سلام و وقت بخیر من دارم روی پروژه ایی کار میکنم که باید تعداد دور چرخش موتور را بدست بیارم میخواستم بدانم آیا با سنسور مادون قرمر و آردوینو(کدام نوع؟) میشه انجام داد و در ضمن سرعت موتور تا 12000 دور هم میرسد. منظورم اینه که وقتی موتور روشن شد تا خاموش بشه بگه چند دور محورش چرخیده؟ تشکر
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
اندازه گیری تعداد دور موتور
Collapse
X
-
پاسخ : اندازه گیری تعداد دور موتور
نوشته اصلی توسط mhk1368 نمایش پست هاسلام و وقت بخیر من دارم روی پروژه ایی کار میکنم که باید تعداد دور چرخش موتور را بدست بیارم میخواستم بدانم آیا با سنسور مادون قرمر و آردوینو(کدام نوع؟) میشه انجام داد و در ضمن سرعت موتور تا 12000 دور هم میرسد. منظورم اینه که وقتی موتور روشن شد تا خاموش بشه بگه چند دور محورش چرخیده؟ تشکر
امیرحسین ضیا
-
نوشته اصلی توسط mhk1368 نمایش پست هاهمزمان 4 موتور با هم باید شمارش بشه بنظرتون از قابلیت تایم بندی استفاده کنم(rtos) یا از وقفه های اردینو مگا؟
امیرحسین ضیا
دیدگاه
-
از ورودی کانتر میکرو میتونید تعداد پالسهای موتور رو بخونید ... حتی با یه اتمگا 8 هم به راحتی میشه .... یه تایمر هم برای زمان 1 ثانیه ..... به همین راحتی
اگر شما 4 تا موتور دارید باید از میکرویی استفاده کنید که حداقل 5 تا تایمر داشته باشه .... فکر کنم 2560 6 تا تایمر داره ..... هم از مد capture و هم از مد counter میتونید استفاده کنید....جدیدترین ویرایش توسط microprocesor_2002; ۱۶:۱۹ ۱۳۹۷/۱۲/۲۲.
دیدگاه
دیدگاه