اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام باطری مناسب تر است ؟

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدام باطری مناسب تر است ؟

کدام باطری مناسب تر است

من برای ربات متحرک به باطری 12 ولت نیاز دارم که قابل شارژ باشد و حداقل 2 آمپر جریان بدهد و حداقل یک ساعت بدون افت ولتاژ کار کند
    در ضمن هر چه می تواند سبک باشد
    چه باطری را پیشنهاد می دهید
    لطفا وزن و قیمت آن رابگویید
    هرکه را اسرار حق آموختند
    مهر کردند و دهانش دوختند

پاسخ : کدام باطری مناسب تر است ؟

سلام
    به نظر من استفاده از باطری های خشک با جریان 2 آمپر که حجم کمی هم اشغال می کنه میتونه مفید باشه.

دیدگاه

به نظر من باتری های لیتیومی هم کم حجم و هم با آمپر بالاهستند ولی قیمت آن کمی بالا هست شما می توانید در تهران خیا بان جمهوری پاساژ عباسی یا امجد یا فرشته این باطری هارا پیدا کنید
      کسی کوه را برداشت که از سنگ ر یزه ها شروع کرد

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html

یه وقت رو تشکر کلیک نکنیدآ‌ها،جیزه!!

دیدگاه

همون طور که دوستمون گفتند بهترین باطری برای این کار لیتیمی هست که وزن بسیار مناسبی داره اینا را به صورت دونه ای باید بگیری و به هم وصل کنید هرکدومشون 3.7 یا 3.4 ولت دارند که قیمتش هم 6700 .گرونه ولی برای ربات مناسب.
        Difficult But possible
        به امید ایرانی آباد.
        http://art-net.ir

دیدگاه

باطری های اسید خشک درسته که قیمت پایینی دارند اما وزن بسیار سنگینی دارند و عموما در اندازه طبیعی تا 1.2 امپر جریان میدند.لیتیومی ها بهترین اند.باطری با قیمت مناسب را در زیر زمین امجد می توانید پیدا کنید.باطری های لیتیومی هستند که من اسمشون رو یادم رفته ولی ابی رنگ هستند که هر قلم انها حدود 4 ولت و 2.4 امپرساعت مشخصات دارند.
          به جای اینکه یه اقیانوس کم عمق باشی, یه چاه ژرف باش.

دیدگاه

چرا ما همیشه به فکر راه حل اولیم (از مهندسی معکوس استفاده کنید)مثلا انرژی مصرفی رو کمتر و تولید کننده به مدار اضافه کنید
            http://www.parsadmin.blogfa.com
            این وبلاگ مربوط به گروه طراح کاوشگر ایران که با سازمان فضایی همکاری دارند می توانند به شما کمک شایانی کنند.

دیدگاه

من هم پیشنهاد میکنم اول از سبک کردن ربات شروع کنید. بعد تا میتونید از هدر رفتن توان ربات به صورت منفی جلوگیری کنید. بعدش برای پیدا کردن باطری خوب به اینجا سر بزن http://iranbattery.ir/
              وقتی کسی فقیر می شود خوبیهایش حقیر می شود و کسی که زور و زر دارد عیبهایش هنر می شود

دیدگاه

پیشنهاد من استفاده از یک یا دو تا باتری لیتیوم پولیمر 5AH هستش.
                من واسه ربات مین یابم یه زمانی از اونا استفاده کرده بودم (100گرم )
                با یه افزاینده ولتاژ سویچینگ شیرین 12 ولت میتونی بگیری ، کاهش ولتاژ هم نداری. (آی سی هاش هم هست مثل : uc3842 یا MC34063)
                اگه کاهنده بخوای ببندی هم باید بیش تر از 4 تا باتری لیتیوم رو سری کنی هم اینکه ولتاژشون اومد پائین تر از 12
                دیگه انتظار 12 نداشته باش.
                اما با Step-up راحت میتونی جریان بکشی تا ته ته باتری
                من یکی از این باتری های رو گرفته بودم 20 تومن. فروشندش میگفت تا 60 آمپر هم لحظه ای میده و واقعا هم میداد.
                من یه بار اشتباهی اتصال کوتاه کردم پایه هاشو ، انگشتام کم مونده بود از گرمای ایجاد شده به سیم بچسبه :eek:
                آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

60 (شصت ) آمپر مهندس جان ؟ با یه باطری 100 گرمی ؟ اگه همچین اتصال کوتاهی رو میکردی که دیگه سیم گرم نمیشد !!!! ذوب میشد همون اول !!!!!!!!
                  وقتی کسی فقیر می شود خوبیهایش حقیر می شود و کسی که زور و زر دارد عیبهایش هنر می شود

دیدگاه

با سلام
                    باتریهای لیتیوم سری CR مناسب هستند ولی قابل شارژ نیستند.هر سلول ولتاژی معادل 3 ولت دارد وانواع متنوعی از آن در بازار موجود می باشد.
                    باتریهای لیتوم- یون قابلیت شارژ دارند ولی باید به دقت شارژ شوند .در پاساژ امجد مغازه ای را دیدم که مدار شارژ آنها را داشت.ولتاژ هر سلول این باتریها 3.6 ولت است ونمونه 2.2 آمپری آن را خودم استفاده کردم واقعا عالی جواب می ده.

دیدگاه

شارژر های درست و حسابی لیتیوم همگی مجهز به سنسور دما هستند . همانطور که میدونید اگه دما در این باطری ها بالا یه ممکنه باعث انفجار بشه (آ‌احتمالش خیلی زیاده) پس مواظب باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی رضائی
                        60 (شصت ) آمپر مهندس جان ؟ با یه باطری 100 گرمی ؟ اگه همچین اتصال کوتاهی رو میکردی که دیگه سیم گرم نمیشد !!!! ذوب میشد همون اول !!!!!!!!
                        مهندس عزیز , لحظه ای در الکترونیک یعنی us
                        حالا تو نظر قدرتی ها شاید بشه چند میلی ثانیه :mrgreen:
                        لحظه ای با کانتینیوس خیلی فرق داره عزیزم. :nerd:
                        آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

سلام
                          من یه باطری 9 ولت یا 5 ولت میخوام که تخت باشه من اصلان فضای اضافه ندارم هرچی باریک بهتر و بتونه 1ساعت بدونه کم شدن ولتاژش کار کنه
                          کسی سراغ داره؟

دیدگاه

باتری تخت میتونی لیتیوم یون یا لیتیوم پولیمر استفاده کنی ، لیتیوم پولیمر ها خیلی باریک تر هم هستند.
                            اینکه یک ساعت جریان بده بستگی به مصرف شما و ظرفیت باتری داره.
                            در ضمن واسه 5 یا 9 ولت یا باید چند تا باتری رو سری کنی یا از یه مبدل DC-DC استفاده کنی و ولتاژ باتری رو بوست کنی

دیدگاه

فرید جان
                              یک پیشنهاد دارم

شما که مورد افزایش ولتاژ باطری ها تجربه دارید ، اگه امکانش باشه ، لطف کنید تو همین تاپیک یا تو یک تاپیک مجزا ، یک مدار که ازش استفاده کردی و راضی بودی با استفاده از قطعاتی که تو بازار پیدا می شن قرار بدید.

فکر می کنم به درد خیلی ها بخوره .

با تشکر

ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X