اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد ای سی l298

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد ای سی l298

ببخشید یک سوال میخواستم بگم درایور من با ولتاز 5 ولت میکر کار نمی کنه فکر می کنم که من باید ولتاژ میکرو ر را با یک ترازیسور یا ای سی تقویت کنم اگر ای سی یا ترلزیستور ی سراغ دارید به من بگین

تذکر

میکرو من پایه را 1 می کند

:sad: :sad: :sad:
    کسی کوه را برداشت که از سنگ ر یزه ها شروع کرد

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,10159.0.html

یه وقت رو تشکر کلیک نکنیدآ‌ها،جیزه!!

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان امیدوارم تووی این تاپیک کسی به سوال ما جواب بده ارتباط بین ایسی دیکودر(pt2272) و ایسی درایور موتور(l298) ایا میتوونه مستقیم خروجیهای دیکودر رو به ورودیهای درایور وصل کرد یا ایا نیاز به ایسی خاصی داره البته به غیر از میکرو در ضمن ایا پایه ی 6 و 11 در ایسی l298 حتما نیاز به وصل شدن داره یا اگر ازاد باشه مشکلی نداره؟ با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shoeyb

سلا م دوست عزیز شمامی توانید آن را به تنهایی استفاده کنید ولی در این حالت باید حتما دیود هارا برای هر موتور وصل کنید
        تذ کر برای کسانی که از این ای سی استفاده می کنند

شما با وصل کردن دیود ها از تمام دقت و قدرت سویچ آن استفاده می کنید و اگر وصل نکنید ای سی شما چینی باشد اصلا جواب نمی دهند
        salam
        به کجاش باید دیود وصل کنیم؟؟؟
        میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟ :sad:
        چرا باید بهش دیود زصل کنیم؟؟
        من به پایه vs lm317 وصل میکنم بازم باید دیود وصل کنم؟؟؟
        دیود های معمولی؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sam fisher
          با سلام خدمت دوستان امیدوارم تووی این تاپیک کسی به سوال ما جواب بده ارتباط بین ایسی دیکودر(pt2272) و ایسی درایور موتور(l298) ایا میتوونه مستقیم خروجیهای دیکودر رو به ورودیهای درایور وصل کرد یا ایا نیاز به ایسی خاصی داره البته به غیر از میکرو در ضمن ایا پایه ی 6 و 11 در ایسی l298 حتما نیاز به وصل شدن داره یا اگر ازاد باشه مشکلی نداره؟ با تشکر
          ازاذ باشه؟؟؟
          فکر کنم باید به جایی وصل باشه مثلا من به ocr1a و ocr1b وصلش کردم
          چون فعال بودن یا نبودن موتور ها رو نشون میده
          شاید هم اگه به جایی وصل نشه هم کار کنه ولی به نظر من باید وصل بشه

دیدگاه

سلام دوست عزیز شما نمی توانید از ای سی pt2272 مستقیم بگیرین شما باید ولتاژ خوروجی آن را داخل یک ترازیستور ببرید و بعد از آن داخل ای سی l298 و گر نه روشن نمی شه من هم سر همین گیر کردم ولی با این تفاوت که من می خواهم با ولتاژ خورجی میکر این کار را کنم

وبعد در باره سوال بعدی شما پایه های 6 و 11 حتما باید به vssوسل شود و گر نه گیت هایت روشن نمی شه منضور من از vssهمان 5 ولت است

دیدگاه

با سلام و تشکر خدمت شما دوست عزیز پس باید از ترانزیستور استفاده کنم ایا راه بهتر این نیست که از یک ایسی بافر مثلا uln2803 استفاده کنم ایا از این طریق امکان داره واگر داره ایسی بافر برای این کار چی میتونه باشه؟

دیدگاه

شما می توانید از این ای سی استفاده کنید و لی با لین فرق که شما باید یک ترازیستور npnبزاری دلیل این هست که شما وخروجی که می گیرد مثبت هست ای سی 2003 خروجی آن منفی و بعد این منفی را داخل ترانزستور می برید و خورجی مثبت می گیرید

موفق باشید

دیدگاه

سلام
                  میتونیم به جای دیود از LED استفاده کنیم؟؟؟

دیدگاه

ببخشید کسی می دونه که با l298چه جوری میشه با میکرو سر عت متور هامونو کم کر د من با بیسکام برنامه خودم رو نوشتم

:redface: :redface: :redface: :redface: :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید خیری
                      سلام دوست عزیز
                      با ولت متر امتحانش کن
                      البته من خودم تو خروجیش موتور رو میدم و در ورودی با اینیبلش کار میکنم(برای تست!)
                      سلام میشه یکم بیشتر توضیح بدید led هایی که به l298 وصل کرده بودم سوختن میخاستم بدونم چطوری میشه فهمید l298 هم سوخته یا نه؟؟؟
                      با تشکر

دیدگاه

[/quote]
                        سلام میشه یکم بیشتر توضیح بدید led هایی که به l298 وصل کرده بودم سوختن میخاستم بدونم چطوری میشه فهمید l298 هم سوخته یا نه؟؟؟
                        با تشکر
                        [/quote]

شما اگر تو DATA SHEET این آی سی دقت کنید خواهید دید که نام دیودها رو FAST DIODE نوشته
                        که شما مجبورید برای بهتر کار کردن درایور از دیود 0.2 ولت یعنی دیود شیشه ای استفاده کنید
                        شما برای تست سلامت آی سی دیود ها رو عوض کرده و مدار رو تست کنید
                        البته در هنگام تست هواستون باشه آی سی اگر خیلی داغ کرد سوخته . . . :agree:
                        Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                        // - - - - - - - - - -
                        برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                        // - - - - - - - - - -
                        اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                        // - - - - - - - - - -

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان من یک سوال داشتم من یک مداری بستم که همه چیز مدار درسته حتی ای سی l298 دقیقا خروجی درستی میده وقتی با مولتی متر تست میکنم فقط موقعی که موتور میبندم موتور یک نیم دور میزنه و دیگه کار نمیکنه حتی من جای موتور یک لامپ گذاشتم و دقیقا جواب میداد دوستان لطفا فوری راهنمایی کنین با تشکر

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان من یک سوال داشتم من یک مداری بستم که همه چیز مدار درسته حتی ای سی l298 دقیقا خروجی درستی میده وقتی با مولتی متر تست میکنم فقط موقعی که موتور میبندم موتور یک نیم دور میزنه و دیگه کار نمیکنه حتی من جای موتور یک لامپ گذاشتم و دقیقا جواب میداد دوستان لطفا فوری راهنمایی کنین با تشکر
                            وقتی لامپ گذاشتید با ولتمتر اندازه بگیرید. ممکنه شما مربعی 50% درصد داشته باشید که لامپ رو روشن می کنه اما DC نداره که موتور رو بچرخونه
                            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام.وقتی شما میتونید با 4 تا رله و 4 تا دیود موتور رو چپ گرد راست گرد کنید... پس چرا این همه دور خودتون میچرخید؟ :agree:
                              کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

سلام
                                اولا رله هم سرو صدا داره هم زود خراب میشه اصلا کار اصولی نمیشه
                                ثانیا من اصلا نمیدونم دوستان چرا اینقدر با این آی سی مشکل دارن من که همون دفعه اول که مدار آی سی رو بستم آی سی کار کرد هیچ مشکلی هم نداشت (از دیود هم استفاده نکردم و پایه های محدود کننده جریان رو هم مستقیم به زمین وصل کردم الان هم حدود دو ساله که هر روز حدود 5 ساعت کار میکنه
                                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X