اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چاپگر سوخته بیار cnc ببر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چاپگر سوخته بیار cnc ببر

[quote author=sami222 link=topic=36352.msg564316#msg564316 date=1394608796]
    سلام. دوستان و جناب ernic یه جایی خوندم که آقای طراح گفته بودند که با ورژن 3 corelDRAW کار کردند و احتمالا ورژن های بالاتر رو kcam نشناسه! شما ورژن نرم افزارهایی که استفاده کردی چند بوده؟ ممنون
    [/q
    سلام
    فک نکنم گفته دوستان صحصح باشه( چون منx4 رو دارم)
    نکته اینه که من وقتی میخوام بگم با پسوندdxfسیو کنه ، میگذارم رو قدیمی ترین ورژن اتوکد ( که میخوندش)
    فک کنم مشکل دوستان این باشه. :nerd:
    در ضمن واسه درایور چرا سراغ میکرو نمیری( خودم میخوام برم و انشاء الله pcb اش رو طراحی کردم میگذارم)
    من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

پاسخ به سوالات درس مدارات منطقی
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96902.0

دیدگاه

سلام
      فک نکنم گفته دوستان صحصح باشه( چون منx4 رو دارم)
      نکته اینه که من وقتی میخوام بگم با پسوندdxfسیو کنه ، میگذارم رو قدیمی ترین ورژن اتوکد ( که میخوندش)
      فک کنم مشکل دوستان این باشه. :nerd:
      در ضمن واسه درایور چرا سراغ میکرو نمیری( خودم میخوام برم و انشاء الله pcb اش رو طراحی کردم میگذارم)
      ممنون. این فرمت هاروم تست میکنم نتیجه رو میگم. با میکرو درایور ساخت؟ من که نگرفتم منظورت چیه
      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام
        فک کنم ص 6 همین تاپیک باشه که دوستمون آقا حامد یه مدار درایور با استفاده از ماسفت ها معرفی کرده( هم برنامه اش رو گذاشته، هم شبیه سازیشو و هم فیلمشو)
        منظورم اونه
        من خدا را دارم ، کوله بارم بر دوش ، سفری میباید ، سفری تا ته تنهایی محض ، هرکجا لرزیدی ، از سفر ترسیدی ، فقط آهسته بگو : من خدا را دارم.

دیدگاه

بسیار عالی
          دیدم که برای هر استپر چهارتا ماسفت لازمه که خوبه
          ولی چند تاسوال دارم
          1. آیا با یه میکرو میشه 3 یا 4 استپر رو راه انداخت؟ (باتوجه به تعداد پین میکرو و منم زبان سی میدونم :nerd
          2. حدودا میشه چقدر جریان از این استپر کشید؟
          3. آیا میشه استپر های 4.5.6 سیمه رو راه انداخت یا فقط برای 4 سیمه مناسبه؟
          من آمادم که با دوستان شروع به ساخت یک درایور بکنیم کسی پایه است؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
            بسیار عالی
            دیدم که برای هر استپر چهارتا ماسفت لازمه که خوبه
            ولی چند تاسوال دارم
            1. آیا با یه میکرو میشه 3 یا 4 استپر رو راه انداخت؟ (باتوجه به تعداد پین میکرو و منم زبان سی میدونم :nerd
            2. حدودا میشه چقدر جریان از این استپر کشید؟
            3. آیا میشه استپر های 4.5.6 سیمه رو راه انداخت یا فقط برای 4 سیمه مناسبه؟
            من آمادم که با دوستان شروع به ساخت یک درایور بکنیم کسی پایه است؟
            سلام
            ج1-آره دیگه چرا نمیشه، هر چند تا پین هات کشش داشته باشه :biggrin:
            ج2-یعنی چی "حدودا میشه چقدر جریان از این استپر کشید؟"نوع ماسفتت تعییین کننده هست.( به نظرم از irf3205 هم واسه استپ های قوی تر میشه استفاده کرد)
            ج3-باید بشه :angry:
            من هم خودم دنبالشم و دارم یه کارایی میکنم( جواب گرفتم ، حتی میخوام pcb اش رو هم بگذارم تا دوستان مفیوض بشوند) :nerd:

دیدگاه

جناب ernic تا کجا پیش رفتید؟ من بجز یه میکرو چیزی ندارم! حالا موندم چیکار کنم بخوام برد دریاور آمادشو بخرم 30-40 تومن پولشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                جناب ernic تا کجا پیش رفتید؟ من بجز یه میکرو چیزی ندارم! حالا موندم چیکار کنم بخوام برد دریاور آمادشو بخرم 30-40 تومن پولشه
                سلام
                دارم با مگا8 مینویسمش
                یه مشکل واسم پیش اومده،فیوز بیت ها رو پروگرم کردم ، حالا دیگه نمیشناستش، :angry:
                مطمئن باشید همین که اولین جواب رو گرفتم نتیجه رو میگذارم :nerd:

دیدگاه

بسیار عالی، والا من هنوز دست بکار نشدیم! بخاطر این نمایندگی اینقدر سرم شلوغ شده وقت نکردم پیگیر بشم. اگه شما که زبان سی بلدی بتونی بنویسیش خیلی خوب میشه :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                    بسیار عالی، والا من هنوز دست بکار نشدیم! بخاطر این نمایندگی اینقدر سرم شلوغ شده وقت نکردم پیگیر بشم. اگه شما که زبان سی بلدی بتونی بنویسیش خیلی خوب میشه :applause:
                    دقیقا چی رو میخواین بنویسین؟ اگه منظورتون برنامه درایوره، خودم بصورت خیلی ساده نوشتمش که کاملا عملی هست، ernik جان هم گفتن که توی صفحه 6 هستش، فقط فیلمشو دانلود کردم، برنامش کار خودمه، البته چیز خیلی ساده ایه، با یکمی تغییر میتونین روی mega8 بریزین
                    انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ernic
                      سلام دوست عزیز
                      ببخشید کمی دیر شد
                      کارهای ما دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره :biggrin:
                      این عکسش

اینم فیلمش( از آقا حامد هم بابت راهنمایی تشکر میکینم)
                      http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=09ef479463a64c43f887af6144b5e40f
                      خواهش میکنم، وظیفست :redface:
                      دلیل مکث کردم بوبین این بود که شما طول محور عمودی رو زیاد گرفته بودی و دستگاه تا زمانی که تعداد پالسهای درایور محور عمودی تموم نشده بود، همونجوری در جا میموند. فیلمو دیدم، خیلی خوب بود، میتونی یه هویه ببندی با طلق شابلون بسازی، همون شابلونی که تبلیغات روی در و دیوار اسپری میکنن، دیدی از اونا؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
                        دقیقا چی رو میخواین بنویسین؟ اگه منظورتون برنامه درایوره، خودم بصورت خیلی ساده نوشتمش که کاملا عملی هست، ernik جان هم گفتن که توی صفحه 6 هستش، فقط فیلمشو دانلود کردم، برنامش کار خودمه، البته چیز خیلی ساده ایه، با یکمی تغییر میتونین روی mega8 بریزین
                        ممنون دوست عزیز شما میتونی برنامه رو برای سه تا استپر بنویسی؟ من c بلد نیستم اگرهم اصولش رو برام توضیح بدی شاید بتونم با بیسیک بنویسمش ممنون منتظر هستم :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                          ممنون دوست عزیز شما میتونی برنامه رو برای سه تا استپر بنویسی؟ من c بلد نیستم اگرهم اصولش رو برام توضیح بدی شاید بتونم با بیسیک بنویسمش ممنون منتظر هستم :agree:
                          همون طور که توی پروتئوس میتونید ببینید، چهارتا پایه میکرو به نوبت صفر میشن، اینجوری:
                          1110
                          1101
                          1011
                          0111
                          متوجه شدین؟ عاملی که باعث میشه پین ها زمانبندی بشن و به نوبت عوض بشن، لبه بالا رونده وقفه خارجیه.
                          به عبارت ساده تر، هر وقفه خارجی که میاد، موقعیت صفر توی پورت توسط برنامه نوشته شده توی وقفه یه مرحله جلوتر میره، منظورم از مرحله، چهارتا مرحله بالاست، وقفه خارجی هم به خروجی کلاک یا step پورت پرینتر متصل میشه. شما فایلو دانلود کنید و فایل پروتئوسو ببینید، برای واضحتر شدن میتونید ورودی clk توی فایل پروتئوسو روی کمترین مقدار یعنی 1 هرتز بذارید دقیقا متوجه میشید.
                          موفق باشید

دیدگاه

دیدم اگه این طوری باشه که راحت میشه ساخت ولی چه دلیلی داره بردهای راه انداز آماده اینقدر قیمتشون بالاست؟ مزیت بردهای آماده نسبت به این مدار درایور میکروکنترلری چیست؟ لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

بردهای آماده که تا حداکثر halfstep یا نیم پله ساپورت میکنن زیاد نیست، حدود 30 تا 40 تومنه، علت گرانی بعضی از بردها اینه که این توانایی رو دارن که بصورت "میکرو استپ" میتونن موتور رو راه بندازن، ینی اینکه فاصله بین دو پله رو میتونن به قسمت های زیادتری تقسیم کنن که برای کارهای خیلی خیلی دقیق کاربرد داره. این کارو با کنترل بسیار دقیق جریان روی قطبها انجام میدن که میکرو نمیتونه انجام بده و آی سی مخصوص خودشو داره،
                              البته به نظرم همین half stepping از سرمونم زیاده و دقت قابل قبولی داره، البته دقت دستگاه بستگی زیادی به گام بال اسکرو یا پیچ مورد استفاده داره.
                              موفق باشید

دیدگاه

سلام

میشه لطف کنید و نرم افزار KCAM را برای دانلود با کرکش بزارید
                                من یه درایو دارم و میخوام به نرم افزار وصلش کنم
                                راستش تازه کارم تو این مورد
                                می خواستم بدونم چطوری باید تنظیمات KCAM رو انجام بدم

با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X