دوستان من این فایل رو برش زدم حالا نحوه مونتاژ و اندازه و ارتفاع پیچ ها برای اتصالات رو چقدر استفاده کنم ؟
از فایل راهنمای مونتاژ استفاده کنید
لینکش زیر فایل اصلی قرار داره
در ضمن برای مونتاژ به سرو موتور ها هم نیاز دارید بدون موتور ها عملا مونتاژ صورت نمیگیره
از فایل راهنمای مونتاژ استفاده کنید
لینکش زیر فایل اصلی قرار داره
در ضمن برای مونتاژ به سرو موتور ها هم نیاز دارید بدون موتور ها عملا مونتاژ صورت نمیگیره
با سلام چشم حتما ولی خواستم روند کار دستم بیاد .مهندس اگر میشد اون فایل تصویری که فرمودید بزارید عالی میشه.و اگر بخش الکترونیکشم اوکی کنید ممنون میشیم
راستی زبان برنامه نویسی این پروژه چیه ؟
تشکر از شما
سلام
روبات های صنعتی که یه کار خاص مثل رنگ زدن یا جوشکاری و... انجام میدن ،چطوری بهش برنامه میدن که کجا رو جوش بده از کجا شروع کن و....
نرم افزارش چیه؟
برنامه دادن بهش مثل فرز های CNC است؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
سلام
روبات های صنعتی که یه کار خاص مثل رنگ زدن یا جوشکاری و... انجام میدن ،چطوری بهش برنامه میدن که کجا رو جوش بده از کجا شروع کن و....
نرم افزارش چیه؟
سلام
نرم افزارش چیه؟
من سرو موتورها رو خریداری کردم و منتظر بقیه اموزش هستیم
با تشکر
با سلام و درود
روش های مختلفی برای به حرکت در آوردن موتور فرمان یار[1] وجود دارد.
- در این مورد دو عدد اهرم(Joystick) درون یک قاب دسته ی بازی قرار گرفته اند و با استفاده از Arduino موتورهای فرمان یار برای به حرکت در آوردن یک بازوی رباتیک مورد استفاده قرار می گیرند: Joystick Controlled Robot Arm Using an Arduino - All
دیدگاه