اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ربات هایه حفظ تعادل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت ربات هایه حفظ تعادل

سلام دوستان بنده قست دارم یک ربات حفض تعادل بسازم و اصلا در این مورد اطلاعاتی ندارم . منظورم کار با pid هست. نمی دونم خرجی رو باید چی کار کنم و دوم این که نمی دونم چجوری نویز سنسور هارو فیلتر کنم . ممنون می شم که راهنماییم کنید

پاسخ : ساخت ربات هایه حفظ تعادل

خیلی خیلی خیلی ساده است شما با دو یا سه سروو و یه میکرو و یه سنسور شتاب سه محوره به راحتی میتونید بسازید ولی با PID کار نکردم
    I WORK HARDLY AND I HAVE BIG DREAMS

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farnam79
      سلام دوستان بنده قست دارم یک ربات حفض تعادل بسازم و اصلا در این مورد اطلاعاتی ندارم . منظورم کار با pid هست. نمی دونم خرجی رو باید چی کار کنم و دوم این که نمی دونم چجوری نویز سنسور هارو فیلتر کنم . ممنون می شم که راهنماییم کنید
      سلام
      اگر میخواید خیلی ساده درست کنیدش میتونید یک روبات درست کنید که پشتش و جلوش دو سنسور مافوق صوت باشه اختلاف فاصله این دو سنسور باید 0 باشه تا روبات متعادل باشه برای این کار میتونید یک کنترلر PI یا PID بسازید....
      این کار رو خودم انجام ندادم ولی پروژه درس کنترل یه بنده خدایی این بود

head<=
      ...تشکر خدا...
      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

دوستان لطف کردیم تا اینجا راهنمایی ام کردین .فقط اگه ممکن هست یه نمونه برنامه با pid به من بدید. بعد بدون pid چجوری می شه با جایرو کار کرد . چجوری میشه فیلتر کالمن رو نوشت
        باز هم ممنون از راهنمایی هاتون

دیدگاه

سلام.

یک کتاب تخصصی در این زمینه هست به اسم طراحی و ساخت ربات های تعادلی نوشته آقای مشاقی طبری. کامل همه چی را توضیح دادن. برنامه ها و مثال ها هم توی cd کتاب هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X