اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحلیل روبات نوریاب بدون برنامه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحلیل روبات نوریاب بدون برنامه

این طور که معلومه برای راه اندازی موتورهایی که گفتی ولتاژ بیشتر از 4.5 ولت نیازه.
    بحث آمپر موتورها نیست. ولتاژ راه اندازیشون بالاست.
    شما باید موتوری استفاده کنی که ولتاژ کاریش حداقل 3 یا 4.5 باشه.
    آرمیچرهایی که توی اسباب بازی ها استفاده میشه معمولا 3 ولتی هستند.
    تنها راهش استفاده از گیربکسه که دردسرش بیشتره.
    اما شما که میخوای از همون موتورهای اولی استفاده کنی ولتاژ مدارت رو بالا ببر
    ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AliRezaDAVE
      این طور که معلومه برای راه اندازی موتورهایی که گفتی ولتاژ بیشتر از 4.5 ولت نیازه.
      بحث آمپر موتورها نیست. ولتاژ راه اندازیشون بالاست.
      شما باید موتوری استفاده کنی که ولتاژ کاریش حداقل 3 یا 4.5 باشه.
      آرمیچرهایی که توی اسباب بازی ها استفاده میشه معمولا 3 ولتی هستند.
      تنها راهش استفاده از گیربکسه که دردسرش بیشتره.
      اما شما که میخوای از همون موتورهای اولی استفاده کنی ولتاژ مدارت رو بالا ببر
      خوب این دو تایی که وصل کردم از اسباب بازی کشیدم بیرون.
      اما این موتور کوچیکایی که میگم درست کار میکنه رو خریدم و خیلی کوچیکن وزن خودشونم فکر کنم به زور تحمل کنن.

دیدگاه

شما یه تستی با همون موتور کوچک کن شاید جواب گرفتی.
        خواستی موتور بزرگتر بذاری باید ولتاژ رو ببری بالا.
        یه سری هم به فروشگاه لاندا الکترونیک بزن. یادمه یک موتورهای کوچولو ولی به نسبت قوی داشت. البته یکم گرون بودن اما خیلی زور داشتن.
        ... و (بدانید) گرفتن تصمیمهاى محکم (براى رسیدن به اهداف بزرگ) با خوش گذرانى و سفرهآ‌هاى رنگین سازگار نیست و چه بسیار که خواب شبانه تصمیمهاى محکم روز را از میان برده و تاریکیآ‌ها، خاطره همتآ‌هاى بلند را از یادها محو کرده است. (نهجآ‌البلاغه، خطبه211)

امام علی (ع):کسی که به وقت یاری رهبرش در خواب باشد، با لگد دشمنش بیدار می شود (غررالحکم،ص 422)

دیدگاه

شما یه تستی با همون موتور کوچک کن شاید جواب گرفتی.
          خواستی موتور بزرگتر بذاری باید ولتاژ رو ببری بالا.
          یه سری هم به فروشگاه لاندا الکترونیک بزن. یادمه یک موتورهای کوچولو ولی به نسبت قوی داشت. البته یکم گرون بودن اما خیلی زور داشتن.
          عکس هر دو موتور رو گذاشتم اینطورین

دیدگاه

بهشون میخوره که هردو از این 3 ولتی های معمولی باشن.
            الان با هردو تست کردی جواب نگرفتی؟؟؟؟؟

دیدگاه

بهشون میخوره که هردو از این 3 ولتی های معمولی باشن.
              الان با هردو تست کردی جواب نگرفتی؟؟؟؟؟
              با کوچیکه جواب گرفتم ولی بزرگه نه. ولی کوچیکه زورش نمیرسه اینو راه ببره.

اضافه شده در تاریخ :
              دارم میرم دو تا دیگه بخرم.

اضافه شده در تاریخ :
              با موتور dc سه ولت اوضاع یه کم بهتر شد با نور سرعت موتورا تغییر میکنه ولی هنوز وقتی میذارم زمین دور خودش میچرخه سرعت یه موتور بیشتره. راهی نیست که اپ امپ خروجیش فقط 0 و VCC بشه؟
              من باید اینو برم به این بچه های ابتدایی یاد بدم. پدرم در میاد واسه تک تکشون بخوام تنظیم کنم. اگه یه کم بزرگتر بودن با میکرو به راحتی انجام میشد ولی مجبورم بدون برنامه نویسی کار کنم.

دیدگاه

برای اینکه بخواد 0 تا vcc بشه باید پ امپ رو از اول طراحی کنی!!!!!
                با موتوری که سرعتش بیشتره یک پتانسیومتر سری کن

دیدگاه

برای اینکه بخواد 0 تا vcc بشه باید پ امپ رو از اول طراحی کنی!!!!!
                  با موتوری که سرعتش بیشتره یک پتانسیومتر سری کن
                  اونم نمیشه. چون فرض کن اگر 5 ولت دو سر موتور بیافته اگر مقاومت یا پتانسیومترمون 0.25 وات باشه حداقل باید مقدار مقاومتش 100 اهم باشه تا بتونه جریانو تحمل کنه. اگه 100 اهم وصل بشه اصلا موتور روشن نمیشه یا خیلی ضعیف میشه.
                  شاید با یه مقاومت در حد یکی دو اهم درست بشه که تو این ولتاژ توان خیلی بالایی می خواد. حالا بگذریم از اینکه تنظیمش خودش داستان داره و معلوم نیست جواب بده یا نه.
                  البته دیشب یکی وصل کردم که بوی پلاستیک سوختش داشت در میومد.

اضافه شده در تاریخ :
                  من یه روش بینهایت ساده به ذهنم رسیده.
                  دو تا فتوسل رو به صورت سری وصل کنیم به باتری و دو سر هر موتور رو به یه فتوسل وصل کنیم. اینطوری هر کدوم نور بیشتری بهشون برسه مقاومتش کم تر و ولتاژشم کمتر میشه. جواب میده؟

دیدگاه

تئوری آری اما در عمل فکر نکنم. چون همونطور که خودت قبلا گفتی مقاومت سیم پیچ موتور خیلی کمه در حالی که در حالت تاریکی مقاومت فتوسل فوق العاده بالاست و وقتی هم نور بهش بدی به نسبت مقاومت موتور خیلی کم نمیشه به همین خاطر خیلی تغییر محسوسی ایجاد نمیشه. البته به امتحانش می ارزه.
                    واجب شده خودم هم یک بار بسازمش. خیلی رمز آلود شده :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X