اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ کردن رگولاتور 7805

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : داغ کردن رگولاتور 7805

نوشته اصلی توسط E.E.A
    ببخشید یک سوال:
    رگولاتور خطی یعنی چی؟
    در واقع اگه امکانش هست یکم واضح تر بگویید.
    سلام
    یک رگولاتور خطی با تلف کردن توان اضافی به شکل حرارت قادر است ولتاژ یا جریان خروجی را تنظیم کند بنابراین حداکثر بازده توان آن برابر است با نسبت ولتاژ خروجی به ولتاژ ورودی . در یک منبع تغذیه سویچینگ ولتاژ یا جریان از طریق سویچ کردن یک المان ذخیره کننده انرژی مثل سلف یا خازن تنظیم می شود . المان های سویچینگ آرمانی (ایده آل) (مثل ترانزیستوری که در خارج از ناحیه فعال کار می کند) در حالت بسته مقاومتی نداشته و در حالت باز هم جریانی از آنها عبور نمی کند بنابراین این دسته از منابع تغذیه به لحاظ نظری می توانند بازده ۱۰۰ درصد داشته باشند .
    (این یعنی اینکه تمامی توان ورودی به بار منتقل می شود و هیچ کسری از آن از طریق گرما هدر نمی رود ).

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
      سلام
      دوستان من یک مدار دارم رگولاتور 7805 ها خیلی داغ میشن.از 7805 ها فقط برای تغذیه میکرو و l6203 و 74hc573 که سه تا هست استفاده کردم.
      تغذیه کل 23 ولت هست و 2.2 آمپر.
      قبل از 7805 هم 7812 ...........
      در مورد رگولاتورها دوستان نظراتی دادن و ایشاا... که به نتیجه هم رسیده باشین...
      ولی ی موردی بود که تو حرفاتون دیدم این بود که گفته بودین ه تغییرات ولتاژ براتون احتمالا مهم نباشه چون دارین برای یک تعقیب خط این کارو میکنین...
      تا جایی که من میدونم اتفاقا باید براتون مهم باشه!! چون تو این کار دارید از adc استفاده میکنید! تو adc هم ی ولتاژ مرجع داریم که یا از تو خود میکرو یا خارجیه که تغییرات ولتاژ باعث تغییرش بشه احتمالا...
      پس بهرته تو این مورد دقت لازم رو داشته باشید....
      موفق باشید
      دوستان اگه اشتباه وجود داره خوشحال میشم گوشزد کنید...
      با تشکر
      آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
      کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
      از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط E.E.A
        ببخشید یک سوال:
        رگولاتور خطی یعنی چی؟
        در واقع اگه امکانش هست یکم واضح تر بگویید.
        کلا این لینک زیر مفیده:
        http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9_%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C% D9%87_%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%DA%86%DB%8C%D9%86%D A%AF

AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkknightrobo
          در مورد رگولاتورها دوستان نظراتی دادن و ایشاا... که به نتیجه هم رسیده باشین...
          ولی ی موردی بود که تو حرفاتون دیدم این بود که گفته بودین ه تغییرات ولتاژ براتون احتمالا مهم نباشه چون دارین برای یک تعقیب خط این کارو میکنین...
          تا جایی که من میدونم اتفاقا باید براتون مهم باشه!! چون تو این کار دارید از adc استفاده میکنید! تو adc هم ی ولتاژ مرجع داریم که یا از تو خود میکرو یا خارجیه که تغییرات ولتاژ باعث تغییرش بشه احتمالا...
          پس بهرته تو این مورد دقت لازم رو داشته باشید....
          موفق باشید
          دوستان اگه اشتباه وجود داره خوشحال میشم گوشزد کنید...
          با تشکر
          سلام
          وقت بخیر
          دوست عزیز من از adc استفاده نکردم

دیدگاه

از دو مدل میکنید استفاده کنید ( من بحث های بالا رو زیاد نخودم شاید اشاره کردن )

یا از رگولاتور های خطی یا از رگولاتور های سوئیچینگ

خطی ها مثل 7805 اند . اگر در مدار گرم میکنه میتونید از مدل k یا قابلمه ای که توانش بالا تره استفاده کنید . اما شما جریان آنچه نانی ک نمیکشید , فقط ولتاژ خیلی زیاد دو سرش میندازین . حالا شما به جای اینکه 22 ولت باطری هاتونو میندازین پشتش بیاین مثلا یک سیم از سر 2 باطری اولتون که سری کردین بگیرین و بندازین پشتش ! یعنی ولتاژی حدود 8.4 پشت 7805 میوفته که به راحتی به 5 تبدیل میکنه !
            هیچی وقت چند وگولاتور رو موازی نکیند , کار بسیار اشتباهی هم از نظر تئوریک هم از نظر عملی هست ( اگر خوسید بعدلا توضیح میدم )

نوع دیگه سوئیچینگ هست که برای تغزیه خووبه از همین مدل lm2576-5v استفاده کنید امما سلف تریئوددی یا بشکه ای بزارید که 5 ولت دقیق بده ( با تشکر از آقا رضا :mrgreen: سلف تریئودی !!! )
            این سوئیچینگ ها زیاد داغ نمیکینه
            وفق باشید
            « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
            این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام
              از اینا استفاده کنید :

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...3v-30v-3a.html

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%...%BE%D8%B1.html

من هر دو رو امتحان کردم!!!! از عالی هم صد بار عالی تراند!!!!!!!!!!

دیدگاه

سلام
                من خودم با رگلاتور 7805کار می کنم وجریانی در حدود 100میلی امپر ازآن می کشم ولی داغ می کند وداغ کردن رگلاتور شما به دلیل جریان عبوری از آن است ولی برای شما مشکلی پیش نخواهد امد ولی برای اطمینان بیشتر از نه سوختن آن یک هدسینگ (یک قطعه المینیوم) به بدنه ی ان وصل کن در صورتی که سوخت دوتا از ان ها را موازی کن تا جریان عبوری از رگلاتور نصف شود

دیدگاه

سلام دوستان.یه مشکل عجیب
                  یه مدار میکرو atmega328pu با بوت لودر آردوینو و رله و nrf بستم هیچ نویز و مشکلی ندارم.فقط وقتی آمپر میکرو و کلا مدار میکرو(آخه مدار میکرو و رله تغذیشون جدا هست.ترانس و 7805 ,7809) را میگیرم 2 صدم جریان کشی دارم ولی بعد از چند دقیقه کار یکباره میشه 30 صدم و رگولاتور 7805 شروع میکنه به داغ کردن.یکبار که برق ورودی را قطع و وصل میکنم دوباره مثل اول میشه.میکرو هم هنگ نمیکنه.حالا نمیدونم میکرو این جریان را میکشه یا 7805.؟

دیدگاه

البته اکثر مواقع نمیشه ولی وقتی خیلی رله هارا قطع و وصل میکنم اینطور میشه

دیدگاه

با سلام به دوست عزیز ip4h
                      ۱... ولتاژ ورودی رگولاتور ۵ ولت را چک کنید نباید بیشتر از 10 ولت باشد
                      در غیر اینصورت رگولاتور زیاد دا غ میشود

۲. ... خود رگولاتور هم 10 میلی امپر مصرف جریان دارد.
                      ۳.... یک رگولاتور ۹ولت 1.5 امپر تهیه کرده به شماره L7809
                      و یک خروجی از آنرا به ورودی رگولاتور 7805 بدهید . در این صورت این رگولاتور
                      کمتر داغ میشود ..
                      برای رگولاتور ها هم دیود محافظ قرار دهید .بصورت موازی معکوس.
                      ..... برای رگولاتورها هم*هیت سینک فراموش نشود.
                      .....داغ کردن رگولاتور طبیعی است .
                      ......را دیاتور
                      هم می تواند قوطی آلومینیم 5×5 به ط ول 10 سانت باشد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

در خروجی هر رگولاتور خازن 10 میکرو تانتالیوم
                      جهت حذف نویز لازم است . خازن 100 نانو هم موازی با تانتالیوم ..
                      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
                        با سلام به دوست عزیز ip4h
                        ۱... ولتاژ ورودی رگولاتور ۵ ولت را چک کنید نباید بیشتر از 10 ولت باشد
                        در غیر اینصورت رگولاتور زیاد دا غ میشود

۲. ... خود رگولاتور هم 10 میلی امپر مصرف جریان دارد.
                        ۳.... یک رگولاتور ۹ولت 1.5 امپر تهیه کرده به شماره L7809
                        و یک خروجی از آنرا به ورودی رگولاتور 7805 بدهید . در این صورت این رگولاتور
                        کمتر داغ میشود ..
                        برای رگولاتور ها هم دیود محافظ قرار دهید .بصورت موازی معکوس.
                        ..... برای رگولاتورها هم*هیت سینک فراموش نشود.
                        .....داغ کردن رگولاتور طبیعی است .
                        ......را دیاتور
                        هم می تواند قوطی آلومینیم 5×5 به ط ول 10 سانت باشد

در خروجی هر رگولاتور خازن 10 میکرو تانتالیوم
                        جهت حذف نویز لازم است . خازن 100 نانو هم موازی با تانتالیوم ..
                        موفق باشید
                        سلام دوست عزیز
                        از پاسختون ممنون
                        ولی فکر میکنم متوجه منظور من نشدید.همه این کارهایی که شما گفتید را قبلا انجام دادم .فقط زمانی جریان از 0.02 به 0.30 میشه که رله هارا تند تند قطع و وصل میکنم.زمانی هم که آمپر میکشه که منجر به داغ شدن 7805 میشه باز هم مدار به خوبی کار میکنه.ولی افت ولتاژ کمی دارم

دیدگاه

با سلام به شما سوال شما مفهوم را نمی رساند ۱.... چند. تا رله دارید ۲...... هر رله ۵ولتی ۶۰ تا ۹۰ میلی جریان میکشه ۳ ..... هر راه ۹ ولت تقریبا ۵۰ میلی جریان میکشه .. بنا براین داغ کردن رگولاتورها غیر عادی نیست لطفا بهتر بیان کنید . ممنونم *

افت ولتاژ در کجا دارید . کدام قسمت مدار. عزیز

شاید رادیاتور کوچکی قرار دادی برای 7805

خروجی رگولاتور 7805 را قطع کرده و ولتاژ آنرا با ولتمتر بگیرید اگر ۵ ولت است
                          .. یک مقاومت 10 اهم و 10 وات به خروجی آن بسته و رگولاتور را تست کنید

دیدگاه

سلام دوست عزیز یکم دیر شده ولی مشکل من هنوز پابرجاست
                            ببین 8 تا رله دارم با اپتو کوپلر و 2803 و تغذیه جدا
                            میکرو هم atmega328 smd با nrf تغذیه جدا
                            مشکل اینجاست که الان با آمپر کم و بدون گرم کردن رگولاتور کار میکنه.ولی به صورت دلخواهی و هیچ حساب کتابی بعد از چند دقیقه آمپر کشی شروع میشه
                            شاید هم نشه.میگم کلا بی حساب و کتابه
                            وقتی هم که گرم بشه مدار اختلال پیدا میکنه/
                            من حتی 7812 و 7809 و 7805 باهم گذاشتم یکم گرما کمتر شد.ولی باز هم جریان میکشه.جریان کشی هم اول کار نیست بعد از چند دقیقه هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ip4ht2 نمایش پست ها
                              سلام دوستان.یه مشکل عجیب
                              یه مدار میکرو atmega328pu با بوت لودر آردوینو و رله و nrf بستم هیچ نویز و مشکلی ندارم.فقط وقتی آمپر میکرو و کلا مدار میکرو(آخه مدار میکرو و رله تغذیشون جدا هست.ترانس و 7805 ,7809) را میگیرم 2 صدم جریان کشی دارم ولی بعد از چند دقیقه کار یکباره میشه 30 صدم و رگولاتور 7805 شروع میکنه به داغ کردن.یکبار که برق ورودی را قطع و وصل میکنم دوباره مثل اول میشه.میکرو هم هنگ نمیکنه.حالا نمیدونم میکرو این جریان را میکشه یا 7805.؟
                              درود،
                              در الکترونیک قطعاتی که گرمای بیشتری تولید میکنند،
                              توان بیشتری مصرف میکنند.
                              اگر میکروکنترلر داغ نمیکنه، پس جریان زیادی نمیکشه.
                              احتمالی که هست، اینه که قطع و وصل رله ها باعث ایجاد پالس
                              در ورودی 7805 میشه و به نوعی دچار اختلالش میکنه،
                              و 7805 خودش تبدیل به مصرف کننده مهم جریان میشه.
                              راه حل این هست که در ورودی 7805، قبل از خازن الکترولیت،
                              یه دیود 1N4007 بذارین.
                              استفاده از لاین فیلتر CLC هم موثر هست.

دیدگاه

با سلام و عرض،وقت بخیر ....شما ۸ تا رله دا رید ..که اگر هر کدام ۵۰ میلی آمپر مصرف کند ..جمعا ۴۰۰ میلی آمپر مصرف دارید ..غیر ار مابقی مصارف ...
                                پس غیر عادی نیست که رگولاتور داغ کند فقط باید رادیاتور بزرگتری استفاده کنید

با سلام و عرض،وقت بخیر ....شما ۸ تا رله دا رید ..که اگر هر کدام ۵۰ میلی آمپر مصرف کند ..جمعا ۴۰۰ میلی آمپر مصرف دارید ..غیر ار مابقی مصارف ...
                                پس غیر عادی نیست که رگولاتور داغ کند فقط باید رادیاتور بزرگتری استفاده کنید

حتی این رگولاتوها با ۲۰۰ میلی هم خیلی داغ می*شوند ...
                                دوعدد رگولاتور ۱۲ ولت ۵ ولت از نوع L7812,و L7805 را به دنبال هم بر روی یک
                                را دیاتور بزرگتر از قبل ببندید ....اگر رگولاتور زیاد داغ کند محافظ حرارتی عمل کرده و
                                آنرا خاموش می کند...از خمیر سیلیکون برای رگولاتورها استفاده کنید ..برای انتقال
                                بهتر حرارت.......

حتی این رگولاتوها با ۲۰۰ میلی هم خیلی داغ می*شوند ...
                                دوعدد رگولاتور ۱۲ ولت ۵ ولت از نوع L7812,و L7805 را به دنبال هم بر روی یک
                                را دیاتور بزرگتر از قبل ببندید ....اگر رگولاتور زیاد داغ کند محافظ حرارتی عمل کرده و
                                آنرا خاموش می کند ....
                                جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۸:۵۳ ۱۴۰۱/۰۹/۱۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X