اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعیین میزان گشتاور موتور در طراحی ربات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعیین میزان گشتاور موتور در طراحی ربات

نوشته اصلی توسط فرگل
    سلام
    مقاومت به این کوچکی رو از کجا بخرم.0.1 با توان 5 وات می خوام؟؟؟؟؟

جواب این سوالمو ندادید؟؟؟
    یه سوال دیگه هم دارم؟؟؟من موتورم رو که وصل می کنم دو سر منبع تغذیم 3 ولت افت ولتاژ داره که این ولتاژ کل مدارم رو کاهش میده؟؟؟؟من می خوام ولتاژ مدارم ثابت باشه؟یه دونه منبع تغذیه هم دارم؟؟
    شاید بشه با مقاومت های 5 ولت و سری موازی کردن اونا ساخت اینو
    ولی یه کم عجیب غریب میشه
    البته این راه حل درصورتیکه که نشه پیدا کرد :mrgreen:

دیدگاه

سلام
      اگه نمی خوای مقدار جریان رو اندازه بگیری به قول خودت اون مقاومت رو نزن.به جاش سیم بزن.اگه 0.1 اهم هم پیدا نکردی.مقاومت کم تر از 1 هر چی باشه کارتو راه میندازه
      والا اگه افت داری شاید علتش اینه که منبع تغذیت جریان کافی نمیده.بدون این که موتور وصل کنی خروجیت درسته؟یعنی بدون موتور افت نداری؟راستی یه علتشم ممکنه به مقاومت داخلی(سیم پیچ) موتور و ترانزیستور و جریان عبوری از ترانزیستور و این حرفا ربط داشته باشه.که یه فرومولی بود اصلا به کل یادم نیست

دیدگاه

یه سری مقاومت آجری 22 اهم دارم که با مواری کردن اونا می تونم بسازم ولی خیلی جاگیره و اصلا هم جالب نیس.

می خوام مقدار جریان رو اندازه بگیرم ولی از هر جایی می پرسم مقاومت به این کوچکی رو دارید مسخرم می کنن oo:

من بدون اینکه موتور رو وصل کنم مدارم درسته و به جایش دو تا led گذاشتم کاملا نورش کنترل میشه., و جهت حرکت موتور :nerd:

ولی وقتی موتور رو وصل می کنم یه افت ولتاژ 4 ولتی دو سر مدارم می افته؟؟؟؟؟

مقاومت داخلی ترانزیستور هام خیلی کوچیکه و در حد 77 و 200 میلی اهمه ؟

منبع تغذیه هم که از این منابع تغذیه آزمایشگاهیه؟؟؟ :question:یعنی ممکنه علت از این منبع باشه؟؟؟
        گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
        نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

همین الان موتورم رو با یک باطری جدا چک کردم اشکال از منبع بود ممنون ار راهنمایی هاتون دوستان

منبع تغذیه جریان کافی نمی داد :nerd:
          گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
          نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X