اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت PCB با CNC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت PCB با CNC

سلام.
    یک فایل PCB رو باید چکار کنم تا بتوانم اونو با CNC طراحی کنم؟
    با تشکر

پاسخ : ساخت PCB با CNC

نوشته اصلی توسط feshwari
    سلام.
    یک فایل PCB رو باید چکار کنم تا بتوانم اونو با CNC طراحی کنم؟
    با تشکر
    منظور شما از طراحی PCB با CNC چیست؟
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

یعنی اینکه یک فایل PCB که با پروتل 99 کشیده شده را به نرم افزار mach3 یا EMC2 بدیم تا دستگاه CNC اون PCB رو برامن بزنه
      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
        یعنی اینکه یک فایل PCB که با پروتل 99 کشیده شده را به نرم افزار mach3 یا EMC2 بدیم تا دستگاه CNC اون PCB رو برامن بزنه
        ممنون
        پاسخ اولیه ای که می توانم خدمت شما عرض کنم( که البته جای تصحیح و تکمیل هم دارد)، این است که برای protel یکسری خروجی با فرمت های مخصوص مانند Gerber و فایل های NC Drill تعریف شده که به منظور عملیات ماشین کاری و CNC تولید می شوند و تصور می کنم استفاده از آنها مشروط به این باشد که CNC شما این فرمت ها را بپذیرد و یا با مبدل هایی به فرمت قابل فهم برای دستگاه تبدیل شوند.
        راه ساده تری که به نظر می رسد، export کردن فایل pcb به فرمت های اتوکد مانند dxf و dwg است که بعد از آن ارتباط دادن آن با CNC بسیار آسان می شود. چرا که برخی نرم افزارها مستقیما این فرمت ها را قبول می کنند و برخی دیگر هم بعد از تبدیل به G-CODE آنرا می پذیرند.
        در این مورد بیشتر بررسی می کنم و با توجه به در اختیار نداشتن mach3 و EMC2 شما هم زحمت بکشید و فرمت های قابل پذیرش آنها را ببینید و در اینجا اعلام کنید.
        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام میشه به دستگاه سی ان سی پی سی بی چاپ کرد ؟ واقعا میشه ؟ :eek: یکی از فامیل این دستگاه رو داره اگه پاسخ مثبته بگید خیلی دقیق و تمیز کارش

دیدگاه

سلام . یه چند تا سوال داشتم

1-دستگاه cnc که سوراخ کاری برد مدار چاپی رو انجام میده می تونه pcb هم بزنه ؟

2-زبان برنامه نویسی این cnc های چی هست ؟

3-برای یادگیری برنامه نویسی اش کتاب خاصی سراغ دارید ؟ توی این زمینه مبتدی هستم و اطلاعی ندارم .

مصادیق اظهار محبت به همسر
            بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
            ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
            اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skyzare
              سلام . یه چند تا سوال داشتم

1-دستگاه cnc که سوراخ کاری برد مدار چاپی رو انجام میده می تونه pcb هم بزنه ؟

2-زبان برنامه نویسی این cnc های چی هست ؟

3-برای یادگیری برنامه نویسی اش کتاب خاصی سراغ دارید ؟ توی این زمینه مبتدی هستم و اطلاعی ندارم .
              برنامه نویسیشش چیه :eek: اموزشش چیه :eek: شما با پروتل طراحی کن بده اون شرکتی ک pcbمیزنه برات خودشون تبدیل میکنن لطفا یکم از مغزتون استفاده کنید
              باا تچکر ^_^
              :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

دیدگاه

با سلام
                این کار شدنی هست اما چندان مقرون به صرفه و عاقلانه نیست
                در صورتی که هدف تنها زدن کار نمونه باشه تا حدودی توجیه پذیر هست

ابتدای امر شما باید مشخص کنید منظور از زدن PCB یعنی چی؟
                منظور از CNC لیزر هست و یا ماشینهای تراش؟
                در مورد تراش آیا منظورتون این هست که مسیر های مسی باقی بمونن و سایر قسمتهای اضافی کف تراشی بشن؟
                بطور مثال به این تصویر نگاه کنید:

و یا اینکه حاشیه خطوط براده برداری شده و چیزی شبیه پلیگان بوجود بیاد؟
                ؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X