سلام من مدتی هست دنبال ساخت ربات حفض تعادل با اردوینو هستم اگه کسی می تونه راه نمایی کنهه ممنون می شم وسایل مورد نیاز هم تو دسترسم هست مثل ماژول زاویه سنج و ژیراسکوپ (mpu6050) ممنون
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت ربات حفظ تعادل
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت ربات حفظ تعادل
نوشته اصلی توسط isa128 نمایش پست هاسلام من مدتی هست دنبال ساخت ربات حفض تعادل با اردوینو هستم اگه کسی می تونه راه نمایی کنهه ممنون می شم وسایل مورد نیاز هم تو دسترسم هست مثل ماژول زاویه سنج و ژیراسکوپ (mpu6050) ممنون
جهت یادگیری ساخت ربات های حفظ تعادل می توان این کتاب را مطالعه نمود:
عنوان کتاب: طراحی و ساخت ربات های تعادلی (Balance Robot)
نویسنده: محمد مشاقی طبری
ناشر: کانون نشر علوم
شابک: 9789643271060
در این مطلب نیز در مورد ربات های حفظ تعادل مطالبی ارائه شده است:
ربات متعادل-self balancing robot
همچنین با جست و جوی چنین عباراتی می توان به نتایجی دست یافت:
DIY Self Balancing Robot With Arduino
(DIY مخفف عبارت Do It Yourself است.)
How to make Balancing Robot With Arduino
How to build Self Balancing Robot With Arduino
Homemade Self Balancing Robot With Arduino
Self Balancing Robot With Arduino Projects
Two Wheel Self Balancing Robot by Using Arduino and MPU6050
Make a Self-balancing Robot With Arduino
- تشکرها 1
-
نوشته اصلی توسط isa128 نمایش پست هاسلام من مدتی هست دنبال ساخت ربات حفض تعادل با اردوینو هستم اگه کسی می تونه راه نمایی کنهه ممنون می شم وسایل مورد نیاز هم تو دسترسم هست مثل ماژول زاویه سنج و ژیراسکوپ (mpu6050) ممنون
مطلب زیر رو هم میتونه کمکتون کنه
- تشکرها 1
دیدگاه
-
پیرامون نحوه کار با MPU6050 در این مطلب نمونه کدهایی ارائه شده است:
سلام تو این تایپ قراره یک فلایت کنترل بسازیم با استفاده از یک اردینو پرو مینی و یک سنسور imu6050 نکته : اساس کار این فلایت کنترل سرعت زاویه است و قابلیت auto leveling نداره برای ساخت واجرای پروژه باید چند تا کار انجام داد سیگنال ورودی از رادیو کنترل رو بخونیم سرعت زاویه ای از هر محور رو بخونیم بتونیم سیگنال رو به اسپید کنترلجدیدترین ویرایش توسط فکر; ۱۶:۳۱ ۱۳۹۶/۰۴/۱۱.
دیدگاه
دیدگاه