اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اختلال در سنسورهای مغناطیسی و قطب نما در کنار موتور!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اختلال در سنسورهای مغناطیسی و قطب نما در کنار موتور!

نوشته اصلی توسط M.M.-T
    مجید جان قرار نشد تابلو کنید. :smile:
    آقای عرفان شما هم این سایتو ببینید شاید کمکتون کنه.
    http://www.myplace.nu/avr/accelr8/index.htm
    اینجا هم نوشته
    This opens up some interesting possibilities. If we have the acceleration and the time, we can find speed (V), as V = a * t.
    فکر میکنم منظورش انتگرال شتاب باشه ...
    That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ErfanEA
      دوستان ممکنه کمی راجع به اندازه گیری سرعت با این سنسور ها و رابطه ی بین سیگنال خروجی این آی سی و سرعت بحث کنید تا دقیقا متوجه شیم قضیه چیه :job:
      سلام دوست عزیزم
      این سنسورها شتاب رو اندازه گیری میکنه. اما چه طوری ؟ به عبارت دیگه از کجا متوجه میشه که شتاب چقدره؟
      موضوع ساده است، این سنسورها نیروی گرانش زمین رو اندازه گیری میکنن. اصلا اگه خاطرت باشه توی فیزیک میخوندیم g ازجنس شتابه و اون عدد معروف 9.8 که همیشه 10 تخمین میزدیم به یک مفهوم نیروی گرانش و به مفهومی دیگر شتاب یک جسم در هنگام سقوط آزاد بود.
      به این ترتیب سرعت رو مستقیما با این سنسورها نمیتوان اندازه گیری نمود. و باید از طریق اندازه گیری شتاب و حاصلضرب زمان در شتاب سرعت رو بدست آورد که روش مناسبی برای اندازه گیری سرعت نیست. اما از کاربردهای خوب این سنسور اندازه گیری زاویه انحراف از سطح افقه. اگه واسطون سئواله که چطوری بگین تا توضیح بدم :rolleyes:

دیدگاه

سلام
        من هم رو همین موضوع کار میکنم و نیاز فوری به ADXL330 دارم :sad:
        کسی میدونه از کجا میتونم گیرش بیارم؟
        چیپ الکترونیک تموم کرده :cry:
        !!!

دیدگاه

یه سر به جهان کیت بزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.M.-T
            ممنون از توجهتون.
            خب دوست من با استفاده از سنسور سه محوره اون هرگونه تغییر در زوایا قابل اندازه گیری هست.مثل دسته کنسولهای بازی.
            شما از Duty Cycle استفاده کردید یا خروجی رو dc کردید و با A/D مقدار خروجی رو خوندید؟
            آیا سنسور بهتری هم پیدا کردید؟
            دوست عزیز یه سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که میشه یکسری نکات درمورد بالابردن دقت این نوع سنسورها بفرمایید.

دوستان اگر کسی توانسته با سنسور adxl330 کار کنه و به طور کامل با کارکرد اون در جهت زاویه سنجی آشنایی داره لطفا به من ایمیل بده که یه پروژه خوب براش سراغ دارم
            gladiator200350@yahoo.com
            بدنم را بدون مومیایی و تابوت به خاک سپارید تا اجزا بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد

دیدگاه

دوستان اگر کسی توانسته با سنسور adxl330 کار کنه و به طور کامل با کارکرد اون در جهت زاویه سنجی آشنایی داره لطفا به من ایمیل بده که یه پروژه خوب براش سراغ دارم
              gladiator200350@yahoo.com
              بدنم را بدون مومیایی و تابوت به خاک سپارید تا اجزا بدنم ذرات خاک ایران را تشکیل دهد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X