اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چاپگر سوخته بیار cnc ببر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چاپگر سوخته بیار cnc ببر

ممنون از اینکه هیچکس راهنماییم نکرد ولی خودم تونستم تنظیمات رو یاد بگیرم
    حالا مونده اصل کار که ساختن مکانیک CNC هست

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      امیدوارم موفق باشی
      هیج وقت نا امید نشو

در ضمن تو همین تاپیک و تاپیک هایی از این دست تقریبا کامل آموزش داده شده

سوال بود اگه بلد بودیم هستیم.
      من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

فقط یه سوال برای حرکت مت(یا همون ماژیک که شما به کار بردین ) از نظر سخت افزاری نرم افزاری چیکاربایدکرد؟

دیدگاه

منظورتون از نرم افزار چیه؟؟؟؟ :biggrin:
          ماژیک گزاشتیم توکش دیگه :agree:
          سخت افزار هم: ماژیک رو داخل یه استوانه گذاشتیم که روان بالا و پایین بشه بعد، داخل ماژیک یک تکه آهن(میخ) گذاشتیم و استوانه را داخل بوبین شیر برقی قرار دادیم
          به همین راحتی....
          به همین خوشمزگی....
          ربات نویسنده
          در نهایت enable محور z رو به بوبین وصل نمودیم.یک قطعه کش هم بستیم به ته ماژیک تا آن را بالا بکشد و هر وقت محور z فعال شد بر کش غلبه کرده روی کاغذ نوک ماژیک کشیده شود.
          والسلام علیکم ورحمت الله و برکاته
          من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

سلام.عزیزان دست اندر کار خوشحالم که عضویت منو پذیرفته اید.خسته نباشید به خاطر مطلع کردن جوونها.از خیلی وقت پیشه سایتتان رو میشناسم.علاقه مندانی که نظرشان رو دیگه مطرح نمیکنند منو وادار کرد دینی ادا کنم.20ساله تو کار ساخت سی ان سی هستم(مخصوصا به کار گیری این نوع اتوماسیون در خیلی ماشین الات حتی دستگاه جوراب بافی)اگر مدیریت محترم مصلحت دانستند میتوانم مقداری از دنیای سی ان سی رو با علاقمندان در میان بگذارم.
            با تشکر دوبارهCİVATA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CİVATA
              سلام.عزیزان دست اندر کار خوشحالم که عضویت منو پذیرفته اید.خسته نباشید به خاطر مطلع کردن جوونها.از خیلی وقت پیشه سایتتان رو میشناسم.علاقه مندانی که نظرشان رو دیگه مطرح نمیکنند منو وادار کرد دینی ادا کنم.20ساله تو کار ساخت سی ان سی هستم(مخصوصا به کار گیری این نوع اتوماسیون در خیلی ماشین الات حتی دستگاه جوراب بافی)اگر مدیریت محترم مصلحت دانستند میتوانم مقداری از دنیای سی ان سی رو با علاقمندان در میان بگذارم.
              با تشکر دوبارهCİVATA
              اول به شما خوش آمد میگم و خوشجال هستم که فرد با تجربه ای مثل شما به عضویت انجمن دراومده

ممنون میشم که اطلاعات و تجارب گران قدرتون رو در مورد دنیای cnc با ما درمیون بگدارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CİVATA
                با تشکر دوبارهCİVATA
                باسلام .
                یک سری هم به اینجا بزنید . یک کارهایی رو انجام دادیم و یک کارهایی در حال انجامه .

http://www.iran-eng.com/showthread.php/523519-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%82-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84%D8%B1-%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D9%86-%D8%B3%DB%8C/page8
                تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X