اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل پوزیشن موتور dc با فیدبک encoder???

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کنترل پوزیشن موتور dc با فیدبک encoder???

کسی در مورد این موضوع کار کرده ؟؟؟ منظورم ساختن چنین مداریه ...مثلاً 1 pid دیجیتال.

پاسخ : کنترل پوزیشن موتور dc با فیدبک encoder???

یعنی کسی کار نکرده؟؟؟ من خودم یه کارهایی کردم اگه بدونم طرفدار داره میزارم رو سایت...کی بازوی رباتیک درست و حسابی ساخته.؟؟ این بچه بازی ها رو بذارین کنار ...مسابقه رباتیک ...ربات مین یاب...
    نمیگم به هیچ دردی نمی خوره ولی صنعت رباتیک چیزهای زیادی احتیاج داره...همه چیز که موبایل ربات نیست. نظرتون رو بگید لطفاً.!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBOTIC
      یعنی کسی کار نکرده؟؟؟ من خودم یه کارهایی کردم اگه بدونم طرفدار داره میزارم رو سایت...کی بازوی رباتیک درست و حسابی ساخته.؟؟ این بچه بازی ها رو بذارین کنار ...مسابقه رباتیک ...ربات مین یاب...
      نمیگم به هیچ دردی نمی خوره ولی صنعت رباتیک چیزهای زیادی احتیاج داره...همه چیز که موبایل ربات نیست. نظرتون رو بگید لطفاً.!!
      با سلام
      خوب شما لطف کنید درباره تجربیاتتون درباره کنترلر pid کمی توضیح بدهید. موضوع جذابی است.
      با تشکر فراوان
      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

همانطور که می دونید کنترلر pid یک کنترلر خیلی خوب برای کنترل سیستمهای مختلف و خوب تویه دانشگاه به طور مفصل با ا.ن آشنا می شیم....تو بعضی از دانشگاه ها که شانس خوبی دارن و استاد هایه با سواد گیرشون می یاد در مورد طراحی عملی این کنترلر ها صحبت می شه...ولی تویه بیشتر دانشگاه ها فقط صحبت تئوریه....هرچند رنگ و بوی کار عملی بهش می دن...ولی واقعاً مطالبی که گفته می شه بدرد طراحی واقعی نمی خوره.
        ....بگذریم....
        کلاً دو جور می شه pid رو طراحی کرد و ساخت....
        آنالوگ و دیجیتال....
        بستگی به نوع سیستمی که می خاد کنترل بشه می تونه آنالوگ یا دیجیتال انتخاب بشه.

برای کنترل پوزیشن موتور dc هم همینطور.

بستگی به نوع موتور dc و نوع فیدبک داره.

سعی می کنم مطالبی که تا حالا بهش رسیدم و کارهایی که کردم به مرور رویه سایت بزارم.

اگه کسی از دوستان کاری در این زمینه انجام داده خوشحال می شم نظر بده...
        :smile:

دیدگاه

سلام
          من یه 4 ماهی میشه سر این مسئله دارم کار می کنم یه یه نتایجی هم رسیدم اینجا نمیشه مفصل حرف زد اگه دوست داشتی این موبایل منه
          09126006696
          خوشحال میشم

دیدگاه

سلام مهندس...خیلی خوشحال شدم .

من اسمم حسین.حتماً با شما تماس می گیرم. :smile:

دیدگاه

اگه یه سرچ بکنی میبینی که چقدر روی این مسئله کار شده.بهترین تاپیک هم برای جناب یار محمدی است.
              به جای اینکه یه اقیانوس کم عمق باشی, یه چاه ژرف باش.

دیدگاه

دوست عزیز من این تاپیک ها رو دیدم...کنترل پوزیشن یا کنترل زاویه شفت موتور dc بحث مفصلی داره ..اولین مسئله شناخت انواع موتور dc و روش استخراج مشخصات موتوره تا به وسیله اونها بتونیم ضرایب کنترل کننده رو پیدا کنیم.البته از روشهای فازی و شبکه عصبی هم می شه این موتور رو کنترل کرد ولی در هر صورت باید موتور رو شناخت.

نوشتن برنامه یک کنترلر pid در میکرو کار تقریبا سختیه البته من تو اینترنت چند نمونه پیدا کردم . باز هم اگه شما حس می کنی این مطالب قبلا گفته شده لطفاً آدرس تاپیک رو بذار ...ممنون

دیدگاه

سلام
                  به شما من تازه می خوام در این زمیه اطلاعاتی کسب کنم میشه جناب robotics مطالبی که از تو اینترنت ÷یدا کردند اپلود کنند؟!
                  ممنون :wow:
                  اول توکل
                  دوم پشتکار
                  سوم مشورت
                  چهارم عمل
                  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                  نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBOTIC
                    چرا امروزه تقریبا 90 درصد کاربرد های صنعتی با AC Servomotor ها هستند نه DC ؟؟؟
                    و چرا باید لوپ PID را برای لوپ کنترل ساخت و قتی تمام درایو ها به بهترین شکل آن را دارا هستند . بلکه فقط لازم است تجربه تنظیم P,I,D, VFF_GAIN,OV_GAIN را بدست آوریم.

دیدگاه

سلام . من و پسر خالم که مهندس مکانیکه یه بازو با 3 درجه آزادی ساختیم . میخوام پوزیشن (زاویه) هر کدوم از بازو ها رو داشته باشم. کمک لازم دارم . آیا انکودر خاصی وجود داره ؟
                      [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

درود بر شما
                        من از لحاظ تئوری با PID کمی آشنایی دارم (به ما از روی ogata و dorf درس دادند) اما یه سوال اساسی داشتم (و خیلی مبتدیانه)

PID ها چه شکلی هستند، در چه پکج هایی به فروش می رسه، آیا اصلا برای کارای آزمایشگاهی (در سطح کارشناسی) می شه خرید، یا فقط برای کار های صنعتی طراحی شده و در نتیجه گران قمته، بعد یکی از دوستان گفت که خودمون طراحیش کنیم! به ما که در باره طراحی PID چیزی نگفتند، فقط صفحه زیر رو الان باز کردم هنوز نخوندمش ببینم چی گفته اگه شما راهنمایی کنید ممنون می شم.

http://en.wikipedia.org/wiki/PID_controller

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imijoon
                          سلام . من و پسر خالم که مهندس مکانیکه یه بازو با 3 درجه آزادی ساختیم . میخوام پوزیشن (زاویه) هر کدوم از بازو ها رو داشته باشم. کمک لازم دارم . آیا انکودر خاصی وجود داره ؟
                          بنام خدا
                          با سلام

احتمالا باید از چیپ ADXL202 ADXL330 استفاده نمایید .

دیدگاه

امیر جون یه خورده بیشتر توضیح بده ببینم چی هست ؟ توی ایران گیر میاد ؟ من خودم یه چیزی طراحی کردم اما هنوز اجرا نکردم . فکر کنم دقتش خوب نباشه . میدونی من اول یه منبع جریان ثابت 10mA درست می کنم . بعد این جریان ثابت رو از یه پتانسیومتر رد می کنم . با تغییر پتانسیومتر ، ولتاژ به صورت خطی بالا میره . بعد میدم به میکرو و پردازش و تبدیل به درجه . نظر اساتید چیه ؟ خوبه ؟ اگه نه یه راهکار بدید . :biggrin:
                            [glow=blue,2,300]آنقدر به تاریکی لعنت نفرستید ، یک شمع روشن کنید. [/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imijoon
                              امیر جون یه خورده بیشتر توضیح بده ببینم چی هست ؟ توی ایران گیر میاد ؟ من خودم یه چیزی طراحی کردم اما هنوز اجرا نکردم . فکر کنم دقتش خوب نباشه . میدونی من اول یه منبع جریان ثابت 10mA درست می کنم . بعد این جریان ثابت رو از یه پتانسیومتر رد می کنم . با تغییر پتانسیومتر ، ولتاژ به صورت خطی بالا میره . بعد میدم به میکرو و پردازش و تبدیل به درجه . نظر اساتید چیه ؟ خوبه ؟ اگه نه یه راهکار بدید . :biggrin:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=30205.msg146291#msg146291

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=25010.msg123837#msg123837

http://www.4shared.com/file/91791810/5763c7bf/ADXL_and_Gyroscope.html

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=12512.msg126966#msg126966

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=16009.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X