اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موتور های مورد استفاده در ربات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

موتور های مورد استفاده در ربات

سلام
    از دوستان خواهش میکنم که:
    1) موتور هایی که در ربات استفاده میشه
    2) نحوه کار آنها
    3)نحوه استفاده آنها
    4)مراکز خرید
    و.....
    را دراین تایپیک قرار بدهند تا مطالب کلی و دسته بندی شده در مورد موتور ربات ها داشته باشیم
    و تمام مطالب را دراینجا قرار دهند تا تایپیک مشخصی در این زمینه در دسترس اعضا باشد

موفق باشید

در ضمن به اطلاع دوستان میرسانم که آقای بلورچیان زحمت دسته بندی مطالب را به عهده گفتند

از دوستان خواهشمندم که از هر گونه سوال ومطالب دیگر در این تایپیک خود داری فرمایید وفقط مطالب ارزشمند خود را بگذارید
    در کودکی می خواستم جهان را عوض کنم ، جوان که شدم می خواستم کشورم را عوض کنم ، به میانسالی که رسیدم می خواستم شهرم را عوض کنم ، اکنون که به پیری رسیدم فهمیدم که اگر خودم را عوض می کردم شاید می توانستم جهان را عوض کنم

پاسخ : موتور های مورد استفاده در ربات

دوست عزیز بسته به کارت موتور های زیادی وجود داره موتور ها یا dc یا ac هستند.موتور های dc به دسته هایی مثل سرو موتور -استپ موتور و موتور dc معمولی.این موتور ها غیر از مدار داخلی که در واقع ارتباط بین استاتور و روتور رو جهت تغذیه کردن قرار دارند به صورت ولت و سرعت تقسیم بندی میشند برخی دارای گیز بکس هستند.در کل رنج متنوعی از اینها رو میتونی در تهران جمهوری امجد طبقه پایین و عباسیان طبقه پایین پیدا کنی کارشون اینطوریه که به اونها ولت و اونا برات میچرخن.

دیدگاه

پاسخ : موتور های مورد استفاده در ربات

سلام
      محمد آقای عزیز
      در حالت کلی موتورهای استفاده شونده در روبات ممکنه انواع زیرو داشته باشن:
      موتورهای DC معمولی، موتورهای DC گیربکسدار برای دورهای پایین، موتورهای SERVO مثل DC SERVO و انواع موتورهای پله ای . اگه یه سری مطلب شسته رفته و کاربردی راجع به DC Motor و Stepper Motor ها می خوای همراه پروژه و نحوه راه اندازی و کنترل به کتاب 10 پروژه با AVR یه سری بزن. دو تا پروژه داره که تقریبا بی نیازت میکنه.
      در مورد موتورهای DC گیربکسی باید بگم کاربرد زیادی در رباتیک دارن . مثلا برای ساخت یه ربات که می خواد با سرعت 70cm/s حرکت کنه یه موتور dcگیربکسی 6 تا 12 ولت با rpm300 تا 400 انتخاب خوبیه. سرعت حرکت ربات به طور مستقیم به rpmموتور ، قطر چرخها و جریان موتور بستگی داره. مثلا برای یه ربات با چرخ های 5cm که محیط چرخ برابر تقریبا 15cm است موتورباید در ثانیه 5 دور بزنه تا به سرعت 70cm/s برسیم که rpmموتور بدست میاد: 300 اگه یه موتور باrpm 400 پیدا کردیم باید جریان موتورو محدود کنیم تا سرعتش بیاد پایین
      برای خرید و سفارش انواع موتورها و چرخ های هرزگرد و....میتونی از فروشگاه لاندا در زیرزمین عباسیان خرید کنی.
      انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X