هم آشنا کنم. فوقش مقاومت. فکر میکنم بهتر باشه با قطعات ساده و پلاستیکی و موتور گیربکس های پلاستیکی باهاشون کار کنیم و این که چطور با این قطعات شکل های مختلفی رو بسازیم. در نهایت هم یه ماز براشون میسازم.
حالا منتطر نظرهای اساتید و دوستان گرامی هستم. صمیمانه پذیرای پیشنهادات شماییم :mrgreen:
اگه فایلی هم داشتید اگه امکانش هست بذارید.
از پاسختون پیشاپیش بی پایان سپاسگذارم -O<
دیدگاه