اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی دوربین بی سیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی دوربین بی سیم

سلام
    دوستان من نمیدونم این سوالمو باید اینجا بپرسم یا نه
    دوست دارم بدونم برای ارسال داده های دوربین بصورت بیسیم چند راه دارم ...
    ارسال دیجیتال با شبکه و اکسس پوینت و ای پی ویدئو رو بلدم ... میخوام ارزونتر باشه ... فک کنم باید انالوگ استفاده کنم اما هیچی دربارش نمیدونم...کسی میتونه راهنماییم کنه؟
    ممنون
    در دایره قسمت ...

پاسخ : راه اندازی دوربین بی سیم

آقا سلام.
    دوست خوبم مشکل هل شد یا نه؟
    اگر هنوز با این مورد داری کار میکنی بگو تا نقشه و یه راه خوب بهت بگم.
    kiyan.robotics1977@gmail.com
    اینم ادرس میل من برای روز مباداو
    فعلا خدا نگهدار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spolid
      سلام
      ارسال دیجیتال با شبکه و اکسس پوینت و ای پی ویدئو رو بلدم ... میخوام ارزونتر باشه ... فک کنم باید انالوگ استفاده کنم اما هیچی دربارش نمیدونم...کسی میتونه راهنماییم کنه؟
      ممنون
      سلام
      دوست عزیز میتونی از ماژول های زیر استفاده کنی:
      فرستنده:
      http://roboeq.ir/products/detail/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%20%D9%81%D8%B1%D8%B 3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%DB%8C%20%D8%B3% DB%8C%D9%85%20%D8%B5%D9%88%D8%AA%20%D9%88%20%D8%AA %D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%20TX6729%202.4G/

گیرنده:
      http://roboeq.ir/products/detail/0501068/

اینم راهنمای استفاده:

http://roboeq.ir/files/id/2851/name/TRANSMIT-RECEIVER-2.4GHZ.pdf/

اضافه شده در تاریخ :
      از این ماژول هم میتونی استفاده کنی:
      http://roboeq.ir/products/detail/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84%20%D9%81%D8%B1%D8%B 3%D8%AA%D9%86%D8%AF%D9%87%20%D9%88%20%DA%AF%DB%8C% D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%20%D8%A8%DB%8C%20%D8%B3%DB %8C%D9%85%20433%20%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%B1%D 8%AA%D8%B2%20HM-TRP/
      Yes You Can...!!!
      re20za22@
      re20za@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کیان حاجیآ‌بابایی
        آقا سلام.
        دوست خوبم مشکل هل شد یا نه؟
        اگر هنوز با این مورد داری کار میکنی بگو تا نقشه و یه راه خوب بهت بگم.
        (...)
        اینم ادرس میل من برای روز مباداو
        فعلا خدا نگهدار.
        با سلام و درود
        لطفا راه حل خود را توضیح دهید.

دیدگاه

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.
          واقعا شرمنده که دیر متوجه پیام شدم. امیدوارم منو ببخشید.
          بنده روش دوست خوبمون رو دیدم و خیلی هم جالب بود، صوت و تصویر با فرکانس2.4GHz که این روش نکات جالب و مفیدی برای خودش داره.
          اتفاقا بنده هم برام جالب بود و از این بابت از این دوستمون تشکر میکنم.

حالا بریم سراغ روش ارسال با فرکانس 5.8GHz
          به طور معمول برای انتقال صوت و تصویر اکثر دوستان از فرکانس 5.8GHz استفاده میکنن، مخصوصا اگر برای استفاده در مداری که فرکانس اون 2.4GHz باشه دیگه برای انتقال تصویرو صوت هم اگر تصمیم به استفاده از همین فرکانس بگیرین یه مقدار کار سخت تر میشه البته از نظرمن چون خیلی وارد نیستم.
          شما فرمودید میخواهید از سیستم آنالوگ استفاده کنید تا در این زمینه هم گاهی لازم بدست بیارید و این بسیار عالیه. در ادامه به ارزان بودن هم اشاره کردید.

خوب فرستنده های صوت و تصویر با قدرتهای متفاوتی وجود دارند که به طور مثال از زیر100mA شروع وتا بالا ادامه دارد و به همین حالت قیمت آنها نیز حتما بالا میرود.
          به طور مثال یک فرستنده 200mA حداقل 200000 تومان قیمت دارد. بنده از یکی از دوستان نکته جالبی رو گرفته و بکار بردم و خیلی هم راضی هستم.

خوب شروع میکنیم. اول یک عدد فرستنده TX5832 که به صورت ماژول و آماده در بازار هست تهیه میکنید. برای واضحتر شدن بگم خدمت شما که در فرستنده ها از T در اول مدل و در گیرنده ها از R در اول مدل استفاده میشه که منطور همون ترنزمیت و ریسیو هست ( امیدوارم اشتباه کلمه ای نداشته باشم) خوب پس فرستنده با Tx و گیرنده با Rx شروع میشه، در بعضی از مدلها Ts اورده شده که s مربوط به شرکت سازنده میباشد. عدد 58 دراصل همون 5.8Mhz بوده و بقیه اعداد یا توان یا تعداد کانالهای تحت پوشش رو مشخص میکنه.
          بنده از یک فرستنده TX5823 و به عنوان گیرنده به علت نیاز به پوشش مسافت بیشتر از گیرنده مدل RC805 استفاده کردم، دوستان میتوانید برای فرستنده از مدل TS351 نیز استفاده کنید که هر دو بسیار کار با آنها ساده، هر دو تغذیه مورد نیاز دوربین را تامین میکنند و بسیار کوچک وسبک وارزان میباشند البته مدل دوم مقداری گران ولی مدل اول حدود 45 تا 50 هزار تومان میباشد.
          نکته بسیار مهم دوربین مورد استفاده است که شما میتوانید از 40 هزار تا بالای 200 هزار برای آن هزینه کنید اما به نظر بنده 2مدل دوربین هم از نظر کیفیت بسیار خوب و هم از نظر قیمت بسیار عالی بود و از 38هزار تومان با کیفیت 700 TVL Sony شروع و تا 90هزار تومان با همان کیفیت ولی بسیارکوچک و با دید در شب بسیار عالی.
          این تجربیات بنده حقیر بود. در انتها تصاویر تمام این مدلها و همینطور دوربینهارو براتون خواهم گذاشت، البته دوست خوبمون اصول کلی اتصالات رو در اون فایل کامل گذاشته ومن دیگه اون بخش رو تکرار نمیکنم فقط نکاتی اضافه خواهم کرد.

دوستان من نتوانستم براتون چند فایلی که آماده کرده بودم را بذارم! نمیدونم چرا؟ البته مشکل از بنده میباشد و بسیار شرمنده هستم.
          برای جبران این نکته، چون اطلاعات بسیار جالبی در فایلها بود. هر کدام از دوستان تمایل داشتن میتونن ار طریق ایمیل بنده با این حقیر در تماس باشند.
          بنده هیچ نیستم ولی خدارا شکر به منبع بسیار خوبی از اطلاعات، تقریبا در اکثر مباحث دسترسی دارم.
          پس دوستانهر کدام دستور بدین بنده در خدمت هستم. بدون شوخی اطلاعات خیلی جالبی در هر زمینه و مبحثی هست.
          چیز خاصی نیست و اگر هم هست مال جوانان ایران خواهد بود.
          بسیار نسبت به همه ارادت.
          kiyan.robotics1977@gmail.com اینم ایمیل بنده و از این به بعد حتما آنلاین خواهم بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط spolid
            سلام
            ممنون
            با سلام و درود
            در اینجا در مورد انتقال تصویر بحث شده است:

موضوع: انتقال تصویر در مین یاب دستی
            سلام میخواستم بدونم واسه انتقال تصویر با وای فای ، دقیقا چه مودم ها و چه DVR ی باید بخرم؟ چطور باید به هم اتصالشون بدم؟
            جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۱:۲۵ ۱۳۹۶/۰۲/۱۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X