اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرستنده - گیرنده RF

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرستنده - گیرنده RF

ممنون از کمک همگی .
    اگر کسی در مورد برد این ماژول ها تجربه ای داره لطفا در میون بگذاره .

دیدگاه

سلام.
      میکرو رو با کریستال خارجی 11.0592 راه بنداز و باد-ریت رو 9600 تنظیم کن تا خطا به 0% برسه.
      حتما نتیجه میگیری.

دیدگاه

سلام به همه

من با ماژول های hmt, hmr کار می کنم مشکل کارم تداخل ماژول های هم فرکانسه . اگر کسی اطلاعاتی راجع به کد گذاری انها دارد به من خبر بده.

دیدگاه

من با یک فرستنده و چند تا گیرنده کار می کردم به این ترتیب تمام گیرنده ها اطلاعات رو می گرفتند و هر گیرنده وقتی به بایتی می رسید که نشون می داد نوبت اون رسیده چند بایت پشت سر هم دیگه هم میگرفت که اطلاعات مربوط به خودش بود.
          فکر کنم بتونی از همین کد گزاری ساده استفاده کنی اگر هم نه ماژول های HM فرکانس های مختلفی دارند می تونی برای هر گیرنده فرستنده از یکی از اونها استفاده کنی.
          :job:

دیدگاه

سلام دوستان
            من کل تهران رو تکوندم اما ماا¾ژول وایرلس " a11.802" 'که روی برد سوار بشه پیدا نکردم . اگه کسی به این ماژول دسترسی داره ما رو هم خبر کنه چون خیلی خرابشیم .

دیدگاه

سلام به همه دوستان
              ما چقدر در مورده قیمت حرف میزنیم
              یه ذره هم به فکر دوستان آماتور باشید بابا جون... اگه کسی مثالهایی از کار با این ماژولها رو داره برای بقیه هم بذاره نا همه استفاده کنن.

به فکره کوچولو ترهام باشید...خیر ببنید ننه :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEGA128Z
                سلام به همه دوستان
                ما چقدر در مورده قیمت حرف میزنیم
                یه ذره هم به فکر دوستان آماتور باشید بابا جون... اگه کسی مثالهایی از کار با این ماژولها رو داره برای بقیه هم بذاره نا همه استفاده کنن.

به فکره کوچولو ترهام باشید...خیر ببنید ننه :icon_razz:
                سلام بر شما دوست عزیز
                به شما خوش امد میگویم .

چه کمکی به شما می تونم بکنم ؟
                شما اگر ماژول خاصی را در نظر دارید بفر مایید تا در مورد ان صحبت بشه .
                در چه مورد مثال نیاز دارید ارتباط سریال ؟
                اگر کمکی از اعضای سایت بر اید دریغ نمیکنند البته با کمک خودتان .
                در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
                در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
                که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
                آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X