اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باز و بست شیر آب ، چگونه ؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

باز و بست شیر آب ، چگونه ؟؟

درود بر شما
    بنده توسط یک میکرو برنامه ای نوشتم که سطح آب را کنترل کند و... و همه چیز درسته . تنها مشکبم این هست که چگونه بتوانم شیر آب را ببیندم یا باز کنم ؟؟
    آیا قطعی خاصی برای این کار تعبیه شده است ؟ امیدوارم منظورم را متوجه شده ابشید . ممنون

پاسخ : باز و بست شیر آب ، چگونه ؟؟

بادرود

شیرآب برقی موجود میباشد و نمونه هایی که من دیده ام با 220 ولت شهری کار میکرد..........

دیدگاه

نمونه 12 ولت و 24 ولت هم موجود هست، بعضی ها هم از شیر ماشین لباسشویی استفاده میکنند. از فروشگاه های صنعتی نمونه های 24 ولت رو میتوانید تهیه کنید فکر میکنم این فروشگاه هایی که از این آبسرد کن خانگی ها دارند و لوازمش رو میفروشند هم 12 ولتش رو داشته باشند چون قبلا از یکیشون خریده بودم.
      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
      شاد و موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
        نمونه 12 ولت و 24 ولت هم موجود هست، بعضی ها هم از شیر ماشین لباسشویی استفاده میکنند. از فروشگاه های صنعتی نمونه های 24 ولت رو میتوانید تهیه کنید فکر میکنم این فروشگاه هایی که از این آبسرد کن خانگی ها دارند و لوازمش رو میفروشند هم 12 ولتش رو داشته باشند چون قبلا از یکیشون خریده بودم.
        ممنون

میشه لینک فروش یا عکس از محول بدهید ؟
        من که سرچ زدم چیز خوبی پیدا نکردم . (شیر ظرفشویی همراه سنسور فقط میاره !) تنها اون شیر مکانیزم قطع و وصل را میخوام . مرسی

دیدگاه

در صفحه گوگل بنویسید فروش شیر برقی، از بین نتیجی که میاد مثلا میتونید نمونه هاش رو در سایت آراد کنترلز ببینید. یک نمونه سلونوئید 24 ولت klod رو من قبلا استفاده کردم و راضی بودم.
          از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
          هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
          اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
          اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
          شاد و موفق باشید

دیدگاه

اگه بتونید از این شیرهای برقی که توی این شیر آب چشمی ها هست استفاده کنید خیلی بهتره.
            در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
            2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
            3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
              اگه بتونید از این شیرهای برقی که توی این شیر آب چشمی ها هست استفاده کنید خیلی بهتره.
              ممنون
              احیانا لینک از فروش اش دارید ؟

دیدگاه

جایی که این شیرها را میفروشن یا تعمیر میکنن می تونن راهنمایی کنن.
                در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

ممنون

و اما در مورد گاز (شیر گاز که با برق قطع و وصل کند) چه قطعه ای معرفی میکنید ؟

دیدگاه

تو گوگل یک سرچ بکنید. بای گاز هم دیدم ولی فوق العاده گرون هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                      تو گوگل یک سرچ بکنید. بای گاز هم دیدم ولی فوق العاده گرون هستند.
                      درود
                      هر چی سرچ زدم نتونستم چیزی که دنبالش هستم را پیدا کنم ، احیانا نام تجاری و خارجی این محصول را ندارید تا در سایت های خارجی سرچ بزنم ؟ تشکر

دیدگاه

شما تایپ کن شیر برقی پنوماتیک زیاد پیدا میکنی.

دیدگاه

سلام
                          http://mke-kilik.ir/index.php?id_category=107&controller=category

دیدگاه

سلام
                            بستگی داره اون مقدار آبی که میخوای قطع و وصل کنی چقدره
                            اگه مقدارش کم باشه از شیرهای ماشین لباسشویی استفاده کن
                            من استفاده کردم با 220 ولت هم تحریک میشن نمونه 12 ولتشم هست اما خیلی گرونه.من دست دومشو از این تعمیرکارای لباسشویی خریدم 5000 تومان یه سال پیش که خارجی بود ایرونیش آکبندش 5000 تومن بود
                            اما اگر نیاز داشتی فلویی که از شیر میگذره زیاد باشه از انواع شیربرقی های موجود استفاده کن که با 24 تحریک میشن و انواع و اقسام دارن
                            تو گوگل بزنی شیر برقی آب کلی میاره
                            telgram:09396888049

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X