سلام برای تبدیل حرکت دورانی یه موتور به حرکت خطی از فولی کولر انتقال نیرو بصورت لنگ به یه ریل کابینتی استفاده کردم مشکلی که دارم استحکام ریل کابینتی در دوجهت عالیه اما در جهت پهلو احتمال در اومدن ریل از کشویی داره ارزان ترین دمه دست ترین راه چیه که بشه در تمام جهات شفت اصلی استوار بمونه کورس حرکتم زیر ده سانته
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تبدیل حرکت دورانی به حرکت خطی
Collapse
X
-
پاسخ : تبدیل حرکت دورانی به حرکت خطی
نوشته اصلی توسط Afri نمایش پست هاسلام برای تبدیل حرکت دورانی یه موتور به حرکت خطی از فولی کولر انتقال نیرو بصورت لنگ به یه ریل کابینتی استفاده کردم مشکلی که دارم استحکام ریل کابینتی در دوجهت عالیه اما در جهت پهلو احتمال در اومدن ریل از کشویی داره ارزان ترین دمه دست ترین راه چیه که بشه در تمام جهات شفت اصلی استوار بمونه کورس حرکتم زیر ده سانته
-
نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست هابا سلام. اصولی ترین راه فکر کنم استفاده از بلبرینگ خطی باشه.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Afri نمایش پست هاشفت هارد کروم و مهار و بلبریک بصورت پک از کحا میشه تهیه کرد قیمتشم مناسب باشه حد اکثر نیرو4 کیلوگرم و کورس حرکتم 10سانت طول میله هم از 10 تا 35 میتونه باشه قطر شفتم فکنم6 میلمتر به بالا کافی باشه
میتوانید عنوان "بلبرینگ خطی" را در سایتهای مقایسه قیمت مثل "ترب" ( https://torob.com ) جستجو کنید تا قیمت مناسب و محل فروش را پیدا کنید.
موفق باشید.
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه