اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور دی سی در سرعت کم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : موتور دی سی در سرعت کم

راستی یه سوال دیگه
    سرعت خود موتورتون چندRPMهستش؟
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
      راستی یه سوال دیگه
      سرعت خود موتورتون چندRPMهستش؟
      موتورش از این موتورهای دی سی معمولی هست که رو اکثر اسباب بازی استفاده میشه
      RPM اش رو نمیدونم ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh-m
        سلام
        یه راه دیگه هم داری : سیگنال pwm رو به ولتاژ آنالوگ تبدیل کنی !
        با یه پ امپ مثله op07 ،
        خوب تویه این روش در اصل داری ولتاژ رو به صورت دیجیتالی تغییر میدی که تغییر ولتاژ از نظر من یه عیبه ولی کنترل خطی بهتری خواهی داشت،
        به نظر من حتما از فیدبک توی این کار استفاده کن چو با توجه به بار متغییری که روی موتور قرار میگیره سرعت رو تغییر میده واگه فیدبک داشته باشی خوب خطای کمتری داری (فیدبک مثلا یه انکودر باشه)
        ببخشید مدار آماده ای برای این کار سراغ دارید؟

نوشته اصلی توسط saeedxs
        موتور و گیربکستو باز کن روغنکاری کن درس میشه . اینطوری اصطکاک استایی سیستم پایینتر میاد و موتور در لحظه حرکت با سرعت پایینتری شروع به حرکت میکنه
        همچنین دو سرموتور با رعایت مثبت و منفی یه خازن الکترولیت ظرفیت بالا (نسبت به توان موتور) حدود 2000 میکرو فاراد بذار البته اگه درایورت پل نیست . اینطوری هم سوت موتورت حذف میشه هم سرعت استارت میاد پایین و قدرت استارت بالا (البته اینم بگم خازنه به درایوت بیشتر فشار میاره
        روغن کاری می کنم ببینم چطور میشه
        درایور پل هست چون موتور باید در دو جهت بچرخه

نوشته اصلی توسط farid.hosseinzadeh
        بله درست می فرمایید.
        اگه بخوایید از موتور dc استفاده کنین همون طور که gh-m گفتند باید فیدبک داشته باشین. حتما هم قرار نیست از انکودر استفاده کنین روش های دیگه ای هم وجود داره که دقیق تر هستن. مثلا قبلا یه جور موتور هایی دیده بودم که خودشون یه مقاومت متغیر داشتن و با چرخیدن موتور مقدار این مقاومت عوض می شد. فکر کنم دقتش به اندازه ای زیاده که بتونه فاصله های یک میلی متری رو هم دقیق بره.
        باید از موتور هایی استفاده کنم که به وفور یافت میشه همچین موتور هایی سخت گیر میاد و شاید سایز بزرگشون موجود نباشه…

از سنسور IMU6050 به عنوان فیدبک استفاده می کنم ولی باز جواب نمیده!

دیدگاه

آقای saeedxs گیربکس رو باز کردم خودش روغن کاری شده بود …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ifire
            موتورش از این موتورهای دی سی معمولی هست که رو اکثر اسباب بازی استفاده میشه
            RPM اش رو نمیدونم ...
            ببین اشکال از همینه.یدونه موتور با rpmپایین بگیر.حل میشه مشکلت.مثلا10یا 20یا30-40دور ببین کدوم راست کارته!
            موفق باشید
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
              ببین اشکال از همینه.یدونه موتور با rpmپایین بگیر.حل میشه مشکلت.مثلا10یا 20یا30-40دور ببین کدوم راست کارته!
              موفق باشید
              آره اینم میشه
              من از این موتور گیربکس استفاده می کنم:
              http://shop.aftabrayaneh.com/Robotic_Components/Wheels_Chassis/DC_Gear_Motor_Set1.html
              به نظرتون موتوری به همین شکل با RPM پایین میشه پیدا کرد؟ (آ‌ من که بعید میدونم :sad: )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ifire
                آره اینم میشه
                من از این موتور گیربکس استفاده می کنم:
                http://shop.aftabrayaneh.com/Robotic_Components/Wheels_Chassis/DC_Gear_Motor_Set1.html
                به نظرتون موتوری به همین شکل با RPM پایین میشه پیدا کرد؟ (آ‌ من که بعید میدونم :sad: )
                نمیشه به عکسای اینترنتی توجه کرد اگه تهرانی .من جمهوری موتورهای زیادی دیدم اما چون راست کارم نبوده سوال نپرسیدم.اگه بری به احتمال زیاد به نتیجه دلخواهت میرسی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                  نمیشه به عکسای اینترنتی توجه کرد اگه تهرانی .من جمهوری موتورهای زیادی دیدم اما چون راست کارم نبوده سوال نپرسیدم.اگه بری به احتمال زیاد به نتیجه دلخواهت میرسی.
                  تهران نیستم متاسفانه
                  از طرفی چون دارم ماکتشو میسازم زیاد نمیخوام هزینه کنم و وقت بذارم فقط در حدی که منطق برنامه رو چک کنم
                  از شما و همه دوستان هم ممنونم که وقت گذاشتن و راهنمایی کردن
                  امیدوارم همیشه موفق باشید

دیدگاه

اگه میخوای یک دفعه مثلا یک سانت بره جلو میتونی یه پالس PWM با دیوتی سایکل 50 درصد رو به مدت 20 میلی ثانیه به موتور بدی
                    بصورت تجربی و بازی کردن با دیوتی سایکل و تایم مقدار مورد نیاز بدست خواهد امد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X