اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسم این چرخ چیه؟از کجا میشه خرید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اسم این چرخ چیه؟از کجا میشه خرید؟

من اگه جای شما بودم با وسایل بدرد نخور توی خونه یه ماکت میساختم تا قلق کار بیاد دستم.شما با یه ورق آلومینیوم و سنگ فرز و اره و دریل شروع ب ماکت سازی کن ک بدونی دقیقا چی میخوای و ساختن سه چرخ بعدی واست راحتتر باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad.reshadi
      من اگه جای شما بودم با وسایل بدرد نخور توی خونه یه ماکت میساختم تا قلق کار بیاد دستم.شما با یه ورق آلومینیوم و سنگ فرز و اره و دریل شروع ب ماکت سازی کن ک بدونی دقیقا چی میخوای و ساختن سه چرخ بعدی واست راحتتر باشه.
      ممنون
      ما تو کتیا طرح مون رو در میاریم. ولی مشکل من تهیه اون ماسماک :biggrin: ه که دوره چرخه. نمیدونم از کجا باید همچین جنسی پیدا کنم
      کاش کانان که عیب من جستند رویت ای دلستان بدیدندی
      تا به جای ترنج در نظرت، بی خبر دست ها بریدندی

موسسه پژوهشگران علوم نوین لنجان
      http://lenjantech.blog.ir/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad_robotic
        ممنون
        ما تو کتیا طرح مون رو در میاریم. ولی مشکل من تهیه اون ماسماک :biggrin: ه که دوره چرخه. نمیدونم از کجا باید همچین جنسی پیدا کنم
        عکس رو ببر پیش لاستیک فروش های شاپور اونجا زیاده شاید چیز خیلی بهتری پیدا کردی البته یکم بی حوصله هستن!
        یا میتونی سیلیکون قالب بگیری که برای قالب گیری به یه چیزی شبیه اونی که میخوای نیاز داری
        AYRIC

دیدگاه

دوست عزیز بنظر من همون تفلون بهترین جایگزین واسه ی این تیکه های لاستیکیه.البته میتونی تیوپ موتور رو هم ب سایز دلخواه ببری و بپیچی روی پیچ و همچین چیزی رو بسازی.ناگفته نماند ک این کار خلاقیت.دقت و زحمت زیادی داره ولی ساختن چیزای نایاب این دردسرارو هم داره.

دیدگاه

داداش رضا ممنون. حتما یه سر بشون میزنم.
            این سیلیکون رو چسب فروشی ها دارن؟؟؟
            کاش کانان که عیب من جستند رویت ای دلستان بدیدندی
            تا به جای ترنج در نظرت، بی خبر دست ها بریدندی

موسسه پژوهشگران علوم نوین لنجان
            http://lenjantech.blog.ir/

دیدگاه

راستش من تاحالا دو دفعه خواستم از یه نفر که تو کارش استفاده میکنه گرفتم
              یکیو توی صمدیه دیدم که اپوکسی و از اینجور چیزا داره شاید اینم داشته باشه فقط حتما متذکر شو سیلیکون قالب گیری میخوای نه چسب سیلیکون
              یه هاردنر هم داره
              راستی سیلیکون اگه تمیز نشه با خاک اره خیلی مشکل داره باید یه چیزی برای تمیز کردنش بذاری چون حتما توی مسابقه از خاک اره استفاده میشه
              AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X