اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک،انتخاب موتور مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک،انتخاب موتور مناسب

سلام اگه کسی در مورد موتورهای تک فاز یا سه فاز اطلاعات داره لطفا راهنمایی کنید.

من یه موتور گیربکس تک فاز یا 3 فاز نیاز دارم که بتونه یه صفحه گردو که به یه چرخ زنجیر متصله و حداکثر بار 100 کیلو قراره روش قرار بگیره (با وزن خود چرخ زنجیرو صفحه 150کیلو ) چرخونه
    دورش میخوام رو صفحه 60 دور بر دقیقه باشه با درنظر گرفتن فاصله چرخ زنجیر با شافت موتور که حدود 80 سانتی متره'

عکسای بالا

پاسخ : کمک،انتخاب موتور مناسب

با سلام خدمت دوستان عزیز
    ببین محسن جان کلا بحث تجهیزاتی که با برق سه فاز کار می کنند واسه اینه که توان بالایی نیاز دارند. شما کاری که می تونی بکنی اینه که توان مورد نیاز سیستمت رو حساب کنی بعدش از روی کاتالوگ های موتور متناسب با اون انتخاب کنی. اما با توجه به کار شما فکر نکنم به سه فاز نیازی داشته باشی چون گشتاور که به نظر زیاد نمیاد و دور کمی هم نیاز داری .

دیدگاه

پاسخ : کمک،انتخاب موتور مناسب

سلام
      دوست عزیز کاری ک شما از موتور میخوای با یه موتور گیربکس تک فاز ساده هم میشه انجام داد.اصلا ب فکر سه فاز نباش چون جدا از کارایی .تعمیر.نگهداری و... برای موتور های سه فاز کار سختیه. ولی من متوجه نشدم ک شما محاسبات واسه ی انتخاب موتور گیربکس رو میخوای یا اینکه موتور رو از کجا تهیه کنی؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X