اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شمردن تعداد دور موتور بدون هیچ سنسوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شمردن تعداد دور موتور بدون هیچ سنسوری

سلام دوستان
    یه موتور دی سی دارم با یه درایور موتور دی سی. میخوام بدون استفاده از هیچ سنسور و یا انکودری موتور رو به تعداد مثلا 106 دور یا 98 دور و یا ... بچرخونم. یعنی برای میکرو برنامه بنویسم و مثلا به کمک تایمینگ به تعداد دور مورد نیاز موتور رو بگردونم. تا 3 دور اجازه خطا دارم مثلا اگه خواستم 153 دور بگردونم مجازم از 150 تا 156 دور بگردونم. از موتور سرو و یا استپ موتور نمیخوام استفاده کنم.شما چه راه حل ها و یا پیشنهاداتی دارید؟

پاسخ : شمردن تعداد دور موتور بدون هیچ سنسوری

همون که خودتون گفتید
    وقتی از عملگر فیدبک ندارید فقط با زمان میشه این کار رو انجام داد
    با گذاشتن یک رگولاتور باید مطمئن بشید ولتاژ سر موتور تغییری نمیکنه. در ضمن توی این روش اگر گشتاور وارد به موتور تغییر کنه خطا ایجاد میشه چون سرعت دیگه سرعت سابق نیست
    AYRIC

دیدگاه

راه حل برای این کار هستش
      مداری هست که میتونه بالشتک ها رو تشخیص وپالسی رو به عنوان فیدبک به میکرو بده با این کار با دقت خیلی بالا میتونید دور موتور رو کنترل کنید
      A-Hosseini

دیدگاه

چرا از پی دبلیو ام استفاده نمیکنید ؟؟ کنترل دور موتور با pwm خیلی راحت تره
        با توجه به اینکه موتورتون چند دور در دقیقه به ازای ولتاژ کامل تغذیه اش میچرخه با پی دبلیو ام میتونید تعداد دور ها رو با برنامه pwm بدون هیچ سخت افزار یا سنسوری کنترل کنید
        pwm =کننترل عرض پالس
        یعنی میکرو میاد یه پالس تولید میکنه که طول پالسی که یک باشه دست خود شماس مثلا اگه بخوایم تقریبا دور موتور نصف حالت ماکسیممش بشه باید تقریبا نصف ولتاژ اصلیشو بهش بدیم یعنی اگه تغذیه اش 12 ولته شما باید 6 ولت بهش بدی که تعداد دور هاش نصف شه با pwm میتونید این کارو بکنید
        آنهایی که آنقدر دیوانه اند که فکر می کنند میتوانند دنیا را تغییر دهند ،آنها همان کسانی هستند که دنیا را تغییر می دهند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X