سلام.میخواستم بدونم تو رباتهای جنگجو چجوری از فندک، اسپری + جرقه؛ برای تحریق استفاده می کنند؟؟؟؟؟؟؟؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ربات جنگجو
Collapse
X
-
پاسخ : ربات جنگجو
نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaeiبرای اسپری یه چیزی درست کن که فشارش بده(مثل موتور قفل پراید(که البته نمیدونم گیر میاد یانه ولی با محور لنگ میتونی خودت بسازی)) بعدشم یه فندک هم همینطور روشن بذار جلوش از این فندک اتمیا.
ی جا دیگه من ی جور دیگه دیدم، برای این کار اومده بود اسپری رو تحت فشار ، ینی اون دکمه اشو تحت فشار بود که دائما گاز بیرون بیاد ولی جلوی راهش ی دونه شیر الکتریکی گذاشته بودن که میشد باز و بسته بودنشو کنترل کرد ، فک میکنم این راحت تر باشه!آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط darkknightroboسلام دوست عزیز
ی جا دیگه من ی جور دیگه دیدم، برای این کار اومده بود اسپری رو تحت فشار ، ینی اون دکمه اشو تحت فشار بود که دائما گاز بیروخ بیاد ولی جلووی راهش ی دونه شیر الکتریکی گذاشته بودن که میشد باز و بسته بودنشو کنترل کرد ، فک میکنم این راحت تر باشه!
در ضمن فکر کنم یه فندک ارزون تر از یه اسپری باشه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaeiاولا اسپری زود تموم میشه بعدشم خطرش خیلی زیاده.
در ضمن فکر کنم یه فندک ارزون تر از یه اسپری باشه.آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط darkknightroboسلام دوست عزیز
ی جا دیگه من ی جور دیگه دیدم، برای این کار اومده بود اسپری رو تحت فشار ، ینی اون دکمه اشو تحت فشار بود که دائما گاز بیرون بیاد ولی جلوی راهش ی دونه شیر الکتریکی گذاشته بودن که میشد باز و بسته بودنشو کنترل کرد ، فک میکنم این راحت تر باشه!آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
دیدگاه
دیدگاه